Train Simulator 2021

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 145
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Το update για όσους έχουν προηγούμενες εκδόσεις είναι δωρεάν ως συνήθως και θα γίνει αυτόματα μέσω steam στις 17 Σεπτεμβρίου. Μένει να δούμε τι βελτιώσεις και διορθώσεις θα έχει, καθώς το μόνο που έχει ανακοινωθεί μέχρι τώρα είναι η προσθήκη διαδρομών.

https://live.dovetailgames.com/live/tra ... -announced
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1297
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 2026
Τοποθεσία: Αθήνα/Πάτρα
Επικοινωνία:

Δυστυχώς κοροϊδευόμαστε με αυτό το παιχνίδι πλέον... Δεν βγάζουν λεφτά από εκεί, δεν τους ενδιαφέρει το community και ο,τι υλικό παράγεται εξωτερικά. Το έχουν γυρίσει σε κανονική εταιρεία, που δεν τους νοιάζει τίποτα πέρα από το κέρδος. Πού είναι το #WeAreRailfans που είχαν ξεκινήσει, που είναι η πρόοδος που λένε ότι υπάρχει; Καινούργιο φόντο και νούμερο κάθε χρονιά και κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Κρίμα. :oops:
TrainSim2021.png
Και για να μην κάνω μόνο τον κριτή και δεν προτείνω τίποτα:
  • Λειτουργικό ETCS
  • Λειτουργικά (κανονικά, όχι στη σημερινή κατάσταση) LZB/PZB/ATP κλπ
  • Λειτουργικό σύστημα ανακοινώσεων (FIA)
  • Καλύτερη απόκριση ΤΥ στις συνθήκες σε σχέση με την πραγματικότητα (έχω κάνει 0-100 με την BR 101 σε πολύ λιγότερο από όσο θα έπρεπε...)
  • Βελτίωση σηματοδότησης (όχι, το να έχεις παντού ερυθρά φωτοσήματα και να πατάς Q για έγκριση κίνησης από τον ελεγκτή κυκλοφορίας δεν είναι ρεαλιστικό.)
Το να μιλήσω για διόρθωση γραφικών (αυτοί οι επιβάτες, να κάνουν κάτι σωστό στη ζωή τους, παρά να ίπτανται πάνω από τις ράγες... :bash: ) και βελτίωση ταχυτήτων, όπου περισσότερη ώρα κάνει να φορτώσει ένα (μετρίων γραφικών) σενάριο παρά το ίδιο το σενάριο.
Άντε και για να το κλείσω σε εύθυμη διάθεση, να πω και το multiplayer να γελάσουμε. Αλλά κανονικό mp, όχι μόνο στη μηχανοδήγηση. Να μαζευόμασταν παρέες Σαββατοκύριακα με σταθμάρχες, ελεγκτές κυκλοφορίας, κλειδούχους κλπ πέρα από τους μηχανοδηγούς, να πέρναγαν οι ώρες... Αλλά που...

Το μόνο θετικό είναι ότι ανανεώνοντας το όνομα κρατάνε ζωντανό τον τίτλο, οπότε τα παιδιά που κάνουν άριστη δουλειά με την ελληνική διαδρομή, αλλά και όλοι οι συνάδελφοί τους παγκοσμίως, δεν ξεχνιώνται.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
YouTube - Steroumel.com
Με το τραίνο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τραίνο ταξιδεύεις :pooh_go:
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 145
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Ούτως ή άλλως αυτό που κράτησε και κρατάει ζωντανό τον τίτλο είναι τα addons, commercial και μη, που βελτιώνουν και κάποια από τα θέματα που αναφέρεις. Αυτό που δυστυχώς δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ είναι ο εντελώς user-unfriendly editor και ο ελεγκτής κυκλοφορίας (aka dispatcher), που πραγματικά θα σου βγάλει την ψυχή για να μπορέσεις να φτιάξεις ένα σενάριο της προκοπής (για να μην αναφέρω το διάσημο Out Of Memory error). Θεωρώ πάντως ότι θα μείνει μαζί μας για αρκετά χρόνια ακόμη αφού και στο νέο TSW2 δεν προβλέπεται να υπάρξει πλήρης editor στο άμεσο μέλλον, οπότε ότι addons δούμε εκεί θα είναι είτε από την ίδια την DTG είτε από επιλεγμένους developers (ένας προς το παρόν).
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 145
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Mόλις βγήκε στο steam ένα update για το TS το οποίο (κατά την DTG πάντα) συντομεύει τη φόρτωση διάφορων add-ons. Είναι οpt-in, οπότε χρειάζεται κάποια επιπλέον βήματα για να δουλέψει. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Απάντηση