ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΜΕΛΟΥΣ!! ( Τόπικ καλωσορίσματος νέων μελών )
- karaiskakis
- Προϊστάμενος
Επέστρεψα!!! Μετα απο τυχαία συνάντηση με τον ατμό-ματζιο!!!
- Ελευθέριος
- Φύλακας Ι.Δ.
Γεια σας, είμαι ένα καινούργιο μέλος στην παρέα σας, και αυτό το post είναι ένα χρόνο μετά από το παραπάνω post. Ουάου...
-
- Κλειδούχος
Καλησπέρα σε όλους!
Με λένε Γιάννη, και είμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Ασχολούμαι με μοντέλα τρένων, σε κλίμακα 1/87. Συγκεκριμένα με Αμερικάνικα πρωτότυπα, της δεκαετίας του 1960, (πιο συγκεκριμένα με ATSF, 1964-1970, California).
Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το καλωσόρισμα.
Γιάννης
Με λένε Γιάννη, και είμαι νέο μέλος στο φόρουμ. Ασχολούμαι με μοντέλα τρένων, σε κλίμακα 1/87. Συγκεκριμένα με Αμερικάνικα πρωτότυπα, της δεκαετίας του 1960, (πιο συγκεκριμένα με ATSF, 1964-1970, California).
Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το καλωσόρισμα.
Γιάννης
- Α.Αναστασιάδης
- Μηχανοδηγός
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

«Αλλήλων καταφρονούντες, αλλήλοις αρεσκεύονται, και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται»
Μάρκος Αυρήλιος Ρωμαίος Αυτοκράτορας 160 -181 μ.Χ.
Μάρκος Αυρήλιος Ρωμαίος Αυτοκράτορας 160 -181 μ.Χ.
- pindos10
- Staff
- Επικοινωνία:
Θανάση καλώς όρισες και καλά ποσταρίσματα !!!
Πριν αρκετά χρόνια, υπήρξα κι εγώ φοιτητής στη Λάρισα και η περιοχή από Σ/Σ εως Μεζούρλο ήταν η αγαπημένη μου, συν την θέα απο την αερογέφυρα του περιφερειακού Τρικάλων αγναντεύοντας τη δέσμη των γραμμών. Δυσκολοι καιροί για τις μεταφορές και το σιδηρόδρομο. Καλή συνέχεια....
Πριν αρκετά χρόνια, υπήρξα κι εγώ φοιτητής στη Λάρισα και η περιοχή από Σ/Σ εως Μεζούρλο ήταν η αγαπημένη μου, συν την θέα απο την αερογέφυρα του περιφερειακού Τρικάλων αγναντεύοντας τη δέσμη των γραμμών. Δυσκολοι καιροί για τις μεταφορές και το σιδηρόδρομο. Καλή συνέχεια....