Συμφωνώ και με τον Νίκο και με τον Alsthom. Ίσως φανεί το σχόλιό μου υπέρ το δέον αιχμηρό, αλλά είχα αρκετές φορές αποστρέψει το βλέμμα μου από την οθόνη με αχαρακτήριστους μορφασμούς βλέποντας στο παλιό φόρουμ διάφορα πολλάκις επαναλαμβανόμενα και εξώφθαλμα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη...
Όμως, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι έχοντας ζήσει στο εξωτερικό, είναι κάπως δύσκολο για κάποιους εκτός Ελλάδας να βρουν υπολογιστή με υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων. Σε τέτοια περίπτωση, εννοείται ότι θα έπρεπε η εφαρμογή των κανόνων να είναι επιεικέστερη (αν και σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι προτιμότερη η γραφή στα ελληνικά, για μένα).
Τέλος, τα ιαπωνικά να τα γράφω μόνο σε hiragana, μόνο σε katakana, μόνο σε kana (γενικά), ή επιτρέπονται και τα kanji; Θα είμαι κατηγορηματικά υποστηρικτής της τελευταίας θέσης! :razz:
Rest assured there will be no faltering at the Admiralty! I wrote in chalk on one of my colleague's doors "Remember Lot's wife! No looking back now!" And he has taken the hint!
- Ναύαρχος John Arbuthnot Fisher, επιστολή προς τον James Thursfield, 26 Δεκεμβρίου 1902.