Δεν πτοούμεθα από τέτοια εμείς. Δεν κινούνται έτσι τα νήματα Γιάννη μου.
Χρειάζεται βοήθεια. Πως να το πω, πρέπει να σπρώξεις λίγο την κατάσταση, αν με πιάνεις... ;)
Θέλω να βάλω μια φώτο στο Avatar. Πόση συμπίεση χρειάζεται και πως θα τη βάλω; Προσπάθησα με αντιγραφή-επικόλληση πάνω στο avatar αλλά δεν έγινε κάτι...
Αυτό γίνεται μέσα από το προφίλ σου.
Πάνω δεξιά στο μενού θα δεις ένα κουτάκι με ένα γρανάζι. Πάτησέ το και θα σου ανοίξει ο πίνακας ελέγχου σου. Από κει θα διαλέξεις την καρτέλα προφιλ και απο κάτω την επεξεργασία άβαταρ.
Οδηγίες με μέγεθος κτλ παρέχονται εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JIMARAS την 31 Αύγ 2013, 19:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος:Δεν κάνουμε παράθεση, το αμέσως προηγούμενο ποστ.
Ας το πάρουμε αλλιώς για να καταλάβεις καλύτερα, γιατί με τον άλλον από πάνω μέχρι να βγάλεις άκρη, θα έρθει η 21η Δεκέμβρη...
(μη ρωτήσεις γιατί διάλεξα αυτή την ημερομηνία... )
1. Στην αρχική του φόρουμ, κάνε κλίκ πάνω στο ψευδόνυμό σου (nickname)
2. Θα σε μεταφέρει στο προφίλ σου.
3. Αριστερά κάπου λέει "Edit Profile" (κάνεις κλικ)
4. Θα σε μεταφέρει στον "Πίνακα Ελέγχου Μέλους" κοινώς στο Προφίλ σου.
5. Πάνω που έχει κάτι σαν καρτέλες, κάνε κλίκ εκεί που λέει "Επεξεργασία άβαταρ"
6. Θα σε μεταφέρει σε μία άλλη σελίδα που θα σου λέει να κάνεις αναζήτηση το άβατάρ σου.
7. Βάλε διαστάσεις 135*135
8. ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Φτιάξε μία εικόνα σου, σε αυτές τις διαστάσεις πρώτα κι έπειτα κάνε αναζήτηση να τη βρεις στον υπολογιστή σου.
9. Έπειτα πατάς υποβολή και αυτόματα το προφίλ σου ενημερώνεται !!
10. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός, γιατί ποιο αναλυτικός δε γίνεται να γίνω.
Τέλος !
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως στο παλιό Forum έβαλα μία "ολόκληρη" εικόνα στο Avatar χωρίς να χρειαστεί να την κόψω. Αυτή που έβαλα την έκοψα με το εργαλείο αποκομμάτων των Windows (κρίμα και ήταν ολόκληρη η 9112 )
Φωτη δεν χρειαζεται να κοψεις την εικονα για να την φερεις στο 135x135. Την μικραινεις ολοκληρη σε ενα φωτογραφικο site ή προγραμμα και την φερνεις στο avatar.
Υποτιθεται απο τα 1531 ποστ κι ανω πρεπει να προβιβαστω σε Krauss Maffei...
Ηδη εχω φτασει στα 1545...
"Συσφιξατε την ανεξαρτητον πεδην
Θεσατε τον επιταχυντη στην 4η ή 5η σκαλα.
Ελευθερωσατε την ανεξαρτητον και πιεσατε το κομβιο ριψεως αμμου.
Η αυτοκινηταμαξα ξεκιναει ομαλως κι ανευ κραδασμων".
Η μηχανή σου θα αλλαχτεί όταν φτάσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό ποστς σε ΑΥΤΟ το φόρουμ. Υπάρχει διαφορετική αριθμηση σε σχέση με το ΠΑΛΙΟ. Eπίσης άλλες μηχανές είχαμε στο άλλο φόρουμ και άλλες σ' αυτό.
Σε παρακαλώ μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα αραδιάζοντας "υποτίθεται" κτλ.