Το TSW2 πάει Ελλάδα!

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 264

και εισπεραν των χαλια optimization που εχει το railworks καθισταται παρομοιως δυσκολο για να χρησιμοποιηθει σε διαφορους υπολογιστες. Ακομα και στον δικο μου που ειναι θεοκαινουργιος συνεχεια κολλαει και με πεταει.
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Άβαταρ μέλους
greylordgr
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 15:59
Reputation: 282

miltospag έγραψε: 16 Φεβ 2021, 13:21 Θα στεναχωρήσω όσους περιμένουν οποιουδήποτε είδους υλικό για το TSW αλλά όπως θα διαβάσετε και παρακάτω editor διαθέσιμος στο ευρύ κοινό δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Ότι addons βγουν θα είναι payware σε συνεργασία με την DTG.

Εικόνα
Όντως θα είναι δύσκολο να έχουμε mods στο TSW2, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα κυκλοφορήσουν DLC με υλικό που λειτούργησε και στην Ελλάδα.
Παράδειγμα η V60 που με ενα απλό reskin μπορεί να την έχει ο καθένας στα χρώματα του ΟΣΕ.
1981 καλοκαίρι Σελιανίτικα, ΣΠΑΠ αθάνατοι...!
Άβαταρ μέλους
greylordgr
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 15:59
Reputation: 282

ngiann έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:31
HliasXardas112 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:37 ειναι θεμα χρονου μεχρι γνωστοι τριτοι developers να βρουν τροπο στο να δημιουργησουν εγκαταστασημο τροχαιο υλικο ωστε να γεμισει με πληθωρα add ons οπως και το railworks. πιστευω πως οταν γινει αυτο και ασχοληθουμε θα αρχισουμε και με τη δημιουργια ελληνικου υλικου στο tsw2 καθως και την αναβιωση της διαδρομης σε πιο ρεαλιστικο επιπεδο μιας και το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο.. :bring:
Θα στεναχωρήσω όσους περιμένουν οποιουδήποτε είδους υλικό για το TSW αλλά όπως θα διαβάσετε και παρακάτω editor διαθέσιμος στο ευρύ κοινό δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Ότι addons βγουν θα είναι payware σε συνεργασία με την DTG.
Ηλία πέρα απ το πρόβλημα που ανέφερε ο Μίλτος υπάρχει και κάτι ακόμα πιο σοβαρό κατά την άποψη μου. Το TSW και TSW2 δεν είναι "για όλα τα pc". Οι απαιτήσεις του TSW σε επεξεργαστή, μνήμη και κυρίως κάρτα γραφικών είναι πολύ μεγαλύτερες απ' το Railworks. Αρκετοί από εμάς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουμε σε ένα αξιοπρεπές σύστημα για να παίζει το TSW.

Γι'αυτό ας βολευτουμε με το Railworks για τις ανάγκες της ελληνικής ρούτας και βλέπουμε...

Το TSW2 έχει χαμηλές απαιτήσεις για τα low settings, για HD Ultra, 2K και 4K όντως έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, αλλά αυτό λόγω του οτι το παιχνίδι δεν είναι optimized απο τους κατασκευαστές.

Train Sim World 2 System Requirements (Minimum)
CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz or AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 or Windows 10
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon R9 270 with 2 GB VRAM or more
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: DirectX Compatible
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
1981 καλοκαίρι Σελιανίτικα, ΣΠΑΠ αθάνατοι...!
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 141
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

greylordgr έγραψε: 17 Φεβ 2021, 15:38 Όντως θα είναι δύσκολο να έχουμε mods στο TSW2, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα κυκλοφορήσουν DLC με υλικό που λειτούργησε και στην Ελλάδα.
Παράδειγμα η V60 που με ενα απλό reskin μπορεί να την έχει ο καθένας στα χρώματα του ΟΣΕ.
Reskin σαφώς και μπορεί να γίνει και φυσικά είναι καθαρά θέμα τύχης το αν θα βγάλει η DΤG κάποιο dlc με υλικό που κυκλοφόρησε και εδώ. Αν σκεφτεί κανείς όμως ότι στα 10 χρόνια κυκλοφορίας του Railworks οι περιπτώσεις που η DTG κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, δεν τρέφω ιδιαίτερες ελπίδες για το TSW.
Άβαταρ μέλους
ngiann
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 361
Τοποθεσία: Περιστέρι

greylordgr έγραψε: 17 Φεβ 2021, 15:43
ngiann έγραψε: 16 Φεβ 2021, 15:31
HliasXardas112 έγραψε: 16 Φεβ 2021, 09:37 ειναι θεμα χρονου μεχρι γνωστοι τριτοι developers να βρουν τροπο στο να δημιουργησουν εγκαταστασημο τροχαιο υλικο ωστε να γεμισει με πληθωρα add ons οπως και το railworks. πιστευω πως οταν γινει αυτο και ασχοληθουμε θα αρχισουμε και με τη δημιουργια ελληνικου υλικου στο tsw2 καθως και την αναβιωση της διαδρομης σε πιο ρεαλιστικο επιπεδο μιας και το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο.. :bring:
Θα στεναχωρήσω όσους περιμένουν οποιουδήποτε είδους υλικό για το TSW αλλά όπως θα διαβάσετε και παρακάτω editor διαθέσιμος στο ευρύ κοινό δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ. Ότι addons βγουν θα είναι payware σε συνεργασία με την DTG.
Ηλία πέρα απ το πρόβλημα που ανέφερε ο Μίλτος υπάρχει και κάτι ακόμα πιο σοβαρό κατά την άποψη μου. Το TSW και TSW2 δεν είναι "για όλα τα pc". Οι απαιτήσεις του TSW σε επεξεργαστή, μνήμη και κυρίως κάρτα γραφικών είναι πολύ μεγαλύτερες απ' το Railworks. Αρκετοί από εμάς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουμε σε ένα αξιοπρεπές σύστημα για να παίζει το TSW.

Γι'αυτό ας βολευτουμε με το Railworks για τις ανάγκες της ελληνικής ρούτας και βλέπουμε...

Το TSW2 έχει χαμηλές απαιτήσεις για τα low settings, για HD Ultra, 2K και 4K όντως έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, αλλά αυτό λόγω του οτι το παιχνίδι δεν είναι optimized απο τους κατασκευαστές.

Train Sim World 2 System Requirements (Minimum)
CPU: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz or AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz
RAM: 8 GB
OS: 64-bit Windows 7 Service Pack 1, Windows 8 / 8.1 or Windows 10
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti or AMD Radeon R9 270 with 2 GB VRAM or more
PIXEL SHADER: 5.0
VERTEX SHADER: 5.0
SOUND CARD: DirectX Compatible
FREE DISK SPACE: 20 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
Τα γνωρίζω τα system requirements και πιστέψτε με δεν είμαι καν κοντά......
Στον σταθερό μου υπολογιστή έχω I3 2100 με 8GB RAM και γραφκά Intel HD2000 (κοινώς για κλάματα)..... :hang:
και στο λάπτοπ μου έχω Celeron N2800 με 4GB μνήμη και τα Onboard γραφικά :largecry: :largecry:

Και στα 2 το RailWorks παίζει πολύ μέτρια. (23 - 28FPS στα low-medium στο ενα στα 1080p και στο αλλο στα 1366χ768)

Κοινώς από μένα για TSW2 μην περιμένετε στο σύντομο μελλον ....................... :-( :-(
Ίσως τελικά κάποιοι δρόμοι να μη βγάζουν πουθενά.
Ίσως κάποια τρένα να είχαν λάθος στάσεις.
Ίσως πάλι να μην καταλάβαμε εμείς ποτέ το ταξίδι.
Ίσως να χάσαμε μόνοι μας τον προορισμό..........
δημητρης τσα
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 305
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 223
Τοποθεσία: Βολος

Εγώ δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφέρω τα χαρακτηριστικά του laptop μου, το μόνο που θα πω είναι ότι τα railworks τα παίζει με τα χαμηλότερα γραφικά

Συνεπώς και από μένα Χ για το tsw
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 264

εγω που φοραω ryzen5 rtx 2080 16 gb ram μη νομιζετε οτι ο υπολογιστης μου συνεργαζεται καλα με τα παιχνιδια. Μεν παιζω με πολυ καλα fps αλλα συνεχεια με πεταει εξω :wallbash: :hang:
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Άβαταρ μέλους
ngiann
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 361
Τοποθεσία: Περιστέρι

Ηλία το ότι σε πετάει έξω δεν σημαίνει κατανάγκη ότι το PC σου φταίει........ (ειδικά το δικό σου που είναι υπερτούμπανοοο).... :afro:
Το πρόβλημα συνήθως προκαλείται από το παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα, από κάποιες ρούτες οι οποίες είναι υπερφορτωμένες σε πολλά tiles με εδάφη, γραμμές και άλλα assets, ή κατεστραμμένα ή παραπειραγμένα αρχεία. Πχ εγώ, ετοιμάζοντας το Κατάκολο - [.......] :mrgreen: , έχουν υπάρξει πολλές φορές που με έχει πετάξει (κυριώς επειδή έχω πειράξει πολύ τα εδάφη), με αποτέλεσμα να χάνω δουλειά.......... :bash: Είναι ακόμα πιο σπαστικό απ' το να χάνεις το δρομολόγιο στην μέση επειδή σου κράσαρε.... :hang: :hang:
Ίσως τελικά κάποιοι δρόμοι να μη βγάζουν πουθενά.
Ίσως κάποια τρένα να είχαν λάθος στάσεις.
Ίσως πάλι να μην καταλάβαμε εμείς ποτέ το ταξίδι.
Ίσως να χάσαμε μόνοι μας τον προορισμό..........
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 264

γενικα τα παιχνιδια της dovetail ειναι ελλειπη απο optimization με αποτελεσμα οτι υπολογιστη και να εχεις ανευ αποδοσεως μπορει το παιχνιδι να σε πεταξει εξω και να χασεις μπορει και ωρες δουλειας επειδη μπορει να κολλησε και εξαιτιας 1ος δεντρου... πιστευω πρεπει να πιασουν δουλεια με το λογισμικο του παιχνιδιου και να σταματησουν καθε χρονο να το ξαναβγαζουν με νεο σλογκαν και νεα dlc γιατι δε θα εχει μελλον για πολλα χρονια ακομα.. :crazy: :this:
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Απάντηση