Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 81
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Είναι γνωστό πρόβλημα και συμβαίνει σε αρκετούς. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λύση που να δούλεψε για όλους, σε άλλους λύθηκε καθαρίζοντας την cache, σε άλλους κάνονας unsubscribe τα σενάρια του steam workshop, σε άλλους δεν λύθηκε εντελώς με κανένα τρόπο.
evango
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 20 Φεβ 2019, 11:34
Reputation: 11

vchanti\ έγραψε:
15 Μαρ 2020, 17:53
σας ευχαριστω παρα πολυ. εαν δεν φτιαξει τι να κανω;
Βασιλη
το βερσιον του steam εχει και διαφορα προβληματα.
αν και το εχω πληρωμενο, εχω κατεβασει ενα TS2019 'σπασμενο' και αυτο χρησιμοποιω πιο πολυ.
και οταν παιζω, πολλες φορες κλεινω το ιντερνετ,, και αποφευγω εως ενα βαθμο τις κουραστικες διαφημισεις
και φορτωνει πιο γρηγορα, ειδικα το world editor.
ΗΤΗ
Κάσυ Τζόουνς (Casey Jones)
Μηχανοδηγός

Grateful Dead - Casey Jones
εδω το κλιπ του youtube : [ /watch?v=KcB9wlmnDPY ]
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

να στε καλα.
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 127

γεια σας φιλοι μου
ξανακατεβασα ολο το περιεχομενο που εχουμε εδω (τρενα χαρτεσ κτλ κτλ κτλ)
αλλα δεν μ διχνει τπ στους χαρτες οταν τους βαζω
ουτε με αφηνει να ενωσω τα τρενα με τα βαγονια τους (ADtranz+abpmz κτλ)
απο οσο διαβασα πρεπει να εγκαταστησω ενα προσθετο του παιχνιδιου για να τρεχω περιεχομενο απο τριτους το
european loco and assest pack + US loco and assest pack
υπαρχει καποιος που να το εχει να μου το δωσει γιατι στο pirate bay ειναι dead torrent εφοσον δεν εχει αλλους seeder :wallbash:
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 81
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 18:23
γεια σας φιλοι μου
ξανακατεβασα ολο το περιεχομενο που εχουμε εδω (τρενα χαρτεσ κτλ κτλ κτλ)
αλλα δεν μ διχνει τπ στους χαρτες οταν τους βαζω
ουτε με αφηνει να ενωσω τα τρενα με τα βαγονια τους (ADtranz+abpmz κτλ)
απο οσο διαβασα πρεπει να εγκαταστησω ενα προσθετο του παιχνιδιου για να τρεχω περιεχομενο απο τριτους το
european loco and assest pack + US loco and assest pack
υπαρχει καποιος που να το εχει να μου το δωσει γιατι στο pirate bay ειναι dead torrent εφοσον δεν εχει αλλους seeder :wallbash:
Ότι οι διαχειριστές σου είπαν να μην κάνεις δημοσίως αναφορές σε πειρατικό software μάλλον δεν θες να το καταλάβεις....
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 127

miltospag έγραψε:
11 Απρ 2020, 18:35
HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 18:23
γεια σας φιλοι μου
ξανακατεβασα ολο το περιεχομενο που εχουμε εδω (τρενα χαρτεσ κτλ κτλ κτλ)
αλλα δεν μ διχνει τπ στους χαρτες οταν τους βαζω
ουτε με αφηνει να ενωσω τα τρενα με τα βαγονια τους (ADtranz+abpmz κτλ)
απο οσο διαβασα πρεπει να εγκαταστησω ενα προσθετο του παιχνιδιου για να τρεχω περιεχομενο απο τριτους το
european loco and assest pack + US loco and assest pack
υπαρχει καποιος που να το εχει να μου το δωσει γιατι στο pirate bay ειναι dead torrent εφοσον δεν εχει αλλους seeder :wallbash:
Ότι οι διαχειριστές σου είπαν να μην κάνεις δημοσίως αναφορές σε πειρατικό software μάλλον δεν θες να το καταλάβεις....
πως μπορω να απευθυνθω υπευθυνα σε ολα τα μελη που ασχολουνται με το προγραμμα ιδιωτικα χωρις να χαραμιζω χρονο και να ρωταω εναν εναν
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 81
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 19:28
πως μπορω να απευθυνθω υπευθυνα σε ολα τα μελη που ασχολουνται με το προγραμμα ιδιωτικα χωρις να χαραμιζω χρονο και να ρωταω εναν εναν
Δεν γνωρίζω, ανήκω στους μ@@@@ες που οταν χρειάζονται κάποιο addon το αγοράζουν.
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3789
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1504

HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 19:28
πως μπορω να απευθυνθω υπευθυνα σε ολα τα μελη που ασχολουνται με το προγραμμα ιδιωτικα χωρις να χαραμιζω χρονο και να ρωταω εναν εναν
Φίλε μου θα στο πω για τελευταία φορά ευγενικά
Σταμάτα να ζητάς από άλλους να σου δώσουν παράνομα το παιχνίδι. Τουλάχιστον ΟΧΙ στο φόρουμ . Ότι θες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το κάνεις ΜΟΝΟ μέσω ΠΜ και χωρίς να ενοχλείς τα υπόλοιπα μέλη .
Επίσης μη κάνεις αναφορές σε παράνομα τορεντάδικα κτλ.
Οποιδήποτε αναφορά σε τετοιο υλικό κτλ θα το τρώει η μαρμάγκα.
Καλή συνέχεια.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 127

alsthom έγραψε:
11 Απρ 2020, 21:02
HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 19:28
πως μπορω να απευθυνθω υπευθυνα σε ολα τα μελη που ασχολουνται με το προγραμμα ιδιωτικα χωρις να χαραμιζω χρονο και να ρωταω εναν εναν
Φίλε μου θα στο πω για τελευταία φορά ευγενικά
Σταμάτα να ζητάς από άλλους να σου δώσουν παράνομα το παιχνίδι. Τουλάχιστον ΟΧΙ στο φόρουμ . Ότι θες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το κάνεις ΜΟΝΟ μέσω ΠΜ και χωρίς να ενοχλείς τα υπόλοιπα μέλη .
Επίσης μη κάνεις αναφορές σε παράνομα τορεντάδικα κτλ.
Οποιδήποτε αναφορά σε τετοιο υλικό κτλ θα το τρώει η μαρμάγκα.
Καλή συνέχεια.
ενταξει συγνωμη πολυ για την ενοχληση....
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Kostas Ioannou
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 7

HliasXardas112 έγραψε:
12 Απρ 2020, 05:06
alsthom έγραψε:
11 Απρ 2020, 21:02
HliasXardas112 έγραψε:
11 Απρ 2020, 19:28
πως μπορω να απευθυνθω υπευθυνα σε ολα τα μελη που ασχολουνται με το προγραμμα ιδιωτικα χωρις να χαραμιζω χρονο και να ρωταω εναν εναν
Φίλε μου θα στο πω για τελευταία φορά ευγενικά
Σταμάτα να ζητάς από άλλους να σου δώσουν παράνομα το παιχνίδι. Τουλάχιστον ΟΧΙ στο φόρουμ . Ότι θες ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το κάνεις ΜΟΝΟ μέσω ΠΜ και χωρίς να ενοχλείς τα υπόλοιπα μέλη .
Επίσης μη κάνεις αναφορές σε παράνομα τορεντάδικα κτλ.
Οποιδήποτε αναφορά σε τετοιο υλικό κτλ θα το τρώει η μαρμάγκα.
Καλή συνέχεια.
ενταξει συγνωμη πολυ για την ενοχληση....
Καλησπέρα.Με λίγο ψάξιμο στο Google είναι σίγουρο ότι θα βρείς αυτά που ζητάς και πολλά άλλα. :biggrin:
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

d:\steamlibrary\steamapps\common\railworks\tempdump\

exception code: 0xx0000005

exception info:out of memory

the system is unable to run this scenario on the current configuration,
we suggest either lowering the graphical quality settings or attempting
to run the game in the 64-bit version, if this fails to resolve the issue
please contact our customer support team at
https://dovetailgames.kayaco.com

λοιπον αυτο το σφαλμα μου βγαζει ειμαι ο βασιλης μιλαμε για μηχανημα 2.500 χιλιαδων ευρω το παιχνιδι το τρεχω και με 32 μπιτ και 64 μπιτ τελοσπαντον και στα 2 μπιτ που το ετρεχα το ιδιο σφαλμα βγαζει σας παρακαλω μπορει να με βοηθησει καποιος η εαν καποιος ξερει καποιον τεχνικο εχει καλος το κινητο μου ειναι 6934894062. σας ευχαριστω παραπολυ και καλο σας απογευμα.
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 81
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα, εδώ είναι το σχετικό thread απο το φόρουμ της Dovetail σχετικά με το out of memory error: https://forums.dovetailgames.com/thread ... 020.18457/

Εν συντομία, είναι ένα γνωστό πρόβλημα που εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διερεύνηση και δεν έχει βρεθεί λύση που να λειτουργεί σε κάθε περίπτωση. Στο thread προτείνονται διάφορες λύσεις, για κάποιους έχουν δουλέψει για κάποιους όχι. Πάντως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι -άσχετα με το τι γράφει το error- σπάνια έχει να κάνει με τη μνήμη αυτή καθεαυτή και μπορεί να συμβεί ακόμη και σε πολύ δυνατά συστήματα.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

σας ευχαριστω παρα πολυ σαν το αμνιζισ πουθενα ειστε πολυ καταξιομενοι τεχνικοι σας ευχαριστω παρα πολυ μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου καλο σας απογευμα.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Καλημερα σε ολο το Amnizia.. ηθελα να ρωτησω ρε παιδια κατι το οποιο δεν ξερω γτ συμβαινει.. ειμαι αφιδνες και βαζω τον χαρτη να με παει στο σημειο αυτο για να δω που βρισκομαι και να κανω την χαραξη αλλαγη ψαλιδιων.. οταν παταω να με παει ατο σημειο με πεταει απο ρο παιχνιδι και μου γραφει γοα ενα runtime...πιο πανω δεν τοα κανει απο οινοη και πανω...
Περιμενω απαντηση σας
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3789
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1504

Φίλε μου λάθος ενότητα. Εδώ μόνο για τα downloads μιλάμε. Αν δηλαδή υπάρχει κανα θέμα με τα downloads του φόρουμ και όχι για θέματα του παιχνιδιού. Θα σε μεταφερω μετα :mrgreen:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Απάντηση