Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης οταν υπαρχει μονο μια γραμμη ωπος στο χειμονιο και υπαρχει τρενο στην μονη γραμμη και δεν φευγει τι κανω; το εχω παθει 2 φορες. στο αληθινο κανω σημα στον σταθμαρχη στον εξομοιοτη τι κανω; σας ευχαριστω παρα πολυ.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

καλησπερα σας τι κανετε; ειμαι ο βασιλης μηπος εχει κανενας την α421 του οσε;
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 192
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 170
Τοποθεσία: Αθήνα

Καλησπέρα. Ο σύνδεσμος για την 421
https://mega.nz/#!2lBlkTDA!csw6dMqhkYrF ... yM_fhSHKMY
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

σας ευχαριστω παρα πολυ ειμαι ο βασιλης τι κανετε; σας παρακαλω αλλαξα υπολογιστη ι9 και χαθηκαν ολα θελω τον προαστιακο του οσε. σας ευχαριστω παρα πολυ.
johnosethess
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 08 Μαρ 2014, 20:59
Reputation: 2

Καλησπέρα σε ολη την ομάδα!!! Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα κατα τη δημιουργία σεναρίων στη γραμμη μας ειμαι στην καταλληλη συζήτηση για ερωτησεις;
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

θελω να ευχηθω στα παιδια της ομαδος οτι ειναι του τεχνικου τμηματος οτι ειναι πολυ μπροστα μπραβο σας και συγχαρητηρια εμενα μου εφτιαξαν ολο τον εξωμοιοτη διοτι κολαγε να χαιρεστε τις οικογενειες σας και καλα κουλουμα. καλο σας απογευμα και παντα τετοια.
evango
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 20 Φεβ 2019, 11:34
Reputation: 11

καλημερα
προβλημα στη διαδρομη δομοκο-αφιδναι με ΑEG, μετα τις Καρυες στην εισοδο των τουνελ τεραστιος βραχος φραζει την εισοδο, αντι για σκοταδι, χωρις ομως συγκρουση. παρατηρηση για το επομενο update.
Κάσυ Τζόουνς (Casey Jones)
Μηχανοδηγός

Grateful Dead - Casey Jones
εδω το κλιπ του youtube : [ /watch?v=KcB9wlmnDPY ]
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 263
Τοποθεσία: Αθηνα

Καλησπερα φιλε...στο προβλημα σου δεν ειναι σημαντικο και πολυ φαινεται δεδν διορθωνεται...εννοεις μαυρο κλεισιμο της εισοδου...μην απασχολει και πολυ αυτο...κανε μια απεγκατασταση της τελευταιας επεκτασης και εγκατασταση παλι και πες μας...οσο για επεκταση δεν παιζει αλλη γτ σταματησε οριστικα...τωρα αν γινει κατι μελλοντικα δεν ξερω...καλο σου βραδυ...
christosmpimpos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 09 Ιαν 2019, 21:35
Reputation: 2
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Υπάρχει καποιο λινκ για τις αντρανζ κα Α-220 και Αλστομ γιατι δεν μου τα παιζει απο πουθενα .
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1510

Οι adtranz και οι alsthom είναι ενσωματωμένες μέσα στη ελληνική ρουτα.
Πήγαινε στα downloads και κατέβασε την τελευταία ενημέρωση της διαδρομής από τον Χρήστο (Hellas Expressz)
Ηλίας
No alsthom...No Party!
christosmpimpos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 09 Ιαν 2019, 21:35
Reputation: 2
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

γι αυτην την ρουτα λες ;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

καλημερα σας ειμαι ο βασιλης εχω ενα προβλημα μου κανει φρεζαρισματα δηλαδη κολληματακια και 2ον οταν τρεχω την 32 μου ανοιγει τα load ενω οταν τρεχω την 64 δεν μου ανοιγει το load και αυτο με το load εχθες το βραδυ μου παρουσιαστηκε σας ευχαριστω παρα πολυ.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης εκει που επαιζα με το train simulator 2020 αλλα επειδης εχω μηχανημα ι7 με 3.000 ευρο μου βγαζει ενα μυνημα το temp tump που μου λεει οτι το συστημα εναι ανικανο να τρεξει στα τερματα η να κατεβασω την αναλυση η να το βαλω στοι 64 bit προτον το μηχανημα μου ειναι παρα πολυ καλο για να παιζει παιχνιδια και 2ον το εχω ειδη στα 64 bit. σας παρακαλω βοηθηστε με τι να κανω; σας ευχαριστω παρα πολυ και καλο σας απογευμα.
evango
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 20 Φεβ 2019, 11:34
Reputation: 11

vchanti\ έγραψε:
15 Μαρ 2020, 14:46
καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης εκει που επαιζα με το train simulator 2020 αλλα επειδης εχω μηχανημα ι7 με 3.000 ευρο μου βγαζει ενα μυνημα το temp tump που μου λεει οτι το συστημα εναι ανικανο να τρεξει στα τερματα η να κατεβασω την αναλυση η να το βαλω στοι 64 bit προτον το μηχανημα μου ειναι παρα πολυ καλο για να παιζει παιχνιδια και 2ον το εχω ειδη στα 64 bit. σας παρακαλω βοηθηστε με τι να κανω; σας ευχαριστω παρα πολυ και καλο σας απογευμα.
γεια σου βασιλη
μηπως χρειαζονται ενημερωση οι drivers της καρτας γραφικων ή /και to antivirus ?
στο i5 που εχω (παλιοτερο και πιο αργο) τρεχει οκ και χ64.
Κάσυ Τζόουνς (Casey Jones)
Μηχανοδηγός

Grateful Dead - Casey Jones
εδω το κλιπ του youtube : [ /watch?v=KcB9wlmnDPY ]
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 16

σας ευχαριστω παρα πολυ. εαν δεν φτιαξει τι να κανω;
Απάντηση