Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

και κατεβασα το xnafx40_redist. λετε να μου φτιαξει; σας ευχαριστω παρα πολυ καλο σας απογευμα.
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

γεια σας και παλι ο βασιλης ειμαι και σας ζηταω συγνωμη για την ενοχληση το προβλημα εφτιαξε αλλα ειδα ενα αλλο προβλημα επειδης ετρεχα ειχα κοκκινο φαναρι και δεν προλαβα να σταματησω με αποτελεσμα να εκτροχιαστω μηπος εχετε να μου πειτε ωπος ειναι και στα αληθινα να υπαρχει emergency signal που οταν αναψει να μου κανει σημα για να προλαβω να σταματησω σας ευχαριστω παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Βασιλη καλησπερα... αυτο που λες και ζητας ειναι στις ρυθμισεις.. εννοεις οταν περασεις το κοκκινο να σε κοψει αμεσως.. ειναι το passing red signal.. πας το ρυθμιζεις... απλως δεν ξερω αν δουλευει σε free roam σεναρια.. σιγουρα δουλευει σε επι πληρωμη διαδρομες.. τσεκαρε το και δομικασε το..και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε...να σαι καλα καλο απογεμα
christosmpimpos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 09 Ιαν 2019, 21:35
Reputation: 2
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

IMG_20190114_234030.jpg
IMG_20190115_014621.jpg
IMG_20190115_022738.jpg
IMG_20190115_022745.jpg
IMG_20190115_013200.jpg
μου βγαζει αυτα τα μυνηματα μπορει να βοηθησει καποιος ;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Kaταρχας σου λειπουν αρχεια...τα βαγονια οι μηχανες ολα... γιαυτο δεν παιζουν τα σεναρια...πρεπει να κατεβασεις ολα τα αρχεια απο το Amnizia που αφορα τροχαιο υλικο... οσο αφορα το αλλο και μενα τα βγαζει αλλα δεν ξερω που οφειλεται
christosmpimpos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 09 Ιαν 2019, 21:35
Reputation: 2
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

IMG_20190115_013200.jpg
οταν παω να περασω καποια αρχεια μου βγαζει το παραπανω μυνημα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Τοτε κατι απο τις επεκτασεις δεν εχεις περασει σωστα...με τα βηματα.που πρεπει φιλε χρηστο...θα σου συνιστουσα απεγκατασταση και ξανα απο την αρχη βημα βημα...
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας το ξερω αυτο οταν περασεις με κοκκινο με πεταει εξω και μου βγαζει gamer over εγω λεω να με ειδοποιηει πριν απο 2 νμ για να προλαβω να σταματησω. σας ευχαριστω παρα πολυ.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Οταν το φωτοπροσημο λογικα ειναι πορτοκαλι η κοκκινο θα ναι η θα σε ειδοποιει οτι μπαινεις σε αλλαγη τροχιας...
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Φιλε Βασιλη λες το κουμπι Aws acknowledge το οποιο υπαρχει στα επι πληρωμης τρενα τα ξενα στα ελληνικα τρενα δν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!!
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

ναι το ξερω θα σας πω με τον κλειδουχο τι κανουμε κατεβαινα απο σερρες και πηγαινα για γαζωρο και βρεθηκα στο μηχανοστασιο του γαζορου δεν υπαρχει αυτοματος κλειδουχος; οπως και στο αληθινο;
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

σας ευχαριστω παρα πολυ καλο σας βραδυ και συγνωμη ζηταω.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Ta αυτοματα κλειδια ισχυουν στα σεναρια καριερας στα επι πληρωμης σεναρια κ διαδρομες.. αλλα στην δικη μας διαδρομη δεν υπαρχει αυτοματο κλειδι.. τα γυριζεις μονος σου κ πας οπου θες..αν καποια στιγμη φτιαχτει σεναριο καριερας με ποντους τοτε μπορεις ν ελπιζεις σε στυλ αυτοματα κλειδια κ διασταυρωσεις με αλλα τρενα..αλλα θελει δουλεια πολυ
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

σας ευχαριστω παρα πολυ και καλο σας απογευμα.
christosmpimpos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 09 Ιαν 2019, 21:35
Reputation: 2
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θα ήταν ευκολο καποιος να μου πει με ποια σειρα πρεπει να εγκαταστησω τα σεναρια για να δουλεψει to TS. Εχω το τς 2016 και κοματια απο το 2019.
Απάντηση