Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

καλησπέρα σας που θα μπορουσα να βρω toturial gia to kontogourounp? euxaristo!
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Καλημέρα.

viewtopic.php?f=66&t=230591&start=1095#p299383

ριξε μια ματια και στα σχετικά post στην 74 σελιδα του ίδιου topic.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

Ευχαριστώ πολύ. Τα φώτα πως ανάβουν?
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Καλημερα σε ολους!!Δυστυχως αντιμετωπισα προβλημα με την ελληνικη διαδρομη καθως καθε φορα που πηγαινα να τρεξω σεναριο μου κρασαρε με αυτο το access violation ενω στα σεναρια τα ξενα επαιζε κανονικα πραγμα ποου με αναγκασε να την εγκαταστασω απο την αρχη!!Δν ξερω τι μπορει να εφταιξε ισως κατι αρχεια που πειραξα βαζοντας simulation αρχεια απο ξενο ιντερσιτι στις Adtranz τις δικες μας!!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Agoudimos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Τα φώτα πως ανάβουν?
Τα φωτα αναβουν με το Η και σβηνουν με Swift + H φιλε καλησπερα
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

Ευχαριστώ φίλε Καλησπέρα. Επίσης αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και με τη μηχανή. Δηλαδή αν τη σβήσω δεν παίρνει μπρος πάλι. Μιλάω πάντα για το κοντογουρονο. Τι θα μπορούσα να κάνω?
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Aκολουθα τις οδηγιες φιλε μου κ λογικα θ λυθει
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

Ακολούθησα πίστα το manual αλλα δε ξαναπαίρνει μπρος
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Τελικα το προβλημα με το ερρορ που ειχα αναφερει με τo access violation επανηρθε και γινεται μονο στην δικη μας διαδρομη δν ξερω το λογο ομως!!
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης σε εμενα εκει που επαιζα μου κολλαει το παιχνιδι. τι μπορω να κανω;
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Παιδια και μενα το κανει την ωρα πκυ παιζω και κανω πως ζουμαρω τον χαρτη...δεν ξερω και γω τι συμβαινει δεν το χα πριν καποιες μερες...
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Καλημερα παιδια τι προβλημα σας κανει ακριβως εξηγηστε και τι μηνυμα σας πεταει μπορει να ειχαμε το ιδιο με μενα!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Access violation... κ κοβεται...
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Το προβλημα που αναφερα πολλες φορες παραπανω το παθαινω με την ελληνικη διαδρομη καμια φορα εχω καιρο να το παθω βεβαια τωρα μαλλον απο οτι εχω ψαξει ειναι η αναβαθμιση του ts σε 64 bit και 32bit αλλοι αναφερουν οτι λοιπουν κατι αρχεια στην τελευταια ανανεωση που εγινε!!Εγω παντως δν βρηκα καμια λυση απλα το αφηνω ετσι!!
vchanti\
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 82
Εγγραφή: 11 Απρ 2017, 20:17
Reputation: 15

καλησπερα σας ειμαι ο βασιλης σε εμενα δεν μου βγαλει μυνημα αλλα μου κολλαει εκει που το παιζω μου το εχει κανει 3 φορες.
Απάντηση