Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 514
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 395
Τοποθεσία: Αθηνα

alsthom έγραψε: 10 Μάιος 2020, 12:55 Φίλε μου λάθος ενότητα. Εδώ μόνο για τα downloads μιλάμε. Αν δηλαδή υπάρχει κανα θέμα με τα downloads του φόρουμ και όχι για θέματα του παιχνιδιού. Θα σε μεταφερω μετα :mrgreen:
Σορρυ αρχηγε μου..δεν ηξερα που ν το γραψω... εσυ σγρ ξερεις που ν το πας κ σε ποια ενοτητα... λαθος δικο μου..
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Σώπα βρε φίλε. Δεν έγινε και τιποτα. Απλως ειμαι έξω.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
portarias
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 07 Μάιος 2017, 10:28
Reputation: 1

Καλησπερα ψαχνω το adtranz horn update αλλα δεν γινετε να το ανοιξω απο τη σελιδα adtranz horn update που μπορω να το βρω αλλου?
Άβαταρ μέλους
Ιάσονας Σολωμός
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Αύγ 2018, 14:48
Reputation: 47
Επικοινωνία:

Καλησπέρα σας! Πριν κανέναν μήνα αγόρασα και κατέβασα το Train Simulator 2020 από το Steam. Όλα καλά με την εγκατάσταση, κατέβασα όλα τα διαθέσιμα αρχεία που υπάρχουν σε αυτό το Φόρουμ. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να απολαύσω την προσπάθεια σας, διάβασα και προηγούμενα posts, δεν βρήκα όμοια προβλήματα. Τα assets που έχετε δημιουργήσει μου τα φορτώνει κανονικότατα (Αμαξοστοιχίες, βαγόνια, τραίνα, σταθμοί, κρηπιδώματα κ.α.) αλλά δεν υφίσταται έδαφος, γραμμές, ήχο-φωτεινά, φωτο-σήματα και άλλα...
Αν μπορούσε να βοηθήσει κάποιος θα σας ήμουν ευγνώμων...!
Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ngiann
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 226
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 566
Τοποθεσία: Αθήνα

Καλησπέρα!
Σιγουρεψου ότι έχεις τα παρακάτω

Άβαταρ μέλους
Ιάσονας Σολωμός
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 26 Αύγ 2018, 14:48
Reputation: 47
Επικοινωνία:

Καλησπέρα..
Τα προμηθεύτηκα και τελικά δουλεύει, σας ευχαριστώ για την βοήθεια!
KostantisTS
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 27 Δεκ 2020, 18:36
Reputation: 0

Καλησπέρα!
Έχω κάποιο πρόβλημα με τις διαδρομές και δεν ξέρω τι να κάνω.
Όταν φορτώνω τις διαδρομές για να παίξω μου φαίνεται κανονικά το τρένο και οι σταθμοί αλλά δεν μου φαίνεται ο σιδηρόδρομος.
Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;;; :help:
evango
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 20 Φεβ 2019, 11:34
Reputation: 33

γεια σου Κωσταντη

πιθανο να αντιμετωποζεις το ιδιο προβλημα μερικα ποστ πιο πανω.
δηλαδη λειπει καποιο add-on ή αν υπαρχει, δεν ειναι ενεργοποιημενο για τη διαδρομη.
συγκρινε τις παραπανω απαντησεις !
αν υπαρχει παντως και δεν ειναι ενεργο αυτο γινεται μεσα απο τον editor ( CTRL + E) του παιχνιδιου, 'youtube is your friend' αν δε βρεις καποιο tutorial εδω .

Βαγγελης
Κάσυ Τζόουνς (Casey Jones)
Μηχανοδηγός

Grateful Dead - Casey Jones
εδω το κλιπ του youtube : [ /watch?v=KcB9wlmnDPY ]
Άβαταρ μέλους
BOATMAN
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 05 Δεκ 2020, 20:15
Reputation: 13

Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να σας βρισκω όλους καλά.

Εδώ και καιρό, αντί να μου εμφανίζει τα συνηθισμένα controls του TS μου εμφανίζει αυτά:

Θα μου πείτε να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις τώρα, το αλλάζω αλλά και πάλι μου βγάζει τα ίδια controls...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
DIMITRIS T4
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 331
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 268
Τοποθεσία: Βολος

Αδελφέ και εμένα από τότε που έκανε update από το steam, τα ίδια ακριβώς μου βγάζει

Δεν έχουν κάποια διαφορά με τα προηγούμενα απλά το throttle /brake ειναι ενας μοχλός και το βελάκι είναι το μπρος /πίσω

Άβαταρ μέλους
BOATMAN
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 05 Δεκ 2020, 20:15
Reputation: 13

Δεν έχουν κανένα πρόβλημα, απλώς δεν με βολεύουν....
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1384
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 2476
Τοποθεσία: Αθήνα/Πάτρα
Επικοινωνία:

Πατώντας F3 & F4 εναλλάσσονταν στις παλιότερες εκδόσεις, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να αλλάξει τώρα.
YouTube - Steroumel.com
Με το τραίνο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τραίνο ταξιδεύεις :pooh_go:
Άβαταρ μέλους
miltospag
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 207
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Αυτά πρέπει να είναι τα simple controls, λείπουν και η μάρσα και ο μοχλός πέδης. Yπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις για να αλλάξουν.
Άβαταρ μέλους
BOATMAN
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: 05 Δεκ 2020, 20:15
Reputation: 13

Το ξέρω αλλά όποτε το κάνω μου το ξαναλλάζει. Βοήθεια plz :help: :help:
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Καλησπέρα παιδιά!!! Εδώ και μέρες προσπαθώ να βάλω τις ελληνικές ρουτες στο Train simulator... Ενώ τα περνάω μέσα στο παιχνίδι,μου εμφανίζει τα μισά πράγματα εννοώντας ότι μου εμφάνιζει τα μισά τρένα. Επίσης στην διαδρομή μου βγάζει ένα παραθυράκι που λέει edit και exit. Άμα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Απάντηση