Πρόβλημα με το Train Simulator.

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Train Simulator 6_10_2021 5_22_13 μμ.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Kostas Ioannou
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 15

patroklospapa έγραψε: 05 Οκτ 2021, 16:04 Καλησπερα παιδια. Εχω μια απορια! Τι κανω οταν μου βγαζει senario failed to load????
Καλησπέρα. Όταν σου βγάλει το συγκεκριμένο μήνυμα πάτα F2 και στο popup που θα ανοίξει πάτα CANCEL.Κατόπιν των παραπάνω το σενάριο θα τρέξει κανονικά. :-)
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Από αυτά που βλέπω στο μήνυμα που μας παρέθεσες (κι από αυτά τα λίγα που ξέρω ) υποψιάζομαι ότι κάποιο κομμάτι της ρούτας δεν έχεις βάλει/εγκαταστήσει.
Μίλτο όταν το δείς για δώσε μας τα φώτα σου!!!
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
miltospag
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 207
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Ακριβώς αυτό Ηλία :xythumbs:
Δεν φαίνεται να λείπει τροχαίο υλικό, είτε λείπει κάποιο κομμάτι της ρούτας είτε δεν έχει εγκατασταθεί σωστά. Νομίζω πως η μόνη λύση είναι η επανεγκατάσταση από την αρχή.
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω αυτό που είπε ο Κώστας και μετά άμα δεν φτιαχτεί θα κάνω αυτό που είπατε.
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Λειτούργησε το κολπάκι με το f2 αλλά το κακο είναι ότι κρασαρε το παιχνίδι μόλις άνοιγα τον χάρτη και με πετούσε εμφανίζοντας αυτό το σημειώμα...

RailWorks 7_10_2021 6_36_45 μμ.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
miltospag
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 207
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Αυτό είναι το γενικό error που βγάζει το TS όταν κάτι δεν πάει καλά (και παρόλα αυτα που γράφει μπορεί να μη σχετίζεται καν με τη μνήμη). Πιθανολογώ ότι δεν του αρέσει που προσπαθείς να ξεκινήσεις το σενάριο με το F2 ενώ λείπουν πράγματα από τη ρούτα και γι αυτό κρασάρει.
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Συμφωνώ με τον από πάνω. Το κολπάκι με το F2 λειτουργεί καλύτερα όταν από το σενάριο μας λείπει κάποιο βαγόνι ή κάποια μηχανή. Αν λείπει όμως κάποιο βασικό κομμάτι της ρούτας τότε λογικό είναι να κρασάρει.
Πχ βλέπω στο μήνυμα λάθους που σου βγάζει, ότι σου λείπουν κάποια markers, destinations κτλ. Αυτά είναι βασικά κομμάτια της ρούτας. Σκέψου για παράδειγμα ότι σου λείπει το destination τάδε. Όσο και να το αγνοήσεις με το f2 , το καημένο το τραίνο σου δε θα ξέρει που να πάει :lol22: . Οπότε λογικό το crash.
Πρέπει λίγο να ξαναδείς τα κομμάτια της ρουτας, μη τυχόν έχεις ξεχάσει κάποιο.
Ή ξεκίνα πέρνα τα ένα-ένα "από πάνω" από την ήδη υπάρχουσα.
Good luck :xythumbs:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Ωραία. Αν και το εχω κάνει αρκετές φορές αυτό αλλά θα ξανά προσπαθήσω 👍👍
Kostas Ioannou
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 78
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 15

patroklospapa έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:17 Λειτούργησε το κολπάκι με το f2 αλλά το κακο είναι ότι κρασαρε το παιχνίδι μόλις άνοιγα τον χάρτη και με πετούσε εμφανίζοντας αυτό το σημειώμα...


RailWorks 7_10_2021 6_36_45 μμ.png
Καλησπέρα. Δοκίμασες να χαμηλώσεις τα settings του simulator όσο αφορά τα γραφικά; :-)
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 235
Τοποθεσία: Αθήνα

patroklospapa έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:17 Λειτούργησε το κολπάκι με το f2 αλλά το κακο είναι ότι κρασαρε το παιχνίδι μόλις άνοιγα τον χάρτη και με πετούσε εμφανίζοντας αυτό το σημειώμα...


RailWorks 7_10_2021 6_36_45 μμ.png
[/quote
Καλησπέρα. Το μήνυμα στο εμφανίζει σε συγκεκριμένο σενάριο ( και αν ναι σε ποιό?) ή σε όλα ανεξαιρέτως?
patroklospapa
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 28 Αύγ 2021, 18:29
Reputation: 0

Ναι το έχω δοκιμάσει και δεν άλλαξε κάτι. Τα διαγράψα όλα και τα ξανά κατέβασα στα περισσότερα είναι όλα μια χαρά δεν βγάζει τίποτα και σε κάνα δυο το βγάζει αλλά κάνω το κόλπο με το f2 και είναι όλα μια χαρά ούτε κρασαρει ούτε τίποτα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!
Απάντηση