Διαδρομη αθηνα-θεσ/νικη για το ts2015

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 30
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

ενταξει ακη δεν εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο του κιολας
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

χρυσανθος έγραψε:ενταξει ακη δεν εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο του κιολας
Δεν ειπα χρυσανθε τπτ..απλως απαντησα
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Παιδια κανω clone στην διαδρομη παρατηρωντας απο δορυφορο και βαζω πιο πολλα σπιτια εργοστασια και μηκος της διαδρομης και διαφορα αλλα!!Τωρα θελω να ηλεκτροδοτησω ολες τις εθνικες οδους και τα χωρια αλλα δν ξερω πως βαζω συνεχομενα κατα μηκος του δρομου στο σημειο που θελω κολονες της δεη ξερεις κανεις με πιο πληκτο γινεται να μπαινει ακριβως εκει που θελω και με την σωστη αποσταση;;
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Καλησπερα παιδια!!Ξερει κανεις σε τι zoom level κατασκευαζεται η διαδρομη απο το google??
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Μια βοηθεια του τονυ αν το δει θα ηθελα!!Τονυ εχω ξεκινησει με google maps απο δομοκο με srpm και google maps κανονικα μπορω να στησω τις γραμμες να ζωγραφισω εδαφος να βαλω σπιτια δεντρα και λοιπα αλλα υπαρχει ενα εξης θεμα!!Οι γραμμες εκει π τελειωνουνε εξω απο δομοκο δν ειναι ευθυγραμισμενες με την συνεχεια τους!!Και κτ ακομη εχω θεμα με το υψος του εδαφους εχει κτ κλησεις αποτομες καρφωτες ξερεις μηπως πως διορθωνονται??
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Καλησπέρα στο team...

Αναφορικά με την βοήθεια που ζητάς Δημήτρη:

1. Το υψός εδάφους το ρυθμίζεις απο τα tool terrain του editor ( δες καποια σχετικα tutorials που υπαρχουν στο διδίκτυο ), επίσης προσπαθούμε να μην "φορτώνουμε" την ρούτα με αχρηστα terrain tile διοτι ετσι ανεβάζεις το μεγεθός της μνήμης - και φυσικά υπάρχει και όριο - επιλέγοντας ΜΟΝΟ αυτα που πρεπέι να μπούν - κυρίως διπλα στο δίκτυο χωρίς να υπερκαλύπτεις υφιστάμενα τμήματα.
2. Την αποκληση που έχεις σε σχεση με την αποτύπωση του google maps μπόρει να φταεί η αποτύπωση του δορυφόρου αλλα και αυτή προσπαθησε να την φέρεις όμαλα δηλαδή κερδιζοντας απο το σημείο εκκίνησης έως το τελικό σημείο ... τμήμα της απόκλισης.

Πάντως η άποψη μου είναι οτι η ρουτα είναι είδη αρκετά μεγάλη .. με αποτέλεσμα αυτός που πιθανον να ξεκινήσει το game .. φτάνει στο τέλος να "βαρεθεί" διοτι το να είσαι καρφωμένος πάνω απο το pc 2h ... δεν είναι και λίγο.

Επίσης όλα αυτά για να προετοιμαστουν προυποθέτει να διαθέσεις τον προσωπικό σου χρόνο. Εδω θα έλεγα πως αξίζει μια μέρα μιας και σας αρέσει το όλο πραγμα με το TS να αφιέρώσετε 1/2 ωρα διαβάζοντας ΟΛΑ τα post του Χρήστου ...για να μπείτε λίγο στο κλίμα του όλου θέματος:

viewtopic.php?f=66&t=230591&start=195#p263393

Και έχω και μια απορία που αν μπορεί κάποίος να μου την λύσει.
Γιατι τόσα πολλα topic ?...
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Ευχαριστω τονυ για της οδηγιες σου!!Πιο πολυ το κανω να πειραμαστιστω για να μπορεσω να προσφερω και εγω κτ!!Παντως δν δυσκολευτικα και πολυ να περασω τα google maps και το terain data!!Oντως εχεις δικιο με τα τοπικ!!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

dimitris99 έγραψε:Μια βοηθεια του τονυ αν το δει θα ηθελα!!Τονυ εχω ξεκινησει με google maps απο δομοκο με srpm και google maps κανονικα μπορω να στησω τις γραμμες να ζωγραφισω εδαφος να βαλω σπιτια δεντρα και λοιπα αλλα υπαρχει ενα εξης θεμα!!Οι γραμμες εκει π τελειωνουνε εξω απο δομοκο δν ειναι ευθυγραμισμενες με την συνεχεια τους!!Και κτ ακομη εχω θεμα με το υψος του εδαφους εχει κτ κλησεις αποτομες καρφωτες ξερεις μηπως πως διορθωνονται??
O tονυ εχει δικιο παιδια εχιυμε φτασει ηδη πολυ ψηλα την ρουτα κ καποια στιγμη θ ανεβουμε...προυποθετει νευρα κ παρα πολυ χρονο με γνωσεις...Ας βοηθησουμε τον τονυ με το τροχαιο κ αφηστε τις προσπαθειες επεκτασης στο παλαιοφαρσαλο.. Σας λειπουν σημαντικα αρχεια κ εγγραφα. Οσο γ τα τοπικ τονυ εχουμε γεμισει οντως τωρα το τι γινεται αγνωστο..
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Καλημέρα σας.
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση ...
και βέβαια να σύνεχίσετε την επέκταση εφόσον έχετε τον ενθουσιασμό την όρεξη και τον χρόνο.
Σε καμία περίπτωση με τα λόγια μου δεν θα ηθελα να σας αποθαρρύνω αλλα
κάντε το ΣΩΣΤΑ - μεσα απο tutorial - δοκιμές και γενικά με ψάξημο και όχι αρπα-κόλλα.
Οσο για το τροχαίο υλικό επειδή έχει "ιδιαιτερότητες" ... αν προκύψει η αναγκή για βοήθεια ... νομίζω είμαστε στο πιο καταλληλο forum.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:Καλημέρα σας.
Για να μην υπάρχει παρεξήγηση ...
και βέβαια να σύνεχίσετε την επέκταση εφόσον έχετε τον ενθουσιασμό την όρεξη και τον χρόνο.
Σε καμία περίπτωση με τα λόγια μου δεν θα ηθελα να σας αποθαρρύνω αλλα
κάντε το ΣΩΣΤΑ - μεσα απο tutorial - δοκιμές και γενικά με ψάξημο και όχι αρπα-κόλλα.
Οσο για το τροχαίο υλικό επειδή έχει "ιδιαιτερότητες" ... αν προκύψει η αναγκή για βοήθεια ... νομίζω είμαστε στο πιο καταλληλο forum.
O επιστημων ελλαλησε... Οταν μιλας ρε αντωνη δεν ξερω ρε παιδι μου λες και ακουω ενα σοφο ανθρωπο..
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 109

Καλησπερα παιδια!!Εχω μια απορια.Γιατι οδηγωντας μεσα απο καμπινα ειτε εξωτερικη καμερα ο κινητηρας οχι μονο της adtranz αλλα και απο αλλες μηχανες ξενες ακουγεται σαν κινητηρας απο f16??Φταιει μηπως η καρτα ηχου του υπολογιστη; η κτ αλλο;;
Savvas2313
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 17 Ιουν 2017, 02:18
Reputation: 1

Φίλε τονυ καλησπέρα να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις πως μπορω να κατεβάσω την επέκταση προς Θήβα χωρίς να χαθεί η υπάρχουσα ηλεκτροκινηση από τιθορεα μέχρι σφιγγα γιατί την χρησιμοποιώ με την ηλεκτραμαξα της ισπανικής βερσιον της Hellas sprinter αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κατέβει η διαδρομή με ηλεκτροκινηση μέχρι Θήβα; Διαφορετικά ξέρεις πως μπορω να την προσθέσω εγώ από το edit
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Savvas2313 έγραψε:Φίλε τονυ καλησπέρα να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις πως μπορω να κατεβάσω την επέκταση προς Θήβα χωρίς να χαθεί η υπάρχουσα ηλεκτροκινηση από τιθορεα μέχρι σφιγγα γιατί την χρησιμοποιώ με την ηλεκτραμαξα της ισπανικής βερσιον της Hellas sprinter αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κατέβει η διαδρομή με ηλεκτροκινηση μέχρι Θήβα; Διαφορετικά ξέρεις πως μπορω να την προσθέσω εγώ από το edit
Φιλε σαββα δυστυχως αν βαλεις την θηβα θα χαθουν ολα γτ δεν ειναι περασμενη μεσα παντως αν κανεις λιγο υπομονη θα περαστει η ηλεκτροκινηση πιο εξιδεικευμενη απο εμενα μολις ολοκληρωθει η επεκταση που κανουμε... Βαλε την θηβα την επεκταση και ας μην εχεις ηλεκτροκινηση κινησου με ντιζελ εχουμε τοσο ωραιο τροχαιο υλικο
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Savvas2313 έγραψε:Φίλε τονυ καλησπέρα να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις πως μπορω να κατεβάσω την επέκταση προς Θήβα χωρίς να χαθεί η υπάρχουσα ηλεκτροκινηση από τιθορεα μέχρι σφιγγα γιατί την χρησιμοποιώ με την ηλεκτραμαξα της ισπανικής βερσιον της Hellas sprinter αλλιώς υπάρχει περίπτωση να κατέβει η διαδρομή με ηλεκτροκινηση μέχρι Θήβα; Διαφορετικά ξέρεις πως μπορω να την προσθέσω εγώ από το edit
Φιλε σαββα το να περασεις ηλεκτροκινηση μονος πρεπει να εχεις κολωνες ηλεκτροκινησης...γνωμη μου κανε ενα κλωνο ενος σεναριου απο αυτες που εχουμε και ψαξε στο ιντερνετ να βρεις.. Αλλα εγω θα σου ελεγα να περιμενεις γιατι θα την βαλω εγω μεσα και λογικα μπορει να εχουμε παρει την αδεια μεχρι τοτε της hellas sprinter και να την εχουμε να την λιωσουμε... Λιγη υπομονη ..κινησου οπως σου ειπα..η ηλεκτροκινηση ειναι μεγαλος μπελας να την περασεις.. Αλλα γτ να σε αποθαρρυνω με την προσπαθεια ολα γινονται..εγω εχω κανει ενα κλωνο και εχω βαλρι ηλεκτροκινηση εως θηβα και φτανω μεχρι και μεχρι το μπραλο.. Αλλα ειχα γερα νευρα..
Kostas Ioannou
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 7

ChrisS έγραψε:Γεια σας! Βρηκα στο διαδυκτιο ενα link για το ασημενιο βελος της Ιταλιας. Ειναι για το train simulator; Το link:
http://www.trainsimhobby.net/infusions/ ... p?did=1588
Καλησπέρα.Το τρένο αυτό είναι για το παλιό MSTS ( Microsoft Train Simulator ) και όχι για το Railworks.
Απάντηση