To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ngiann
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 447
Τοποθεσία: Αθήνα

Και κάτι τελευταίο πριν αποχαιρετιστούμε................
Η μηχανή ελιγμών της σειράς Α151 (Faur) είναι πλέον στην διάθεσή σας, με ολόκληρη την αρίθμιση (πλην της Α161 που καταστράφηκε λόγω ατυχήματος.....)
Καλές διαδρομές! :occasion:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ίσως τελικά κάποιοι δρόμοι να μη βγάζουν πουθενά.
Ίσως κάποια τρένα να είχαν λάθος στάσεις.
Ίσως πάλι να μην καταλάβαμε εμείς ποτέ το ταξίδι.
Ίσως να χάσαμε μόνοι μας τον προορισμό..........
steveclass120
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 03 Φεβ 2021, 21:07
Reputation: 3

Καλησπερα . Εβαλα την μηχανη μεσω utilities (οχι το repaint) και μετα οταν εβαλα το repaint δεν μου εμφανιζεται η μηχανη στο παιχνιδι . Μηπως ξερει καποιος αυτο το προβλημα ;
DIMITRIS T4
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 251
Τοποθεσία: Βολος

Θέλει να ενεργοποιήσεις τα κατάλληλα assets από το editor
steveclass120
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 03 Φεβ 2021, 21:07
Reputation: 3

Το εκανα και αυτο το αλλα και παλι τιποτα
DIMITRIS T4
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 251
Τοποθεσία: Βολος

Έχεις το European Loco assets pack?
steveclass120
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 03 Φεβ 2021, 21:07
Reputation: 3

ναι και τα us loco assets
steveclass120
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 03 Φεβ 2021, 21:07
Reputation: 3

επισης οταν παω να βαλω το repaint μεσω utilities δεν με αφηνει μου λεει εχει ενα προβλημα δεν βρισκει την καμπινα σε δυο μηχανες
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 36
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 4

καλημερα το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και εγω!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 388
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 291

ισως υπαρχνουν '' κλωνοι '' της μηχανης με το repaint με αποτελεσμα σε καποιους να λειπει η να μη διαβαζουν τα καταλληλα xml+bin αρχεια... μια απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση του repaint ισως διορθωσει το προβλημα..
If your train of thought is going nowere... Change tracks
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3864
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2212

Παιδιά στις οδηγίες αναφέρονται αυτά:
1.Κατεβάζετε το και εγκαθιστάτε το LDH 040-DHA/DHB Pack από το ακόλουθο λινκ: https://railstudios.com/product/cfr-040-dha-dhb-pack/

2. Εγκαθιστάτε το A151.rwp

3. "Τικάρετε" στα Assets: RailStudio
Τα έχετε κάνει αυτά τα βήματα?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 60
Εγγραφή: 11 Αύγ 2013, 22:14
Reputation: 14

Όντως ισχύει δεν δουλεύει πρέπει να κατεβάσεις όλο το τροχαίο υλικό από το railstudios αλλα δουλεύει σε κανέναν χωρίς πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
ngiann
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: 28 Σεπ 2019, 10:39
Reputation: 447
Τοποθεσία: Αθήνα

Καλησπέρα στην ομάδα
Λόγω του γεγονότος ότι πάσχω από οξεία τεμπελίτιδα, και βαριόμουν να περιμένω το utilities να φορτώσει (επειδή έχω κοντά 200GB σε Assets παίρνει κυριολεκτικά ώρες......)ώστε να πακετάρω σωστά το repaint, και έτσι χρησιμοποίησα έναν ανορθόδοξο τρόπο ο οποίος απ' ότι φαίνεται προκάλεσε σε αρκετούς από εσάς :wallbash:
rwp inst.pdf
Σε αυτό το αρχείο βρίσκονται οδηγίες για το πώς να περάσετε το αρχείο με έναν διαφορετικό αλλά σίγουρο τρόπο ώστε να μην υπάρξει θέμα.
ΣΤΑΘΗΣ ΤΙΘΟΡΕΑ έγραψε: 07 Απρ 2021, 18:38 Όντως ισχύει δεν δουλεύει πρέπει να κατεβάσεις όλο το τροχαίο υλικό από το railstudios αλλα δουλεύει σε κανέναν χωρίς πρόβλημα?
Αν μετά το παραπάνω "κόλπο" εξακολουθείτε να μην βλέπετε την μηχανή, δοκιμάστε αυτό που είπε και ο φίλος Στάθης, δηλαδή να κατεβάσετε κιάλλα πράγματα απ' τους RailStudio (μηχανές κατά προτίμηση). Το ξέρω ακούγεται κουλό αλλά και εγώ έτσι κατάφερα να κάνω να δουλέψει την ορίτζιναλ μηχανή πριν κάνω το repaint :mrgreen:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ίσως τελικά κάποιοι δρόμοι να μη βγάζουν πουθενά.
Ίσως κάποια τρένα να είχαν λάθος στάσεις.
Ίσως πάλι να μην καταλάβαμε εμείς ποτέ το ταξίδι.
Ίσως να χάσαμε μόνοι μας τον προορισμό..........
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3864
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2212

Δοκιμάστε τις οδηγίες στο pdf παιδιά. Δουλευει μια χαρα
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Απάντηση