To TS2014 πάει Ελλάδα...

Γενική συζήτηση για το παιχνίδι. Απορίες, προτάσεις, σχόλια.
Απάντηση
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 28
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

Hello again, keep in mind that Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0.rar and Levadia_Lianokladi_Domokos_V1.0_old.rar are the same thing. the old rar file has no catenaries on the route. The choice is yours BUT one of the files must be installed.
Alejandro20
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 28 Μάιος 2020, 19:15
Reputation: 0

Καλημέρα, έχω τα απαραίτητα στοιχεία, πακέτο περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη και την Αμερική τα έχω εγκαταστήσει, αλλά είχα αυτό το πρόβλημα που πριν από μερικές μέρες φαινόταν τέλεια και όταν εγκαθιστούσα το πρώτο μέρος των περιουσιακών στοιχείων για τη διαδρομή το πλήρες πακέτο V3 υπάρχει ένα αρχείο που Λέει τι είναι κατεστραμμένο, ίσως είναι για αυτόν τον λόγο, λοιπόν αυτό που θα κάνω είναι αυτό: Θα διαγράψω όλα τα αρχεία 1 προς 1, τη διαδρομή και τα πρόσθετά της και θα τα εγκαταστήσω από το 0 σαν να μην είχα εγκαταστήσει ποτέ τίποτα, ας δούμε αν λειτουργεί.
Πολλά ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Και μην ξεχασεις την Θηβα Λεισνοκλαδι Δομοκος πριν βαλεις το Αφιδνες...Ειναι αντιγραφη αρχειων. Κανε ολικη διαγραφη το παιχνιδι. Βαλτο ν κατεβει κανονικα και μην ξεχασεις απο τον φακελο του παιχνιδιου βρες απο το φακελο install και κανε εγκατασταση το DX SETUP (DIRECT X9)
Καλημεραα κ ξαναμιλαμε
Alejandro20
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 28 Μάιος 2020, 19:15
Reputation: 0

Καλησπέρα, ο ουρανός διορθώθηκε πλήρως, τώρα φαίνεται πιο φυσιολογικό, αλλά εξακολουθώ να μου λείπει τα ηλεκτροφόρα καλώδια, τι θα ήταν ή ποιος πάροχος πρέπει να ενεργοποιήσω.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Η διαδρομη δεν εχει ηλεκτροκινηση....ειναι η παλια εκδοση του λειβαδια λειανοκλαδι δομοκος old... αυτη περιεχει το ρευμα... αν εβαλες το κανονικο και το version 2 εξαφανιζεται... αλλα καποια στιγμη θα δοθει ηλεκτροκινηση σε Αφιδνες-Τιθορεα
Άβαταρ μέλους
Stiv92
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 31 Μαρ 2017, 01:14
Reputation: 173
Τοποθεσία: ΤΟΞΟΤΕΣ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ποιος υπέροχος σταθμός είναι αυτός ποιο τσακάλι θα το βρει :wink: :wink: :wink:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Μαλλον μιας κ πας βορεια θαρρω πως ειναι της Λαρισσας χωρις σιγουρια
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 81
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

xioni-larisa-stathmos.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Stiv92
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 72
Εγγραφή: 31 Μαρ 2017, 01:14
Reputation: 173
Τοποθεσία: ΤΟΞΟΤΕΣ

:bring: :bring: :bring: είσαστε γρήγορα πιστόλια miltospag :-) :-) Akisf1 :-) :-) :-)
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 247
Τοποθεσία: Αθηνα

Τι μας περασες τπτ χτεσινους
Απάντηση