Track Rules & RouteMarkers Fix v1.0

Ανακοινώσεις νέων μεταφορτώσεων. Σχολιασμός και συζήτηση για τα νέα μοντέλα.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Γεια,

we have a new download!

Title: Track Rules & RouteMarkers Fix
Description: Περιλαμβάνει βελτιωμένη εκδοση των Track Rules & RouteMarker απο την διαδρομή Αφίδνες -Δομοκος v1.0 με σκοπό
την βελτίωση στην δημιουργία σεναρίων.
Category: Διάφορα
Click here to go to the download page!

Have fun!
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Καλησπέρα σας.

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αν έχετε κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην διαδρομή στα Track Rules , markers και networks της διαδρομής (όπως προσθήκη ηλεκτροκίνησης, αλλαγή θέσης ή προσθήκη φωτόσημων, χιλ/κων ενδείξεων κλπ) κρατήστε back-up τον φάκελο Content, διοτι μπορει
να χαθούν οι αλλαγες - προσθήκες σας.

Ευχαριστώ :xythumbs:
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 263
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 02:03
Καλησπέρα σας.

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αν έχετε κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην διαδρομή στα Track Rules , markers και networks της διαδρομής (όπως προσθήκη ηλεκτροκίνησης, αλλαγή θέσης ή προσθήκη φωτόσημων, χιλ/κων ενδείξεων κλπ) κρατήστε back-up τον φάκελο Content, διοτι μπορει
να χαθούν οι αλλαγες - προσθήκες σας.

Ευχαριστώ :xythumbs:
Αρχηγε μου καλημεραα ελπιζω ολα καλα.. αν κανω μπακ απ περασω το αρχειο και απο πανω την ρουτα με οτι προσθηκες/αλλαγες εχω κανει θα χω προβλημα? Γτ τοσος κοπος μην παει χαμενος ρε συ... διαφωτισε με γτ δεν το χω γενικα.
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Akisf1 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 07:37
ToniIC71 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 02:03
Καλησπέρα σας.

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αν έχετε κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην διαδρομή στα Track Rules , markers και networks της διαδρομής (όπως προσθήκη ηλεκτροκίνησης, αλλαγή θέσης ή προσθήκη φωτόσημων, χιλ/κων ενδείξεων κλπ) κρατήστε back-up τον φάκελο Content, διοτι μπορει
να χαθούν οι αλλαγες - προσθήκες σας.

Ευχαριστώ :xythumbs:
με οτι προσθηκες/αλλαγες εχω κανει θα χω προβλημα?
Καλο θα ηταν να μην περασεις το ανωτέρω πακέτο ..αν δεν σε πολυ ενδιαφέρουν τα σενάρια....διοτι θα χάσεις την δουλειά σου. Το να ξαναπεράσεις απο πάνω το backup δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κατι θα είναι σαν να μην εχεις καμία νέα προσθήκη. Ισος με το rw tools να μπορουσε να γίνει κατι αλλα θα πρέπει να "βγαλεις" τα ματια σου για να ξεχωρίσεις τι θα πρέπει να μείνει.... :allrightman:
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 263
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 10:54
Akisf1 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 07:37
ToniIC71 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 02:03
Καλησπέρα σας.

Πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση αν έχετε κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στην διαδρομή στα Track Rules , markers και networks της διαδρομής (όπως προσθήκη ηλεκτροκίνησης, αλλαγή θέσης ή προσθήκη φωτόσημων, χιλ/κων ενδείξεων κλπ) κρατήστε back-up τον φάκελο Content, διοτι μπορει
να χαθούν οι αλλαγες - προσθήκες σας.

Ευχαριστώ :xythumbs:
με οτι προσθηκες/αλλαγες εχω κανει θα χω προβλημα?
Καλο θα ηταν να μην περασεις το ανωτέρω πακέτο ..αν δεν σε πολυ ενδιαφέρουν τα σενάρια....διοτι θα χάσεις την δουλειά σου. Το να ξαναπεράσεις απο πάνω το backup δεν νομίζω οτι θα αλλάξει κατι θα είναι σαν να μην εχεις καμία νέα προσθήκη. Ισος με το rw tools να μπορουσε να γίνει κατι αλλα θα πρέπει να "βγαλεις" τα ματια σου για να ξεχωρίσεις τι θα πρέπει να μείνει.... :allrightman:
Σε ευχαριστω πολυ αρχηγε μου την καλημερα.... θα δεις ενα φοβερο εργο στο δομοκο... μου βγηκαν τα ματια...αλλα τα καταφερα... πως θα γινει να διορθωσουμε στην θηβα την γραμμη 3 και 4 που δεν μπορω να βαλω καλωδια γτ μου βγαζει bugs.. πρεπει να ξηλωθουν να φανταστω.... καλα τα λεω?
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Νομίζω ότι αυτό στην Θήβα και σε άλλα σημεία έχει διορθωθεί...με το update Άλλωστε τώρα μπορούν να γίνουν άνετα σενάρια που πριν ήταν δύσκολο αλλά χωρίς φυσικά να υπάρχουν κάντεναριες και καλώδια.... Οπότε ότι ήταν να γίνει.... Έγινε!!
Iσχυει όμως αυτό που ανέφερα πιο πάνω.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 263
Τοποθεσία: Αθηνα

Καταλαβα....αρα δεν θα τις αναγνωριζει και παλι.. η θα τις διαβαζει αμα δεν το περασω το πακετο..
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 761
Τοποθεσία: Βέροια

Ακη αμα δεν τις περάσεις δεν χανεις τιποτε... αλλα δεν θα έχεις τις διορθώσεις... και τα δυο δεν γίνεται.
“Please don't shoot the piano player. He is doing his best”
Άβαταρ μέλους
miltospag
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 75
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 84
Τοποθεσία: 37°56'13.43"N 23°56'42.99"E

Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντώνη που με τις βελτιώσεις αυτές στη διαδρομή "'έλυσε" τα χέρια όσων ασχολούνται με σενάρια. Θα αναφέρω ένα μόνο παράδειγμα: Μέχρι τώρα στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άλλο είδος συρμού εκτός από Special, με ότι προβλήματα δημιουργούσε αυτό στις διασταυρώσεις. Πλέον κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, και παρόλο που η "τηλεδιοίκηση" του TS εξακολουθεί αρκετές φορές να κάνει τα δικά της, σίγουρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα από ότι πριν. Respect δάσκαλε! :master:
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3790
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1510

Σας το λέω αλλά δεν μ'ακούτε. Δεν φταίνε ούτε τα track markers, ούτε τίποτα.
Φταίει που βάζετε αυτά τα μοντέρνα τραίνα και τις καναδέζες να τρέχουν.
Είναι εξακριβωμένο πως αν βάζετε alsthom στις συνθέσεις, βγαίνουν όλες οι διασταυρώσεις ακόμα και σε μόρτες! :hang:
----
Αντώνη δε θα βαρεθώ ποτέ να γράφω το πόσο σ'ευχαριστώ για την όλη δουλειά που έχεις κάνει και που συνεχίζεις να κάνεις. :clap: :clap: :clap:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 263
Τοποθεσία: Αθηνα

ToniIC71 έγραψε:
05 Μάιος 2020, 20:18
Ακη αμα δεν τις περάσεις δεν χανεις τιποτε... αλλα δεν θα έχεις τις διορθώσεις... και τα δυο δεν γίνεται.

Kολωνες ηλεκτροκινησης εχω βαλει...τα καλωδια δεν μου εμφανιζει γτ βγαζει το ιδιο προβλημα που εβγαζε στο δομοκο.. δεν ζητησα κ τα 2. Πρπςος θεου..ειναι αδυνατο..
Απάντηση