TRAINZ - Γενική συζήτηση, απορίες

Ότι έχει σχέση με το Trainz Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Φώτης έγραψε:Χαιρετώ την παρέα. Εγκατέστησα το Trainz, τα saves κ.λ.π, όλα καλά. Όταν πήγα να κάνω Edit μία διαδρομή, μετά από 5-10 λεπτά μου εμφάνισε ένα μήνυμα.

"Session was saved successfully but Serveyor was unable to commit it to the Trainz Asset Database. This task can be completed in Content Manager."

Επίσης δεν μου αποθηκεύει τις Screenshots.
Μπες στο Content Manager και βρες την διαδρομή. Πρέπει να την κάνεις Commit από εκεί.
Άβαταρ μέλους
Aristides
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1357
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 517

Γεια σου ρε Γιαννη μαστορα
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 5754
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 2084

Φιλαρακια Βοηθεια..,
ξαφνικα στην οθονη βλεπω μονο τα 4/5 και μου αφηνει στα δεξια μια λωριδα...μαυρη... οποτε χανω στην αριστερη πλευρα το 1/5 και δεν βλεπω τους οδηγους .. και οποια λειτουργια υπαρχη σε αυτο το απωλεσθεν τμημα... αυτο που εχω τωρα ειναι του 2009..
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΘΟΔΟΜΟΚΟ ΜΕ ΜΥΛΟΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,ΣΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΑ ΥΨΗ
Άβαταρ μέλους
denkoul
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 16 Αύγ 2012, 16:13
Reputation: 246
Επικοινωνία:

Φιλε Γιωργο καλημερα, ειμαι ο Ντενης και θα ηθελα να σε βοηθησω με το προβλημα σου. Απο οτι μου ειπες, εχεις ενα προβλημμα με την απεικόνιση. Πρεπει κατ αρχην να μου εξηγησεις αν το προβλημα ειναι μονο στο trainz η αν ειναι γενικα στο pc. Αμα είναι προβλημα του υπολογιστη, πρεπει να κοιταξεις τα καλωδια που συνδεουν την μοναδα με το monitor και να κανεις ενα reset στον driver της καρτας σου. Αν απο την αλλη ειναι θεμα του παιχνιδιου (δηλ στο εμφανιζει μονο στο game), τοτε αλλαξε την αναλυση της οθονης σου. Αν υπαρχει προβλημα ακομα, κανε ενα reinstall στο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Φιλαρακια Βοηθεια..,
ξαφνικα στην οθονη βλεπω μονο τα 4/5 και μου αφηνει στα δεξια μια λωριδα...μαυρη... οποτε χανω στην αριστερη πλευρα το 1/5 και δεν βλεπω τους οδηγους .. και οποια λειτουργια υπαρχη σε αυτο το απωλεσθεν τμημα... αυτο που εχω τωρα ειναι του 2009..
Αυτά που είπε ο Ντένης και να προσθέσω, στις ρυθμίσεις, αυτές που είναι πριν αρχίσει το παιχνίδι (στη οθόνη που λέει Trainz Simulator 2009) και δες αν το resolution που έχεις είναι ίδιο με αυτό που έχει γενικά στο PC.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 5754
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 2084

Σας ευχαριστω και τους δυο ...Ντενη και Γιαννη... το προβλημα αφορα μονο το παιχνιδι... που αν μετατεθει η εικονα προς τα δεξια (οχι να μικρυνει απαραιτητα ) τοτε μαλλον θα ειναι οκ.. το resolution σε ποιο υποφακκελο θα το βρω ; ( εννοω του εικονιδιου τη οθονης που λέει Trainz Simulator 2009)
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΘΟΔΟΜΟΚΟ ΜΕ ΜΥΛΟΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,ΣΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΑ ΥΨΗ
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Με το που κάνεις κλικ το εικονίδιο που χρησιμοποιείς πάντα για να παίξεις, αντί για Start μπες στα Options.
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 5754
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 2084

Μερσι και παλι ... τα λεμε σε λιγο...
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΘΟΔΟΜΟΚΟ ΜΕ ΜΥΛΟΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,ΣΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΑ ΥΨΗ
Άβαταρ μέλους
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 5754
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 2084

Done.. :xythumbs: :xythumbs: :occasion: :occasion:
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΘΟΔΟΜΟΚΟ ΜΕ ΜΥΛΟΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΝΑ,ΣΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΤΑ ΥΨΗ
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Άντε. Καλή διασκέδαση!
Άβαταρ μέλους
denkoul
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 444
Εγγραφή: 16 Αύγ 2012, 16:13
Reputation: 246
Επικοινωνία:

Καλη διαδκεδαση φιλε, ευχαριστιση μου
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Όσοι θέλουν το Trainz "επισήμως", η έκδοση 2010 μόνο 6.75 ευρώ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
http://www.simulatorcentral.com/index.p ... 2dab2d3902" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
nfotis
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 7921
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 20:57
Reputation: 611

Επίσης έχει βγει νέα έκδοση για Macintosh, που 'ευθυγραμμίζει' τον Mac με το Trainz 12...

Γενικά, τον τελευταίο καιρό έχουν συνέχεια προσφορές στο Trainz και τα διάφορα επιμέρους πακέτα.

N.F.
High speed, high quality, low cost - select any two.

Up hill slow, down hill fast, tonnage first, safety last.

The optimist sees the light at the tunnel. Pessimist sees the darkness. Realist sees the train. Train driver sees three idiots on the track
Άβαταρ μέλους
John514
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1220
Εγγραφή: 06 Αύγ 2012, 22:03
Reputation: 393

Το Trainz:A New Era είναι ανοιχτό για προ-παραγγελίες. Γλιτώνεις περίπου 10-12 ευρώ.
http://www.simulatorcentral.com/index.p ... 23432.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Προσωπικά, και θα το συμβούλευα σε όλους μιας και δεν εμπιστεύομαι την N3V Games ότι θα κρατήσει το λόγο της για τα νέα Features του παιχνιδιού, θα περιμένω μέχρι να βγει, και μέχρι να φτιάξουν τα προβλήματα που σίγουρα θα έχει όταν θα βγει, θα έχει καμία έκπτωση στο Steam ή το Simulator Central.
Με το Trainz 12 η τιμή έπεσε γύρω στο 50% μέσα σε 5 μήνες.
Asimakog93
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 03 Ιαν 2014, 15:58
Reputation: 7
Τοποθεσία: Καλαμάτα
Επικοινωνία:

Παιδιά έχει κανείς σχέδια από τις γραμμές του ΟΣΕ??? Μετρικές, κανονικές, με ξύλινους ή με τσιμεντένιους στρωτήρες κτλ?
Ξεκίνησα να φτιάχνω γραμμές για το trainz πειραματικά...
Απάντηση