Τα παλιότερα βίντεο τα έχει πιάσει μια δυσεντερία και δε φαίνονται όλα.
Θα το διορθώσω που θα πάει. Εν τω μεταξύ, δείτε στις ανακοινώσεις και το νέο σούπερ απλό τρόπο για ανέβασμα βίντεο....
Αναφορές προβλημάτων
Μπήκαν σε εφαρμογή.G. Handrinos έγραψε:Αγαπητοι διαχειριστες, τα "Σιδηροδρομικα Νεα" του Γιαννακιδη που υπηρχαν καποτε στο forum? ηταν σημαντικη πηγη πληροφοριων. Τι θα γινει? Θα τα επαναφερετε?

http://www.Amnizia.org/viewtopic.php?f= ... 28#p283928
Ηλίας
No alsthom...No Party!
No alsthom...No Party!
- Steroumel
- Staff
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα! Βλέπω ότι από κινητή συσκευή φαίνονται σαν να έχω πάρει μερικά κιλάκια. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως για την πραγματικότητα!
Κάτι πρέπει να γίνεται στον Safari και να κάνει stretch την φωτογραφία προφίλ. Αυτό γίνεται σε κάθε σελίδα θέματος κλπ, αλλά να σημειώσω ότι η συσκευή μου τρέχει iOS 6.1.6 που βγήκε το 2013 (;).

Κάτι πρέπει να γίνεται στον Safari και να κάνει stretch την φωτογραφία προφίλ. Αυτό γίνεται σε κάθε σελίδα θέματος κλπ, αλλά να σημειώσω ότι η συσκευή μου τρέχει iOS 6.1.6 που βγήκε το 2013 (;).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Με έβαλες και κατέβασα το safari για windows μιας κι εγώ δεν έχω IOS/MAC whatever...
Αν είναι το ίδιο ....κρύψου!!!!
Γιατί δεν βλέπω κανένα πρόβλημα εγώ.
Αν όμως έχουν διαφορές οι εκδόσεις για windows και για ios ....τότε sorry.
Και πάλι sorry γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό.
Αν είναι το ίδιο ....κρύψου!!!!

Γιατί δεν βλέπω κανένα πρόβλημα εγώ.
Αν όμως έχουν διαφορές οι εκδόσεις για windows και για ios ....τότε sorry.

Και πάλι sorry γιατί δεν μπορώ να σε βοηθήσω σ'αυτό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
No alsthom...No Party!
Noop...Indeed! Δεν μπορώ να προσθέσω συνημμένο. Μου δείχνει ότι το αρχείο είναι κενό και δεν βγάζει το "ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ"EAZY έγραψε:Noop....

The fire burns much better...(Richard Trevithick, February 20th, 1804)
- Steroumel
- Staff
- Επικοινωνία:
Στο θέμα "Προαστιακός Πάτρας" όποτε πατάω το "Πρώτη μη αναγνωσμένη δημοσίευση" με πάει στην τελευταία σελίδα του θέματος "Δυστηχήματα". Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχει κάποια "μη αναγνωσμένη δημοσίευση" στον Προαστιακό Πάτρας, αλλά μου το βγάζει συνέχεια στα μη αναγνωσμένα.
Ευτυχώς γίνεται μόνο σε αυτό το θέμα.
Ευτυχώς γίνεται μόνο σε αυτό το θέμα.

Λόγω ότι η βάση δεδομένων της Amnizia είναι τεράστια, κατά την μεταφορά στον νέο server, ενδέχεται όλο και κάποια αρχεία να «έχουν σκάσει» και να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα τα οποία θα διορθωθούν μόλις εντοπιστούν.
@Stermoulel καθάρισε την cache στον browser σου.
@zartas σε μένα δεν το κάνει. Θα το δω όμως.
@Stermoulel καθάρισε την cache στον browser σου.
@zartas σε μένα δεν το κάνει. Θα το δω όμως.
- UIC54-RCF-A
- Σταθμάρχης
Και σε μενα ,το ιδιο μου παρουσιαζει....!!zartas έγραψε:Δεν μπορώ να προσθέσω συνημμένο. Μου δείχνει ότι το αρχείο είναι κενό και δεν βγάζει το "ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ"
- Steroumel
- Staff
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς, από Windows 10 σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές, Android 4.4.4 και με Firefox & Chrome και στα τρία και με καθαρισμό του cache, το πρόβλημα παραμένειTsako έγραψε: @Stermoulel καθάρισε την cache στον browser σου.