Kολπακια στο φορουμ.
Αυτό το AEG [Bot] τι ακριβώς είναι και τι κάνει?

- Akis Dionisis
- Μηχανοστασιάρχης
[quote=""sv1xv":28eqntw7"]Αυτό το AEG [Bot] τι ακριβώς είναι και τι κάνει?[/quote]
Kαι το ADtranz επίσης ? :roll:
Kαι το ADtranz επίσης ? :roll:

Υπάρχουν 6 bot στο forum τα οποία συλλέγουν πληροφορίες. Αυτή είναι η δουλειά τους.
Κάποια προσθέτουν πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo κτλ.) ενώ κάποια άλλα κάνουν εσωτερική - διαχειριστική δουλειά όπως το να εντοπίζουν λογαριασμούς από κοινές IP (trolling) και διάφορες άλλες εργασίες τέτοιας φύσεως.
Κάποια προσθέτουν πληροφορίες στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo κτλ.) ενώ κάποια άλλα κάνουν εσωτερική - διαχειριστική δουλειά όπως το να εντοπίζουν λογαριασμούς από κοινές IP (trolling) και διάφορες άλλες εργασίες τέτοιας φύσεως.
δεν ηξερα που να το βαλω......
και το βαζω εδω.........
πολυ πονηροι ειστε ολοι ..........
θελω και εγω κατω απο το ψευδωνυμο μου να βγαινει μηχανουλα ή βαγονακι, δεν με πειραζει....
πως γινετε κυριοι διαχειριστες;;
και το βαζω εδω.........
πολυ πονηροι ειστε ολοι ..........

θελω και εγω κατω απο το ψευδωνυμο μου να βγαινει μηχανουλα ή βαγονακι, δεν με πειραζει....
πως γινετε κυριοι διαχειριστες;;
- Akis Dionisis
- Μηχανοστασιάρχης
Γιατί ξαφνικά έχασα το chat?? :roll:

- nkoliop
- Μηχανοδηγός
- Επικοινωνία:
[quote=""Akis Dionisis":2db4c17j"]Γιατί ξαφνικά έχασα το chat?? :roll: [/quote]
Και ποιος σου είπε ότι το έχασες???
Άμα δεις στο πάνω μέρος της σελίδας θα δεις κάτι που λέει "Chat Room" πάτα επάνω και θα σε πάει σε άλλη σελίδα που είναι το chat. Το βάλαμε πρόσθετο στην κεντρική σελίδα το Amnizia.
Και ποιος σου είπε ότι το έχασες???
Άμα δεις στο πάνω μέρος της σελίδας θα δεις κάτι που λέει "Chat Room" πάτα επάνω και θα σε πάει σε άλλη σελίδα που είναι το chat. Το βάλαμε πρόσθετο στην κεντρική σελίδα το Amnizia.
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
- Φώτης Κορομηλάς
- Staff
Ερώτηση. Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες από Mac; Μου βγάζει
"Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 24000 bytes) in /home/amniziao/public_html/forum/includes/functions_upload.php on line 434"
"Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 24000 bytes) in /home/amniziao/public_html/forum/includes/functions_upload.php on line 434"
Καλησπέρα συνάδελφοι,
έστειλα την ερώτηση σαν ΠΜ στους διαχειριστές της σελίδας αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση, δεν ξέρω καν αν έφυγε το ΠΜ από το λογαριασμό μου.
Λοιπόν, την ξαναθέτω δημοσίως: μπορώ να ανεβάσω απ' ευθείας δικά μου βίντεο στη σελίδα / διακομιστή του Amnizia για να τα δει ο κόσμος και όχι να παραθέσω ως εξωτερικό βίντεο (π.χ. γιουτιουμπ) μέσα σε κάποια ανακοίνωση; Τυγχάνει να είμαι συνδρομητής κοινωνικών δικτύων.
έστειλα την ερώτηση σαν ΠΜ στους διαχειριστές της σελίδας αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση, δεν ξέρω καν αν έφυγε το ΠΜ από το λογαριασμό μου.
Λοιπόν, την ξαναθέτω δημοσίως: μπορώ να ανεβάσω απ' ευθείας δικά μου βίντεο στη σελίδα / διακομιστή του Amnizia για να τα δει ο κόσμος και όχι να παραθέσω ως εξωτερικό βίντεο (π.χ. γιουτιουμπ) μέσα σε κάποια ανακοίνωση; Τυγχάνει να είμαι συνδρομητής κοινωνικών δικτύων.
Καλησπέρα.
Να τα βάλουμε λίγο σε μια σειρά.
ΠΜ σε ποιόν στείλατε? Ίσως λείπει ή ίσως δεν το αποστείλατε τελικά...Υπάρχει μέσα στον πίνακά σας ώς εξερχόμενο? Ως απεσταλμένο? Καθόλου?
Ρωτάω για να βεβαιωθώ ότι δεν έχει πρόβλημα το φόρουμ.
Τώρα για την ερώτησή σας: Θεωρητικά θα μπορούσατε ναι [και μάλιστα καλύτερα να υπάρχουν τα βίντεο και οι εικόνες εντός Amnizia , για να αποφευγεται ο κίνδυνος διαγραφής ].. αλλά υπάρχει θέμα χώρου στον σέρβερ γι'αυτό και δεν το επιτρέπουμε γενικώς.
ΠΜ σε ποιόν στείλατε? Ίσως λείπει ή ίσως δεν το αποστείλατε τελικά...Υπάρχει μέσα στον πίνακά σας ώς εξερχόμενο? Ως απεσταλμένο? Καθόλου?

Τώρα για την ερώτησή σας: Θεωρητικά θα μπορούσατε ναι [και μάλιστα καλύτερα να υπάρχουν τα βίντεο και οι εικόνες εντός Amnizia , για να αποφευγεται ο κίνδυνος διαγραφής ].. αλλά υπάρχει θέμα χώρου στον σέρβερ γι'αυτό και δεν το επιτρέπουμε γενικώς.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
No alsthom...No Party!
alsthom έγραψε:Καλησπέρα.
ΠΜ σε ποιόν στείλατε? Ίσως λείπει ή ίσως δεν το αποστείλατε τελικά...Υπάρχει μέσα στον πίνακά σας ώς εξερχόμενο? Ως απεσταλμένο? Καθόλου?![]()
Καλησπέρα!
το ΠΜ το έστειλα στις 18/1/2016 22:50 +0200 με τίτλο "Ανέβασμα βίντο απ' ευθείας στο διακομιστή του Amnizia" με αποδέκτες τους "DimitrisG", "Manos T.", "pindos10", "Amnizia", "Φώτης Κορομηλάς", "admin9". Το μήνυμα αποθηκεύτηκε στα "Απεσταλμένα" των ΠΜ. Τώρα αν δεν είναι αυτοί οι διαχειριστές και είναι κάποιοι άλλοι, ή το σύστημα απλά δεν έστειλε τίποτα σε κανέναν, μάλλον θα πρέπει να διερευνηθεί... Η αλήθεια είναι ότι με τόσους αποδέκτες, δε μπορεί, και λάθος να έκανα, όλο και κάποιος θα απαντούσε, "συγνώμη κύριε, στείλατε λάθος μήνυμα". Άρα... μάλλον το σύστημα...

Κρίμα...alsthom έγραψε:Τώρα για την ερώτησή σας: Θεωρητικά θα μπορούσατε ναι [και μάλιστα καλύτερα να υπάρχουν τα βίντεο και οι εικόνες εντός Amnizia , για να αποφευγεται ο κίνδυνος διαγραφής ].. αλλά υπάρχει θέμα χώρου στον σέρβερ γι'αυτό και δεν το επιτρέπουμε γενικώς.

Ζητώ συγνώμη! Διορθώνω εκ παραδρομής: ΔΕΝ είμαι συνδρομητής κοινωνικών δικτύων!libero έγραψε:Τυγχάνει να είμαι συνδρομητής κοινωνικών δικτύων.