Μπράβο Κώστα. Καταπληκτικά όλα τα βιντεάκια.
Επιτέλους, είδα τον έμπορα από την οπτική γωνία του πολυβολείου (είχα τραβήξει μόνο φωτογραφίες κι αυτές κουνημένες...). Χώρια το AEG που μας πέτυχε μέσα στο τούνελ...
Βάλε κι άλλα. Έχεις κι από τη γραμμή της Καλαμπάκας;
[quote=""kp10":25wx7zpf"]Τελικά κατάλαβα τι παίζει :-D :-D :-D Μπαίνω με ασύρματο δίκτυο (e-trikala) και αυτό μπλόκαρε τον ftp. Mόλις μπήκα με απλή σύνδεση και όλα ΟΚ.[/quote]
Άργησες αλλά άξιζε τον κόπο. Φοβερο το βιντεάκι με το εμπορικό.
When you open your mind to the impossible sometimes you find the truth
Τώρα κατάλαβα, το μέγεθος του έμπορα, που πέρασε δίπλα μας.
Τελικά, μια άλλη γωνία παρατήρησης, μπορεί να σου δώσει, τελείως διαφορετική άποψη για το ίδιο θέμα.
Τα βιντεάκια αυτά , θα τα ονόμαζα, "Video από τα βαφτίσια του KP10".
[quote=""Nikos":16p996yw"][quote=""ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ":16p996yw"]Στο ftp.Amnizia.com μπαίνεις με username@Amnizia.com, ενώ στο http://www.Amnizia.com/uploads μπαίνεις με username σκέτο. Τις ευχαριστίες στο Τsako που με διαφώτισε και μένα σήμερα. [/quote]
Δημητράκη, μέχρι χθές, το έψαχνες το πράγμα, σήμερα έγινες δάσκαλος.
Τα παίρνεις εύκολα τα γράμματα βλέπω [/quote]
Nίκο sorry, αλλά χρειάζομαι πάλι τη βοήθεια 'μάστορα'.
Έχω σπίτι ένα laptop και με τον explorer δεν μπορώ να μπω στον FTP, πράγμα που μπορώ σε ένα αντίστοιχο στην εργασία μου. Ζήτησα τη βοήθεια του γιού μου και μου φόρτωσε το mozilla και όντως εμφανίστηκαν τα δύο directories. Kάνω δεξί κλικ και δεν βγαίνει η επιλογή "Σύνδεση ως...." αλλά αποθήκευση ως..... και κάτι άλλα άσχετα.
Μπορεί να προτείνει λύση κάποιος είτe με το mozilla είτε με τον explorer;
Αρκεί να μη δημιουργήσουμε ξανά ένα αναξιοκρατικό μόρφωμα.....