Επιστολή-Συλλογή υπογραφών

Ανακοινώσεις που αφορούν την ιστοσελίδα και το forum. Συζητήσεις γύρω από τις εκδηλώσεις και τις εκδρομές της Amnizia.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
pindos10
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 3391
Εγγραφή: 12 Σεπ 2009, 13:15
Reputation: 5170
Τοποθεσία: Ασπροπόταμος
Επικοινωνία:

Εντός της ημέρας θα δημοσιευθεί από το Amnizia, επιστολή με ηλεκτρονική πλατφόρμα συλλογής υπογραφών των πολιτών για την επαναλειτουργία της Προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής Καλαμάτα - Τ.Ε.Ι. - Μεσσήνη. Η επιστολή θα απευθύνεται στους σχετικούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες και ζητείται η ενίσχυση του αιτήματος από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες
υ.γ. Η συλλογή υπογραφών γίνεται απευθείας από το Amnizia Railfan Club χωρίς την εμπλοκή κανενός από τα site για υπογραφές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος spam.
Επίσης παρακαλείσθε, όσοι επιθυμείτε να υπογράψετε, αυτό να γίνει με τα ονοματεπώνυμά σας και οχι με τα nicknames σας.
lopoditis
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 613
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 38

Καλό θα ήταν και για να το προωθήσουμε όσοι είμαστε/είστε κομματικά μέλη ή και αν δεν είμαστε σε διάφορα επιτελεία, αλλά και επειδη προσωπικά σκοπεύω να το προωθήσω σε φίλους να μαζέψουμε μια επιχειρηματολογία εδώ στο γιατί να επαναλειτουργήσει. Η προώθηση σε κομματικά/παραταξιακά επιτελεία κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να γίνει ενημερωτικά και μακρυά από κάθε είδους καπέλο. Για την επιχειρηματολογία ελπίζω (επειδή έχω φορτωμένο πρόγραμμα για αύριο) να συνεισφέρω και εγώ, αλλά καλό είναι να έχουμε ένα είδος διακήρυξης ώστε να εξοπλιστούμε με πειθώ. (δλδ να το κάνω τάληρα, έχω 5 Καλαματιανούς, στη μία έχω κάνει κουβέντα στο παρελθόν και μάλλον όταν είναι η ώρα θα υπογραψει, αλλά στους υπόλοιπους 4; Επίσης επειδή και οι 5 έχουν επαφές, καλό θα ήταν να υπάρχει κάτι για να εξοπλιστουν.) Αυτά Καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
dedietrich
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1536
Εγγραφή: 06 Σεπ 2006, 11:01
Reputation: 1421

Lopoditis θα δεις το κείμενο και φυσικά κάθε γνώμη, διόρθωση, διευκρίνιση είναι ευπρόσδεκτη!! Ελπίζουμε στη στήριξή σου όπως και όλων των φίλων.

Επίσης: Όπως είπε και ο Pindos10, είναι σημαντικό οι υπογραφές να γίνονται με κανονικό ονοματεπώνυμο και όχι με παρατσούκλια ή nicknames ή σκέτο το μικρό όνομα και εννοείται στα Ελληνικά και όχι σε Greeklish...
Καλό είναι, όποιος επιθυμεί, να βάζει και την ιδιότητα/επάγγελμά του, καθώς κάνει τη συλλογή υπογραφών πιο... σοβαρή φάση... Όποιος επιθυμεί βέβαια...

Τα παραπάνω όποιος το διαδίδει σε φίλους καλό είναι να τους τα επισημαίνει...
Άβαταρ μέλους
TakisB
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: 16 Σεπ 2009, 23:54
Reputation: 96
Τοποθεσία: Ίλιον

+1
Άβαταρ μέλους
stelios
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 39

Θεωρώ αυτονόητο να αναφέρεται πλήρες ονοματεπώνυμο και επάγγελμα, δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις σε συλλογή υπογραφών για να διεκδικίσεις κάτι και να παρουσιάζεις ψευδώνυμα ή οτιδήποτε παρόμοιο.
Άβαταρ μέλους
dedietrich
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 1536
Εγγραφή: 06 Σεπ 2006, 11:01
Reputation: 1421

stelios μπορεί να το θεωρείς αυτονόητο, αλλά θα φρίξεις με αυτά που έχουμε δει με κάτι υπογραφές του τύπου Μήτσος Πανάθα, Τζώνυ bodybuilder και... Ανέστης χασάπης Αιγάλεω... :lol22: :lol22: :doh:
Απάντηση