Για το θέμα των ευχαριστηρίων σου απαντησε ο Δημητρης, Γιωργο, και με κάλυψε και εμένα
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε: {...Ενας ειναι μονο .... εμεις δηλαδη ..της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ...για την Amnizia... και ολοι εμεις σαν μελη..} {ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ... ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ Amnizia ... ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΖΗΤΑΩ.. μαζι με αλλους... και δεν τιθεται θεμα δειλημματος... ΣΦΣ η Amnizia .... πολυ απλα στην συνειδηση μας ο ΣΦΣ εχασε την υπολειψη του και την υπαρξη του ... αρα ;
Εσεις δηλαδή ποιοι? Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, που θα κάνει τι? Θα χωρισει τους φιλους του σιδηροδρομου σε Αμνιζιωτες και ΣΦΣίτες, καλούς και κακούς? Αυτος ειναι ο σκοπός? Μηπως θα υπαρχει και γραφειο που θα γινεται το φακέλωμα? Και ποιοι είναι αυτοι που θα θέσουν τετοια ευαισθητα δείλημματα και σαν ΤΙ θα τα θέσουν? Λοιπον για να μπαινουν καποια πραγματα στην θεση τους γιατι το παρατραβηξαμε. Τετοιες απαίσιες λογικες ξεκαθαρισματος, που προσβαλουν τις αρχές του φορουμ κατω απο το οποιο λειτουργουμε δεν προκειται να τις επιτρεψω, τουλαχιστον οσο ακόμη μου επιτρεπεται. Ειναι απαράδεκτες και προσωπικα μου προκαλούν απέχθεια και θα παρακαλέσω να μην τις ξαναδιαβασω! Οσο για τον ΣΦΣ, εχω πολλα πραγματα να προσφερω εκει ακομη σε αλλους τομεις πιο δημιουργικούς και δεν προκειται να πέσω στο τρυπάκι του διαχωρισμού! Καθως βεβαια και οποιαδηποτε αλλη λογική που κρινει τους ανθρωπους αναλογα με τα like και τα ευχαριστώ που μοιραζουν και απορω πως τις ενστερνίζονται, ανθρωποι που εζησαν και μεγαλωσαν σε εποχες που η προσωπικη επαφη και μια χειραψια σημαινε πολλα και εκλεινε μεχρι και συμφωνιες. Στην λογική που μετραει και κρίνει τους ανθρωπους αναλογα με τον αριθμό των "ευχαριστω" θα μου επιτρεψεις να μείνω απ' έξω και δεν θα επιτρεψω σε κανέναν να με βάλει στο τρυπάκι της.
ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Μια χαρα διαβαζω, απλα βλεπω καποιες ενεργειες μελους να απαντα σε θεματα της πιτας ... σαν συνηγορος του ΣΦΣ.. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑς ΘΕΣΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ..ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ.. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ...
Σαν συνήγορος ποιανού? Και προσχήμα ποιο? Δεν ξερω πως σκεπτεσθε εσεις εγω παντως οτι θελω να πω το λεω στα ισια και δεν κρυβω πραγματα, ουτε παιζω με προσχήματα! Το βλέπω και τρελένομαι... Μηπώς θες να μου πεις και καμια αλλη γνωστη ρήση του τύπου "Αμαν ρε Μανο, πως μας εμπλεξες?" Καταλαβες φανταζομαι...
Λοιπον σου προτεινω τα εξής:
'Η να το σταματησουμε εδω και να συνεχισεις να εχεις εναν ακομη υποστηρικτή στην Amnizia ή να συνεχισεις να με προσβάλεις, εστω και με εμμεσο τροπο και να με βρεις απεναντι σου...
Αν διαλεξεις την δευτερη επιλογη, μπορεις και να με διαγραψεις απο φίλο στο Fb καθως ετσι συνηθιζεται πλεον... σωστα?