Επισύναψη φωτογραφίας στις δημοσιεύσεις σας

Ανακοινώσεις που αφορούν την ιστοσελίδα και το forum. Συζητήσεις γύρω από τις εκδηλώσεις και τις εκδρομές της Amnizia.
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Για να επισυνάψετε μια φωτογραφία στην δημοσίευσή σας:

1. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη συνημμένου από το μενού στο κάτω μέρος του πλαισίου της δημοσίευσής σας.

2. Πατήστε Επιλογή αρχείου. Στο παράθυρο που ανοίγει, αναζητήστε την φωτογραφία στον υπολογιστή σας και μόλις την βρείτε πατήστε άνοιγμα. Θα δείτε ότι το όνομα της φωτογραφίας που επιλέξατε θα συμπληρωθεί αυτόματα στο πεδίο δίπλα από την επιλογή αρχείου.

3. Πατήστε Προσθήκη Αρχείου. Περιμένετε λίγο να φορτωθεί η φωτογραφία σας και στην συνέχεια έχετε δυο επιλογές:

α) Υποβολή:Αν πατήσετε κατευθείαν υποβολή, η φωτογραφία σας θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της δημοσίευσής σας σε ειδικό πλαίσιο συνημμένων. Θα πρέπει όμως να έχετε γράψει κάτι στο πλαίσιο κειμένου (απάντησης) γιατί το σύστημα δεν θα δεχτεί το ποστ σας.

β) Προβολή στην δημοσίευση: Η φωτογραφία σας με αυτήν την επιλογή ενσωματώνεται στην δημοσίευση. Θα έχει πάρει την μορφή (attachment=0)όνομα_φωτογραφίας.jpg(/attachment). Κάτω από αυτό ή πάνω από αυτό μπορείτε να προσθέσετε το κείμενο που θέλετε. Αν θέλετε να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα (μέγιστος αριθμός: 8) πατήστε το σύμβολο [+] δίπλα από την επιλογή αρχείου, τόσες φορές όσες και οι φωτογραφίες που θέλετε να ανεβάσετε. Στην συνέχεια πατήστε "προσθήκη αρχείου".

Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις μπορείτε να προσθέτετε σχόλια στις φωτογραφίες σας κάνοντας χρήση του πλαισίου "σχόλια αρχείου".

Συνοπτικά: Με την προβολή στην δημοσίευση η φωτογραφία σας ενσωματώνεται στο ποστ και δεν χρειάζεται κείμενο απαραίτητα για να ανεβεί, ενώ με την υποβολή χρειάζεται και κείμενο.


Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει όριο στις διαστάσεις της φωτογραφίας. Στην δημοσίευση βέβαια θα φαίνεται μικρή αλλά πατώντας πάνω της θα παίρνει το κανονικό της μέγεθος.
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Αν θέλετε να δείξετε μια φωτογραφία στην δημοσίευσή σας και αυτή βρίσκεται αλλού (σε άλλη σελίδα) τότε μπορείτε να κάνετε τα εξής:

α) Να βάλετε το link της φωτογραφίας και να το κλείσετε ανάμεσα σε Εικόνα
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το link της φωτογραφίας που θέλετε ανάμεσα στα Εικόνα
Με αυτό τον τρόπο η φωτογραφία θα φαίνεται ολόκληρη μέσα στην δημοσίευσή σας.

β)Αν όμως η φωτογραφία είναι πολύ μεγάλη , ή θέλετε να δείξετε πολλές φωτογραφίες μαζί και δε θέλετε να μεγαλώνει πολύ η δημοσίευσή σας, τότε να κλείνετε την κάθε φωτογραφία μέσα σε [hsimg] tags.
Θα πατάτε δηλαδή το κουμπί [hsimg] και θα κάνετε το ίδιο με το παραπάνω παράδειγμα.
Έτσι η φωτογραφία θα φαίνεται σε μικρογραφία μέσα στην δημοσίευσή σας και θα παίρνει το κανονικό της μέγεθος μόλις κλικάρει κανείς επάνω της. :xythumbs:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3907
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 2525

Κάνω νέα δημοσίευση για να την δείτε όλοι.

Η προηγούμενη δημοσίευση δεν ισχύει.

Εσείς συνεχίστε να πατάτε το κουμπί [img] όταν θέλετε να μας δείξετε μια εικόνα από άλλες σελίδες. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μας. :mrgreen:
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Κλειδωμένο