Θα ήθελα να σας γράψω μερικά λόγια για τις τελευταίες αστοχίες που είχαμε για να γνωρίζετε και σεις.
Ίσως θα ξέρετε ότι ο server που φιλοξενεί την Amnizia είναι στη Γερμανία και reseller εδώ στην Ελλάδα είναι ένας πολύ γνωστός μας. Αν δε το ξέρατε, μόλις το μάθατε
1. Οι Γερμανοί λοιπόν, μας ενημέρωσαν ότι το Σάββατο βράδυ θα μας μεταφέρουν σε νέο ταχύτατο σύστημα (καλοσύνη τους

). Έτσι έπρεπε να κλείσει το φόρουμ ώστε να μη χαθεί υλικό και δημοσιεύσεις κατά την περίοδο μεταφοράς. Κράτησα backup για καλό και για κακό. Κλείνει λοιπόν το φόρουμ και να 'μαστε την Κυριακή πρωί online στο νέο σύστημα.
2. Με το άνοιγμα "φάγαμε" δυο και τρία crash στην βάση δεδομένων καθώς και μερικές φορές η Amnizia ήταν "εξαφανισμένη" από το διαδίκτυο
3. Το χειρότερο που έγινε είναι πως κατά την μεταφορά χάθηκαν τελικά δεδομένα. Και μάλιστα όχι μόνο δεδομένα αλλά και κάποια μέλη!!! Ο Gazgkg, o Dimitris M.-Spap, o paiko είναι μερικοί που θυμάμαι. Και δεν θα το καταλάβαινα αν δεν επικοινωνούσαν μαζί μου. Σκέφτηκα ότι κάποια μαμακία έκανα εγώ. Το έψαξα μέσα από logs και δεν ήταν αυτό. Άρα? Κάτι έκαναν οι Γερμανοί.
4. Χτες oi Γερμανοί ανακάλυψαν ότι νέο σούπερ-ντούπερ μηχάνημα που έστησαν , στερείτο αποτελεσματικής ψύξης με αποτέλεσμα πολλές υπερθερμάνσεις, με αποτέλεσμα να "πέφτει" η Amnizia , με αποτέλεσμα να γίνουν τα νεύρα μου κρόσια!

Και ενημέρωσαν ότι πρέπει να ξανακλείσουμε για να φτιάξουν την ψύξη. Πράγμα που έγινε χτες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί.
5. Στο διάστημα αυτό εγώ πάλευα να βρώ μια λύση για τα χαμένα μέλη και τις δημοσιεύσεις τους. Είχα το backup του Σαββάτου , όπως έγραψα πιο πάνω, αλλά δεν είχα πάρει για χτες και προχτές. Τι να το κάνω άλλωστε αφού ήταν ήδη ρημαδιό η βάση από το Σάββατο. Έτσι ή θα γύριζα το φόρουμ πίσω στο Σάββατο , θα είχαμε όλα τα μέλη αλλά θα χάναμε ένα σωρό ποστ ή θα το άφηνα έτσι και θα έκανα κάποιες χημείες για να επαναφέρω μέλη κτλ Να μη σας τα πολυλογώ. Κατάφερα με ένα συνδυασμό του backup του Σαββάτου και του χτεσινού backup (λίγο πριν κλείσουμε) να επαναφέρω τα μέλη που εξαφανίστηκαν καθώς και τα posts τους.
6.
Από όλο αυτό το πανηγύρι που έγινε , χάθηκαν μόνο λίγες δημοσιεύσεις. Περίπου 10 νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Συγνώμη για το σεντόνι αλλά ήθελα να σας τα πω.
Συγνώμη και για την ταλαιπωρία με τα συνεχή on-off.
Αυτά!