bugs

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

21 Μαρ 2018, 14:41

Εδω θα συζητάμε για τα διάφορα προβλήματα του παιχνιδιού
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
tasgial
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 30 Αύγ 2018, 16:05
Reputation: 0

08 Δεκ 2018, 20:54

Είμαι με TS2015 (europe & us assets) και έχω εγκαταστήσει την ελληνική διαδρομή με το τελευταίο update Δομοκός - Θήβα. Έχω ένα θέμα με τα κιολείδικα βαγόνια, όπως αυτό στο παρακάτω βίντεο.



Ακόμα και στον editor αν δοκιμάσω να πειράξω ένα βαγόνι τρώω κρασάρισμα.
Παρόμοιο θέμα αντιμετώπισε και άλλος φίλος στο forum αλλά έδωσε λύση αναβαθμίζοντας με το TS2017...
HliasXardas112 έγραψε:εχω και ενα αλλο θεμα, δεν μπορω να ενωσω τις κλολεΪδες(abmz+bbmz) με τα τρενα....τι τρεχει;;;
Άλλο ένα mikr;o θεματάκι έχω με τις πορτοκαλί MLW στις οποίες δεν ακούγεται μόνο ο ήχος της κόρνας. Μηχανή και φώτα είναι μια χαρά. Περίεργα πράγματα!!!
Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

11 Ιαν 2019, 15:24

tasgial έγραψε:Είμαι με TS2015 (europe & us assets) και έχω εγκαταστήσει την ελληνική διαδρομή με το τελευταίο update Δομοκός - Θήβα. Έχω ένα θέμα με τα κιολείδικα βαγόνια, όπως αυτό στο παρακάτω βίντεο.



Ακόμα και στον editor αν δοκιμάσω να πειράξω ένα βαγόνι τρώω κρασάρισμα.
Παρόμοιο θέμα αντιμετώπισε και άλλος φίλος στο forum αλλά έδωσε λύση αναβαθμίζοντας με το TS2017...
HliasXardas112 έγραψε:εχω και ενα αλλο θεμα, δεν μπορω να ενωσω τις κλολεΪδες(abmz+bbmz) με τα τρενα....τι τρεχει;;;
Άλλο ένα mikr;o θεματάκι έχω με τις πορτοκαλί MLW στις οποίες δεν ακούγεται μόνο ο ήχος της κόρνας. Μηχανή και φώτα είναι μια χαρά. Περίεργα πράγματα!!!
Αυτο το προβλημα γινεται και σε εμενα.Αυτο συμβαινει μονο στο quick drive.μπορεις να τα χρησιμοποιησεις στο free roam στα ελληνικα σεναρια.καλη χρονια
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
carlitos799375
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 01 Δεκ 2015, 21:25
Reputation: 27

11 Ιαν 2019, 16:47

Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω έχω κάνει klone στην διαδρομή Σφίγγα- Λιανοκλαδι -Δομοκός (Ηλεκτροδοτουμενη Διαδρομή) και θέλω να αποθηκεύσω από το Bult -Route την διαδρομή ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της σφίγγα με την Hellas Sprinder και να τελιωνει έως Δομοκο (Η διαδρομή ονομάζεται κανονικά ως tour for Amnizia Λιβάδια - Λιανοκλαδι- Δομοκός V 2.0) πως αποθηκεύεται χωρίς να σβήσω τα μαρκαρισμένα στοιχειά που έχω μέσα ως τροχαίο υλικό και πως σβήνω τα λάθος ταμπελακια που αναφέρω από κάτω κρατούντα το σωστό
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 69
Τοποθεσία: Τρίκαλα

11 Ιαν 2019, 17:20

carlitos799375 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα θελα να ρωτήσω έχω κάνει klone στην διαδρομή Σφίγγα- Λιανοκλαδι -Δομοκός (Ηλεκτροδοτουμενη Διαδρομή) και θέλω να αποθηκεύσω από το Bult -Route την διαδρομή ξεκινώντας από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της σφίγγα με την Hellas Sprinder και να τελιωνει έως Δομοκο (Η διαδρομή ονομάζεται κανονικά ως tour for Amnizia Λιβάδια - Λιανοκλαδι- Δομοκός V 2.0) πως αποθηκεύεται χωρίς να σβήσω τα μαρκαρισμένα στοιχειά που έχω μέσα ως τροχαίο υλικό και πως σβήνω τα λάθος ταμπελακια που αναφέρω από κάτω κρατούντα το σωστό
A) Free Roam scenario Marker
B) Tablate scenario Marker
Γ) Timetable scenario Marker
Δ) Relay scenario Marker
Ε) Standart scenario Marker
Aναλογως τι σεναριο θελεις να κανεις οτι κατηγορια θελεις διαλεγεις!!!
carlitos799375
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 35
Εγγραφή: 01 Δεκ 2015, 21:25
Reputation: 27

11 Ιαν 2019, 18:37

Σ ευχαριστώ Δημητρό άπλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως θα ήθελα να ξεκινάω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σφίγγας με την Hellas Sprinder και να αλλάζω μηχανή τιθορεα και να συνεχίζω με άλλη μηχανή ως τον σταθμό Δομοκο ποια να διαλέξω από τα παραπάνω πέντε επιλογές γιατί κανονικά με ξεκινάει απ τον σταθμό της Λιβαδειάς ενώ εγώ θέλω να ξεκινάω από την Σφίγγα
ΥΓ Για αυτόν το λόγο έκανα Clone γιατί η άλλη διαδρομή συνεχίζει κανονικά από Αφίδνες έως Δομοκο (άνευ Ηλεκτροκίνησης)
Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

12 Ιαν 2019, 08:19

Γεια σας.Εχω ενα θεμα με την aeg.παω να την ξεκινησω και φευγει μονο το βαγονι ποθ οδηγαω. :help: :help: :help: :help:
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Απάντηση