Μια βοήθεια

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

03 Ιούλ 2017, 13:26

Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 167
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 132
Τοποθεσία: Αθήνα

03 Ιούλ 2017, 15:20

Vasil78 έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
\
Καλησπέρα σε όλους. Διάβασε το συνημμένο αρχείο pdf.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 221
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 131
Τοποθεσία: Αθηνα

04 Ιούλ 2017, 02:26

Vasil78 έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Kαλησπερααα φιλε οι πιο πολλες επεκτασεις που ειχαμε ως τωρα ειχαν καταληξη rwp. Αυτες τις περναγες στο utilities με install στο package manager... Τωρα ομως η καινουρια ειναι κατευθειαν οποτε αντιγραφη την διαδρομη και επικολληση αν δεν κανω λαθος στο Assets που στην ουσια θα φαινεται η παλια σου διαδρομη την οποια πρεπει να την εχει ηδη εγκατεστησμενη για να μπορεσεις να περασεις οποια αλλη επεκταση θες που να αφορα το ελληνικο τρενο...και απλως αντιγραφονται τα νεα αρχεια που μαζι με τα προηγμενα θα εχεις την διαδρομη την παλια με τα νεα κομματια της επεκτασης φιλε...ακολουθησε τα βηματα αυτα και μου μιλαμε αυριο για οτι αποριες εχεις...εδω ειμαστε
Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

04 Ιούλ 2017, 11:37

Eίχες απόλυτο δίκιο φίλε μου!
Είναιο όντως έτσι.Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

04 Ιούλ 2017, 11:38

Τις πέρασα και είναι θαυμάσιες.
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 24
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

31 Μάιος 2018, 23:34

γεια σου βασιλ78
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 60

07 Ιουν 2018, 09:54

Καλημερα σας! Εχω ενα προβλημα με το train simulator 2017. Οταν το παταω να ανοιξει δεν δειχνει το βιντεακι στην αρχη, παρα μονο μαυριζει η οθονη. Τι εχει παθει?
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1035
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1186
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

07 Ιουν 2018, 10:01

Αν μετά φορτώνει κανονικά το παιχνίδι, έχει απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις το intro. Αν δεν ανοίγει καθόλου δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και μετά ξανά να το εγκαταστήσεις :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 60

07 Ιουν 2018, 10:06

Αν το εγκαταστησω ξανα, θα χασω τα αρχεια για την Ελληνικη διαδρομη?
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1035
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1186
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

07 Ιουν 2018, 11:37

Ναι, αλλά μπορείς να κάνεις ένα backup τον φάκελο C:/ProgramFiles/Steam/steamapps/common/Railworks για να μπορείς μετά να τα έχεις και πάλι.

Θα πρότεινα πάντως ό,τι έχεις κατεβάσει να το κρατάς σε έναν φάκελο ξεχωριστά από το παιχνίδι (ή ακόμα και σε εξωτερικό δίσκο) ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να μη χάσεις τίποτα και όταν το ξαναεγκαταστήσεις να μπορείς να τα περάσεις όλα γρήγορα.

** η διαδρομή του φακέλου που έγραψα μπορεί να είναι λάθος γιατί είμαι από κινητό και δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή για να το επιβεβαιώσω. Αν δεν βγάζει κάτι, ψάξε σε γενικές γραμμες αυτούς τους ιούς και θα βρεις τον φάκελο :bring:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 60

07 Ιουν 2018, 13:16

Εννοειται πως τα κραταω ολα τα αρχεια σε εναν φακελο και σε ενα φλασακι. Οποτε θα το κανω απεγκατασταση και εγκατασταση. Ευχαριστω για την βοηθεια!
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 234
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 92
Επικοινωνία:

11 Ιουν 2018, 13:40

γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 60

11 Ιουν 2018, 14:44

HliasXardas112 έγραψε:γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:
Εχεις περασει τα προηγουμενα versions της διαδρομης?
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 234
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 92
Επικοινωνία:

11 Ιουν 2018, 14:46

ChrisS έγραψε:
HliasXardas112 έγραψε:γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:
Εχεις περασει τα προηγουμενα versions της διαδρομης?
Nαι
george978
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 18 Φεβ 2017, 22:10
Reputation: 95

21 Ιούλ 2018, 04:29

βαζω ολα καλα την διαδρομη στο TS 2018 αλλα δεν εχω καθολου τροχαιο υλικο, τις πταιει?
Απάντηση