Μια βοήθεια

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Vasil78 » 03 Ιούλ 2017, 13:26

Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 03 Ιούλ 2017, 15:20

Vasil78 έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
\
Καλησπέρα σε όλους. Διάβασε το συνημμένο αρχείο pdf.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
Akisf1
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 86
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 10
Τοποθεσία: Αθηνα

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Akisf1 » 04 Ιούλ 2017, 02:26

Vasil78 έγραψε:Καλησπέρα σας.
Επειδή είμαι νέο μέλος θέλω να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να περάσω τις επεκτάσεις
με το utilities.exe το κάθε αρχείο έχει τους δύο φακέλους Assets κ Content .
Ποιες είναι οι ενέργειες που θα πρέπει να κάνω για να τις περάσω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Kαλησπερααα φιλε οι πιο πολλες επεκτασεις που ειχαμε ως τωρα ειχαν καταληξη rwp. Αυτες τις περναγες στο utilities με install στο package manager... Τωρα ομως η καινουρια ειναι κατευθειαν οποτε αντιγραφη την διαδρομη και επικολληση αν δεν κανω λαθος στο Assets που στην ουσια θα φαινεται η παλια σου διαδρομη την οποια πρεπει να την εχει ηδη εγκατεστησμενη για να μπορεσεις να περασεις οποια αλλη επεκταση θες που να αφορα το ελληνικο τρενο...και απλως αντιγραφονται τα νεα αρχεια που μαζι με τα προηγμενα θα εχεις την διαδρομη την παλια με τα νεα κομματια της επεκτασης φιλε...ακολουθησε τα βηματα αυτα και μου μιλαμε αυριο για οτι αποριες εχεις...εδω ειμαστε

Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Vasil78 » 04 Ιούλ 2017, 11:37

Eίχες απόλυτο δίκιο φίλε μου!
Είναιο όντως έτσι.Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
Vasil78
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 28 Ιουν 2017, 18:45
Reputation: 0
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Vasil78 » 04 Ιούλ 2017, 11:38

Τις πέρασα και είναι θαυμάσιες.

Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 54
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 16
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό χρυσανθος » 31 Μάιος 2018, 23:34

γεια σου βασιλ78

Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 38

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό ChrisS » 07 Ιουν 2018, 09:54

Καλημερα σας! Εχω ενα προβλημα με το train simulator 2017. Οταν το παταω να ανοιξει δεν δειχνει το βιντεακι στην αρχη, παρα μονο μαυριζει η οθονη. Τι εχει παθει?

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1027
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 07 Ιουν 2018, 10:01

Αν μετά φορτώνει κανονικά το παιχνίδι, έχει απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις το intro. Αν δεν ανοίγει καθόλου δοκίμασε να το απεγκαταστήσεις και μετά ξανά να το εγκαταστήσεις :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 38

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό ChrisS » 07 Ιουν 2018, 10:06

Αν το εγκαταστησω ξανα, θα χασω τα αρχεια για την Ελληνικη διαδρομη?

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1027
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 07 Ιουν 2018, 11:37

Ναι, αλλά μπορείς να κάνεις ένα backup τον φάκελο C:/ProgramFiles/Steam/steamapps/common/Railworks για να μπορείς μετά να τα έχεις και πάλι.

Θα πρότεινα πάντως ό,τι έχεις κατεβάσει να το κρατάς σε έναν φάκελο ξεχωριστά από το παιχνίδι (ή ακόμα και σε εξωτερικό δίσκο) ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να μη χάσεις τίποτα και όταν το ξαναεγκαταστήσεις να μπορείς να τα περάσεις όλα γρήγορα.

** η διαδρομή του φακέλου που έγραψα μπορεί να είναι λάθος γιατί είμαι από κινητό και δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή για να το επιβεβαιώσω. Αν δεν βγάζει κάτι, ψάξε σε γενικές γραμμες αυτούς τους ιούς και θα βρεις τον φάκελο :bring:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 38

Re: Μια βοήθεια

Δημοσίευσηαπό ChrisS » 07 Ιουν 2018, 13:16

Εννοειται πως τα κραταω ολα τα αρχεια σε εναν φακελο και σε ενα φλασακι. Οποτε θα το κανω απεγκατασταση και εγκατασταση. Ευχαριστω για την βοηθεια!

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 6
Επικοινωνία:

προβλημα μετο hellas,exprezz route,v3

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 11 Ιουν 2018, 13:40

γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:

Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 113
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 38

Re: προβλημα μετο hellas,exprezz route,v3

Δημοσίευσηαπό ChrisS » 11 Ιουν 2018, 14:44

HliasXardas112 έγραψε:γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:

Εχεις περασει τα προηγουμενα versions της διαδρομης?

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 6
Επικοινωνία:

Re: προβλημα μετο hellas,exprezz route,v3

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 11 Ιουν 2018, 14:46

ChrisS έγραψε:
HliasXardas112 έγραψε:γειασας και παλι. Εχω ενα θεμα με αυτο το αρχειο,αφου το κατεβασα μου λεει πως ειναι 0bytes και δεν μπορω ουτε να ενωσω τισ μηχανες μεταξυ τους ουτε με βαγονια και καποια επεισης δεν εμφανιζωνται με αποτλεσμα να
μου crasharei το παιχνιδι .Και κατι αλλο οταν ανοιγω την διαδρομη δεν μου εμφανιζει τα textures, ta ktiria,dentra,grammes...ktl...Ξερει κανεις τι γινεται? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :hang: :help: :help: :help:

Εχεις περασει τα προηγουμενα versions της διαδρομης?

Nαι


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: stavros_notou και 2 επισκέπτες

ypomnhma