προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
carlitos1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2015, 09:15
Reputation: 1
Επικοινωνία:

προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό carlitos1977 » 18 Σεπ 2016, 23:21

εχω ενα προβλημα αγορασα το Τrain simulator 2017 (εχω λογαριασμο στο steam) και μου βγαζει αυτο το μυνημα σφάλμα ατμού απέτυχε να ξεκινήσει το παιχνίδι (λείπει εκτελέσιμο) παρακαλω βοηθεια τι πρεπει να κανω για να το διορθωσω μου διχνει την σελιδα του steam σχετικα με τα antivarius τι πρεπει να κανω ωστε να βρεθει το εκτελεσιμο που μου ζηταει

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό alsthom » 19 Σεπ 2016, 07:56

Αν εννοείς αυτή τη σελίδα
https://support.steampowered.com/kb_art ... -EFLX-7453
δεν είναι απαραίτητο να φταίει το antivirus. Ίσως σου λέει, κάποια αρχεία του παιχνιδιού τα μπλόκαρε το antivirus/firewall. Εσύ θα πρέπει να ανοίξεις το antivirus και να δεις ποια αρχεία του παιχνιδιού έχει μπλοκάρει (αν έχει μπλοκάρει) και να τα απομακρύνεις από κει.

Επίσης να σε ρωτήσω κάτι άλλο:
-Σε ποιο φάκελο είναι εγκατεστημένο το TS?
-Πως προσπαθείς να ανοίξεις το παιχνίδι? Από συντόμευση του TS στην επιφάνεια εργασίας? Από το εικονίδιο του steam? Πως...
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 1876
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 851

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό patrinos » 19 Σεπ 2016, 08:22

Να συπληρωσω και κατι ακομα το οποιο ειναι γενικο. Να τρεξεις το εικονιδιο της συντομευσης ως διαχειριστης (run as administrator) αν εχεις windows 8 ή 10 κανοντας στην αρχη δεξι κλικ..

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό alsthom » 19 Σεπ 2016, 09:38

Σωστός ο παίχτης! Ναι τσέκαρε κι αυτό φίλε...
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 985
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1068
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 19 Σεπ 2016, 14:40

Κάτι μου θυμίζει αυτό, έχει ξαναγίνει νομίζω στην ομάδα... Προσπάθησε αυτό:
Μέσα στο Steam, στην συλλογή, κάνε δεξί κλικ στο Train Simulator 2017 και πάτα ιδιότητες. Επέλεξε την καρτέλα "Τοπικά Αρχεία" και πάτα την τελευταία επιλογή που λέει για το Cache. (Αυτός είναι ο δεύτερος τρόπος για την επίλυση που έχει στην σελίδα που προαναφέρθηκε)

Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, δοκίμασε το κλασσικό "Βγάλ' το από την μπρίζα και ξαναβάλ' το"... Δηλαδή απεγκατέστησέ το και ξαναεγκατέστησέ το :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
carlitos1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2015, 09:15
Reputation: 1
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό carlitos1977 » 20 Σεπ 2016, 16:50

το εχω στην επιφανεια εργασιας ως συντομευση το antivarius που εχω ειναι το kaspersky και δεν ξερω πως μπορω να δω τα αρχεια που δυσκολευουν την εναρξη του παιχνιδιου η αλλιως να λειπει το εκτελεσιμο

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 106
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 20 Σεπ 2016, 22:23

Kαλησπέρα.. Για τον φίλο carlitos1977. Έχεις το antivirus ή το security? Αν έχεις το δεύτερο τσέκαρε το firewall..

Άβαταρ μέλους
carlitos1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2015, 09:15
Reputation: 1
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό carlitos1977 » 15 Μάιος 2017, 06:30

Σας ευχαριστω πολυ για την πολιτιμη βοηθεια σας το θεμα μου με αυτο εχει ληθει εδω και παρα πολυ καιρο και εδω και κανενα 6 μηνο λειτουργει κανονικα ολα καλα με το TS 2017 παντος σας ευχαριστω παρα πολυ :-) :-) :-)

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 109
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 20

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 01 Ιούλ 2017, 16:13

Παιδια εχω προβλημα στην ελληνικη διαδρομη.Εγκατεστησα τν διαδρομη και δν μου εμφανιζεται τοπιο, γραμμες, μονο ο συρμος και τα κτιρια!! για να γινω πιο σαφης στην θεση το τοπιου και του εδαφους εμφανιζεται μπλε με ασπρες γραμμες κουτακια και το τρενο προχωραει στο πουθενα!!το ts ειναι το 2017 απο steam αυθεντικο!! αμα γνωριζει καποιος τι φταιει και μπορει να βοηθησει!! :help:

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 985
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1068
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 01 Ιούλ 2017, 18:15

dimitris99 έγραψε:Παιδια εχω προβλημα στην ελληνικη διαδρομη.Εγκατεστησα τν διαδρομη και δν μου εμφανιζεται τοπιο, γραμμες, μονο ο συρμος και τα κτιρια!! για να γινω πιο σαφης στην θεση το τοπιου και του εδαφους εμφανιζεται μπλε με ασπρες γραμμες κουτακια και το τρενο προχωραει στο πουθενα!!το ts ειναι το 2017 απο steam αυθεντικο!! αμα γνωριζει καποιος τι φταιει και μπορει να βοηθησει!! :help:


Έχεις τα European Asset Pack & US Asset Pack;
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 109
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 20

Re: προβλημα με το Train Simulator 2017 αγορα μεσω steam μετα την εγκατασταση στην εκινηση

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 01 Ιούλ 2017, 18:51

Η αληθεια ειναι οτι δν το κοιταξα φιλε μ!Θα το δω και θα σας ενημερωσω!!Ευχαριστω πολυ!!


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

ypomnhma