Δημιουργια τροχαιου υλικου

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
toksotis1977
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 24 Απρ 2016, 17:53
Reputation: 3

20 Μάιος 2016, 20:45

Καλησπέρα θα ηθελα να ασχοληθώ με την δημιουργια καποιον τρενων θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο που τα σχεδιάζουμε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1065
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1239
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

21 Μάιος 2016, 12:08

Καλημέρα! Χαίρομαι που βλέπω άτομα να συνεχίζουν αυτή την προσπάθεια! :-) :xythumbs:
Για να φτιάξεις τροχαίο υλικό πρέπει να έχεις τρία πράγματα:
  • Πολλές φωτογραφίες, σχέδια, ό,τι μπορείς να βρεις σχετικά με το υλικό που θες να φτιάξεις.
    Πολύ καλό υπολογιστή για να μπορεί να διαχειριστεί φυσιολογικά το πρόγραμμα (3DS MAX κλπ)
    και πολύ χρόνο
Δεν θέλω όμως να τρομάζω κανέναν, γιατί με θέληση όλα γίνονται. Επίσης, δεν έχουμε κάποια εργολαβία με ημερομηνία λήξης, άρα ο καθένας βιάζεται όσο θέλει ;)

Υπάρχουν αρκετά tutorial στο internet για το συγκεκριμένο θέμα, θα σου πρότεινα να διαβάσεις ένα άρθρο που είχε αναφερθεί παλιότερα, που ήταν από το Engine Driver, αλλά μόλις είδα ότι δεν υπάρχει πια αυτή η σελίδα :angry: :-(

Ψάξε πάντως, ανάλογα με το τι θες να φτιάξεις, υπάρχουν πολλά tutorials.

Και μία δικιά μου ιδέα...: Θέλετε να φτιάξουμε μία σελίδα όπου θα έχουμε αρχείο με φωτογραφίες, σχέδια, λεπτομέρειες από μηχανές, βαγόνια, κτήρια και άλλα αντίστοιχα, ώστε να μπορεί κατευθείαν όποιος θέλει να ξεκινάει; Έτσι κι αλλιώς είναι "open source" η δουλειά μας, δεν θα βγάλουμε λεφτά :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
δημητρης τσα
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 53
Τοποθεσία: Βολος

21 Μάιος 2016, 12:28

Καλή η ιδέα σου steroumel! ;-)

Στάλθηκε από το C1505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 17 Απρ 2014, 16:16
Reputation: 4

26 Οκτ 2016, 15:20

Χαιρετώ. Ξέρει κανένας πως μπορώ να βάλω cab view από μία μηχανή σε άλλη?
Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 143
Τοποθεσία: Αθηνα

03 Απρ 2017, 16:53

καλησπερα σε ολους καλο μηνα....εχω συλλεξει ολα τα στοιχεια για το aeg intercity το δικο μας αλλα επειδη ειναι ενα κομματι δυσκολο ρε παιδια υπαρχει καποιο μελος που να μπορουσε να με βοηθησει.. δεν εχω ασχοληθει με το αντικειμενο.. και ηθελα να μπορεσω να δω αν μπορω να το φτιαξω..!!!περιμενω απαντησεις
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 24
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

19 Μάιος 2018, 11:02

μακαρι να μπορυσα να βοηθησω αλλα δεν χερω ουτε ενα τετραγωνο στον υπολογιστη πως γινεται...
Απάντηση