Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1027
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 19 Ιούλ 2015, 18:22

Δεν έχει :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 19 Ιούλ 2015, 20:53

Μόνο σε free roam ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Kostas Ioannou
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 1

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Kostas Ioannou » 20 Ιούλ 2015, 12:49

zisis1 έγραψε:Μόνο σε free roam ....


Σε Free Roam δεν μπορείς να οδηγήσεις όποιο τρένο θέλεις αλλά μόνο αυτά που έχει ορίσει ο δημιουργός της διαδρομής.Οπότε άν θέλεις εξήγησέ μου πώς οδηγείς το συγκεκριμένο τρένο σε Free Roam σύμφωνα και με την συννημένη φωτογραφία που έχεις βάλει.

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 20 Ιούλ 2015, 13:48

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ -- BUILD--
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ -SCENARIOS-- TITHOREA--
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SCENARIO ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ CLONE.
ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ COPY ΚΑΝΕΙΣ --EDIT--
ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ MOUSE ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΩΡΑ,ΚΑΙΡΟ....
ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ RSSLO-- VT642.. ΠΑΛΙ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ --- ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕ ΚΥΒΟ-- ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. DB642 A & B. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ SAVE...

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1027
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 20 Ιούλ 2015, 14:48

Άμα θέλει κάποιος μου λέει να κάνω κανα βιντεάκι, αλλά αύριο θα το φτιάξω... :whistle: :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Kostas Ioannou
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 1

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Kostas Ioannou » 20 Ιούλ 2015, 18:42

zisis1 έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ -- BUILD--
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ -SCENARIOS-- TITHOREA--
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SCENARIO ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ CLONE.
ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ COPY ΚΑΝΕΙΣ --EDIT--
ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ MOUSE ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΩΡΑ,ΚΑΙΡΟ....
ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ RSSLO-- VT642.. ΠΑΛΙ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ --- ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕ ΚΥΒΟ-- ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. DB642 A & B. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ SAVE...


Σ'ευχαριστώ για την λεπτομερή περιγραφή.Θα το δοκιμάσω και άν υπάρξουν απορίες θα σε ξαναρωτήσω.

Άβαταρ μέλους
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 7

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό makisniki » 21 Ιούλ 2015, 02:14

παιδιά γεια σας και πάλι.! Κατάφερε κανείς να βάλει μπροστά και να ξεκινησει την VT 642? εγώ δεν μπορώ με τιποτε μπορει καποιος που την ξεκινησε να περιγράψει πως γινεται να περπατησει αυτο το τρενο?? ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :-)

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 21 Ιούλ 2015, 08:36

Το manual της 642...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Kostas Ioannou
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 1

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Kostas Ioannou » 21 Ιούλ 2015, 17:29

zisis1 έγραψε:ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ -- BUILD--
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ -SCENARIOS-- TITHOREA--
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SCENARIO ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ CLONE.
ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ COPY ΚΑΝΕΙΣ --EDIT--
ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ MOUSE ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΩΡΑ,ΚΑΙΡΟ....
ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ RSSLO-- VT642.. ΠΑΛΙ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ --- ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕ ΚΥΒΟ-- ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. DB642 A & B. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ SAVE...


Δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία επειδή μόλις επιλέξω το αντίγραφο του σεναρίου και πατήσω το edit ενώ αρχικά ξεκινά η progress bar στην συνέχεια κρασάρει το πρόγραμμα.Έγινε δοκιμή με δύο διαφορετικά σενάρια αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.Άν έχεις κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει είναι ευπρόσδεκτη.

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 21 Ιούλ 2015, 21:20

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ ?

Kostas Ioannou
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 10 Σεπ 2006, 20:38
Reputation: 1

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Kostas Ioannou » 21 Ιούλ 2015, 22:24

zisis1 έγραψε:ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ Η ΣΠΑΣΜΕΝΟ ?


Το δεύτερο αλλά λειτουργεί κανονικά σαν simulator σε όλα τα routes ( 160 τον αριθμό ).Τώρα άν υπάρχει πρόβλημα στην συγκεκριμένη λειτουργία δεν το ξέρω γιατί μέχρι τώρα δεν την είχα ξαναχρησιμοποιήσει.

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 22 Ιούλ 2015, 19:40

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ -- BUILD--
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ -SCENARIOS-- TITHOREA--
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ SCENARIO ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ CLONE.
ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ EDIT.. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ --DRIVE-- KAI TO --COPY-- SCENARIO ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ..
ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΤΑΣ --ESC--
ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ --WORLD EDITOR--
ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ EDITOR
ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ--
ΚΑΝΕ CLICK ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ --YES--
ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ EDITOR
ΜΕΤΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ MOUSE ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΩΡΑ,ΚΑΙΡΟ....
ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΥΒΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΟΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ RSSLO-- VT642.. ΠΑΛΙ ΣΤΟ 2ο ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ --- ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΕ ΚΥΒΟ-- ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ. DB642 A & B. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ SAVE...

Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 960
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1027
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Steroumel » 24 Ιούλ 2015, 00:54

Παιδιά πολύ ωραία όλα!! :xythumbs:
Αλλά προσπαθήστε να γράφετε με μικρά γιατί είναι δυσανάγνωστα τα κεφαλαία, άσε που δίνουν έναν τόνο "δύναμης" στην ομιλία :wink: :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις

Άβαταρ μέλους
makisniki
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: 20 Φεβ 2015, 00:06
Reputation: 7

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό makisniki » 24 Ιούλ 2015, 18:16

παιδιά μηπως δεν γινεται να οδηγηθουν οι standler gtv και η vt 642 σε free roam και συγκεκριμένα στην ελληνικη διαδρομη?? γιατι τα μελετησα μεν τα manual αλλα αν βαλω τις παραπανω μηχανες σε ξενη διαδρομη και σε guiq drive μπορώ και τις οδηγώ κανονικά με τα χειριστήρια να εμφανιζονται κανονικοτατα. Ενω στην ελληνικη διαδρομη δεν κουνιουνται με την καμμία! ευχαριστώ :-)

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 155
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 102
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 24 Ιούλ 2015, 21:55

Κάτι δεν γίνεται σωστά .Και οι δύο μπορούν να οδηγηθούν στη διαδρομή μας σε free roam.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: stavros_notou και 1 επισκέπτης

ypomnhma