Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 39

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 03 Ιούλ 2018, 10:10

Καλημερα στην ομαδα!!Μια ερωτηση δν μπορουμε να περασουμε τα χειριστηρια της γερμανικης Db για την adrtranz αφου ειναι τα ιδια!!

Άβαταρ μέλους
Akisf1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 148
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2015, 18:15
Reputation: 27
Τοποθεσία: Αθηνα

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Akisf1 » 03 Ιούλ 2018, 14:00

dimitris99 έγραψε:Καλημερα στην ομαδα!!Μια ερωτηση δν μπορουμε να περασουμε τα χειριστηρια της γερμανικης Db για την adrtranz αφου ειναι τα ιδια!!


Λογικα θα γινεται αλλα θα προτιμουσαμε να εχουμε δημητρη μου τα δικα μας..ας βρουμε μια φωτο απο καμπινα της δικια μας να την στειλουμε να την φτιαξουν

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 39

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 03 Ιούλ 2018, 17:01

e4ddea1dc1fb79dc70f72d37d3f3f1fb--rail-greece.jpg
DB_AG_101_Führerstand.jpg
Λιγοστες φοτο που καταφερα να βρω!!Τα χειρηστηρια της κουκλας!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 43
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 04 Ιούλ 2018, 14:53

ToniIC71 έγραψε:Και φυσικά μετά την ηλεκτράμαξα της Siemens ακολουθούν τα βαγονια
Bmz .....

με τις κλολεΪδες εχω προβλημα.... με το coupler...δεν μπορω ουτε να τις ενωσω με τα τρενα αλλα και ουτε μεταξυ τους :help: :help: :swoon2: :swoon2:

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 341
Τοποθεσία: Βέροια

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 04 Ιούλ 2018, 19:25

Καλησπέρα σας...

Ηλια για το πρόβλημα που έχεις κατέβασε και πέρασε τα πρωτότυπσ αυστριακά μοντέλα :

https://railworks-austria.at/index.php/ ... dularwagen

και στο καπάκι το δικό μου update...

Αν και πάλι έχεις θέμα τότε μάλλον σου λείπει το Euro Asset Pack.. ή δες αν σου λείπει απο τον φάκελο Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Couplings\3Link\ τα αρχεία ..German

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 341
Τοποθεσία: Βέροια

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 04 Ιούλ 2018, 19:31

dimitris99 έγραψε:Καλημερα στην ομαδα!!Μια ερωτηση δν μπορουμε να περασουμε τα χειριστηρια της γερμανικης Db για την adrtranz αφου ειναι τα ιδια!!


Δημήτρη φυσικά και γίνεται... αρκει να έχεις την άδεια του δημιουργού.

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 341
Τοποθεσία: Βέροια

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 04 Ιούλ 2018, 19:34

ChrisS έγραψε:
ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα .....
Ειπα να τολμήσω κάνω μια δοκιμαστική βόλτα μετα απο καιρό στην
διαδρομή που μας άφησε κληρονομιά ο Χρήστος....με μια αγαπημένη μηχανή.
Την MLW ..είναι ενα repaint πάνω σε ενα ισπανικο μοντέλο το CP1550 με μερικες
μικροδιαφορές σε σχεση με την δικη μας MLW MX636.
Απομένουν κάποιες μικρες λεπτομέριες που πρέπει να τακτοποιήσω.

Εδω 3πλη ελξη με την ADTranz ....

Υπαρχει πουθενα αυτο το repaint να το κατεβασω?


Θα σου στείλω link ... με ΠΜ.

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 341
Τοποθεσία: Βέροια

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 04 Ιούλ 2018, 19:40

dimitris99 έγραψε:J26_425_Bmpz,_innen.jpgΚαλησπερα παιδια θετω ενα θεμα!!Μηπως χρειαζονται ενα λιφτινγκ τα κιολειδαρια εσωτερικα??Με ποιο προγραμμα τα φτιαχνουμε ξερει κανεις αν μπορω να το αναλαβω!!Σας δειχνω και μια σχετικη φωτο!!


Για να γίνει εσωτερικό λίφτινκ ...θα πρέπει να εχεις τα πρωτότυπα 3D αρχεία. Οτι επεμβάσεις που έγιναν αφορούσαν βαψήματα -ηχους-κάμερες-destination plates που είναι πρόσθετα.. Συνεπώς ελλείψη του πρωτότυπου θα κάνουμε υπομονή μέχρι να ετοιμαστεί ολη την δική μας σειρα 3D .. που να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ...οτι γουστάρουμε!

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 43
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 05 Ιούλ 2018, 09:57

ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας...

Ηλια για το πρόβλημα που έχεις κατέβασε και πέρασε τα πρωτότυπσ αυστριακά μοντέλα :

https://railworks-austria.at/index.php/ ... dularwagen

και στο καπάκι το δικό μου update...

Αν και πάλι έχεις θέμα τότε μάλλον σου λείπει το Euro Asset Pack.. ή δες αν σου λείπει απο τον φάκελο Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Couplings\3Link\ τα αρχεία ..German

Τα ειχα κατεβασει και μετα το update αλλα το προβλημα δεν ειχε λυθει και οσο για το euro assest pack μου το εδωσαν σε ενα απτα οπικ που εφτιαξα. Τα αρχεια german υπαρχουν....μηπως να τα κανω reinstall; :help:

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 43
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 05 Ιούλ 2018, 10:58

ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας...

Ηλια για το πρόβλημα που έχεις κατέβασε και πέρασε τα πρωτότυπσ αυστριακά μοντέλα :

https://railworks-austria.at/index.php/ ... dularwagen

και στο καπάκι το δικό μου update...

Αν και πάλι έχεις θέμα τότε μάλλον σου λείπει το Euro Asset Pack.. ή δες αν σου λείπει απο τον φάκελο Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Couplings\3Link\ τα αρχεία ..German

εχω ενα που λεγεται european community assest pack. Ειναι διαφορετικα αλλιως αφτο φταιει ειδαλλως το παιχνιδι δεν συμπαθει τις κλολεΪδες οπως εγω την φασολαδα :largecry: :largecry:

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 341
Τοποθεσία: Βέροια

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 05 Ιούλ 2018, 20:33

HliasXardas112 έγραψε:
ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας...

Ηλια για το πρόβλημα που έχεις κατέβασε και πέρασε τα πρωτότυπσ αυστριακά μοντέλα :

https://railworks-austria.at/index.php/ ... dularwagen

και στο καπάκι το δικό μου update...

Αν και πάλι έχεις θέμα τότε μάλλον σου λείπει το Euro Asset Pack.. ή δες αν σου λείπει απο τον φάκελο Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Couplings\3Link\ τα αρχεία ..German

εχω ενα που λεγεται european community assest pack. Ειναι διαφορετικα αλλιως αφτο φταιει ειδαλλως το παιχνιδι δεν συμπαθει τις κλολεΪδες οπως εγω την φασολαδα :largecry: :largecry:


Δοκίμασε να περάσεις και αυτό που θα καταβάσεις απο το παρακάτω link :

https://www.dropbox.com/s/jox0nj1ap8i75 ... s.rwp?dl=0

Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 43
Επικοινωνία:

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό HliasXardas112 » 05 Ιούλ 2018, 23:18

ToniIC71 έγραψε:
HliasXardas112 έγραψε:
ToniIC71 έγραψε:Καλησπέρα σας...

Ηλια για το πρόβλημα που έχεις κατέβασε και πέρασε τα πρωτότυπσ αυστριακά μοντέλα :

https://railworks-austria.at/index.php/ ... dularwagen

και στο καπάκι το δικό μου update...

Αν και πάλι έχεις θέμα τότε μάλλον σου λείπει το Euro Asset Pack.. ή δες αν σου λείπει απο τον φάκελο Assets\Kuju\RailSimulator\RailVehicles\Couplings\3Link\ τα αρχεία ..German

εχω ενα που λεγεται european community assest pack. Ειναι διαφορετικα αλλιως αφτο φταιει ειδαλλως το παιχνιδι δεν συμπαθει τις κλολεΪδες οπως εγω την φασολαδα :largecry: :largecry:


Δοκίμασε να περάσεις και αυτό που θα καταβάσεις απο το παρακάτω link :

https://www.dropbox.com/s/jox0nj1ap8i75 ... s.rwp?dl=0

Τελικα εφτιαξε. Χρειαζοτανε να διαγραψω το ts2015 και να εγκαταστησω το ts2017. Χαρη την βοηθεια του ακη βεβαια αλλα η διαδρομη....

Άβαταρ μέλους
nikitboy13
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 04 Σεπ 2017, 00:00
Reputation: 0

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό nikitboy13 » 02 Σεπ 2018, 22:53

Kαλησπέρα στην ομάδα! Θα μπορουσε να μου στείλει κάποιος το repaint της Hellas Sprinter? (Εχω βάλει το ισπανικό μοντέλο). Θελω να δουλέψω πάνω σε κάτι σενάρια που έχω στο μυαλό μου. Επειδή γνωρίζω το θέμα περι άδειας μπορει να μου το στείλει με mail?

Άβαταρ μέλους
Agoudimos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 26 Μαρ 2017, 16:44
Reputation: 0

Re: Τροχαίο υλικό TS2015 (repaint)

Δημοσίευσηαπό Agoudimos » 02 Δεκ 2018, 14:04

που μπορώ να βρω την Α503?


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

ypomnhma