To TS2014 πάει Ελλάδα...

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 38

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 23 Μάιος 2018, 22:12

Γεια σας παιδια και παλι!!Θα ηθελα να ρωτησω το φιλο Τονυ θα εχουμε καμια εξελιξη σε καποιο τροχαιο υλικο οσον αφορα στο Aeg και στο μανακι??Η αληθεια ειναι γουσταρω περισσoτερο τα Αeg!! Και κατι αλλο τονυ προσπαθησα μια φορα να κανω μια ηχογραφηση το ηχο που κανουν οταν κλεινουν οι πορτες και ηταν αρκετα καλος!!Υστερα πηρα το αρχειο της ηχογραφησης και το τοποθετησα στο φακελο απο τα βαγονια αλλα ματαια τπτ!!Μαλλον δν ειναι σωστος τροπος ε;

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 313
Τοποθεσία: Βέροια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 23 Μάιος 2018, 23:37

Δημήτρη δεν φτάνει μονο να έχεις την ηχογράφηση... πρεπει να την περάσεις μεσα στο μοντέλο σου μεσω του sound blueprint (για νεό μοντέλο / ήχο) ή σε υφιστάμενο να κάνεις αλλαγές στο
αρχείο sound blueprint.

https://www.christrains.com/ts_faq_sounds.html

Ρίξε μια ματία στο παραπάνω τεχνικό σχετικό άρθρο... μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις
τον τρόπο λειτουργίας των ήχων στα μοντέλα του game...

Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 19
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό χρυσανθος » 24 Μάιος 2018, 00:55

μικρο δειγμα της γαλλιδας μας με νεο....φορεμα! ευχαριστω τα παιδια εδω για την τοσο καλη δουλεια τους μου αρεσε επισις η ρεαλιστικη καμπινα μπραβο σας απλα εγω τρελαθηκα λιγο με την κορνα :mrgreen:


Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 653

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 24 Μάιος 2018, 09:14

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις κανονικές Γαλλίδες που έχει φτιάξει ο Χρήστος; Αυτή που έχεις βάλει είναι ένα repaint που είχε φτιάξει ο Αντώνης όταν ακόμα μάθαινε πως να επεξεργάζεται τα αρχεία του παιχνιδιού. Καμία σχέση με τις άλλες και τώρα κατάλαβα γιατί κόλλησες με τους ήχους και το λες συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 19
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό χρυσανθος » 24 Μάιος 2018, 10:23

με συχωρεις δεν το ηξερα....μπορεις να μου τις δωσεις να τις δοκιμασω? α και με ολο τον σεβασμο απο τι πεθανε ο χρηστος? :shock: ειμαι καινουριος εδω

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 653

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 24 Μάιος 2018, 11:15

Υπάρχουν όλα στα downloads. Εδώ: viewtopic.php?f=66&t=230704

Σχετικά με τον Χρήστο, υπάρχει σχετική συζήτηση, εδώ: viewtopic.php?f=66&t=230736

Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 3

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tha96plus » 24 Μάιος 2018, 16:12

Γειά σας.Εχω ένα προβλημα.Παω στο Build για να φτιάξω ενα free roam scenario στο τμήμα Τιθορέα-Θήβα και όταν βάζω ένα τρένο δεν μπορώ να το οδηγήσω. :help:
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 653

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 25 Μάιος 2018, 00:28

Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν αρκούν. Πες μας ποιο πολλές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.

Το τραίνο που τοποθετείς το έχεις ορίσει να είναι Playable; Αλλιώς το παίρνει ως στατικό.

Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 3

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tha96plus » 25 Μάιος 2018, 17:25

Tsako έγραψε:Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν αρκούν. Πες μας ποιο πολλές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.

Το τραίνο που τοποθετείς το έχεις ορίσει να είναι Playable; Αλλιώς το παίρνει ως στατικό.
Τελικά βρήκα μόνος μου την λύση
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:

Άβαταρ μέλους
miltospag
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 14

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό miltospag » 25 Μάιος 2018, 18:14

Διασταύρωση στις Αγγείες

20180525180334_1.jpg


Η εμπορική εμπνευσμένη από το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=cxld05T_hfU
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 146
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 313
Τοποθεσία: Βέροια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 25 Μάιος 2018, 20:24

Tsako έγραψε:Αυτή που έχεις βάλει είναι ένα repaint που είχε φτιάξει ο Αντώνης όταν ακόμα μάθαινε πως να επεξεργάζεται τα αρχεία του παιχνιδιού. Καμία σχέση με τις άλλες και τώρα κατάλαβα γιατί κόλλησες με τους ήχους και το λες συνέχεια.


Μάλλον θα πρέπει να πάει "μόρτα" το repaint διότι απο οτι φαίνεται προκαλειται σύγχυση!!
Γιώργη... εχουμε να μάθουμε ακόμη....

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 121
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 38

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 25 Μάιος 2018, 22:13

:bring: :bring: Γεια σας παδια!!Μετα απο λιγο πεδεμα γτ ειμαι και λιγο ασχετος και τωρα μαθαινω σας παραθετω μερικες φωτο απο ενα απλο σεναριακι που εφτιαξα με το 1510 και το 885 μερικες λεπτομερειες ακομα με τις χρονικες περιοδους (ωρες) και ανεβαινει οποτε λιγο υπομονη!!Απλως οπως ειπα επειδη ειμαι ασχετος αν μπορει καποιος να μ στειλει ενα πμ για το τροπο που ανεβαζουμε τα σεναρια!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 19
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό χρυσανθος » 25 Μάιος 2018, 22:50

tony μαλλον εγω φταιω γιατι βλεπω με νευρα τον τσακο....καλως δικο μου το λαθος....

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 653

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 26 Μάιος 2018, 01:50

Ποιος έχει νεύρα? Όχι Χρύσανθε καμία σχέση φίλε, παρεξήγησες.

Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 54

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό ChrisS » 27 Μάιος 2018, 14:16

Γεια σας! Θελω να ρωτησω που μπορω να βρω ολα τα σεναρια που υπαρχουν για την ελληνικη διαδρομη. Επισης ενα προβλημα,οταν πηγα να οδηγησω το ic55 μου λεει missing driver και τετοια. Το ειχα ξαναοδηγησει το σεναριο αυτο κανονικα χωρις προβλημα. Τι μπορει να φταιει?


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

ypomnhma