To TS2014 πάει Ελλάδα...

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 69
Τοποθεσία: Τρίκαλα

23 Μάιος 2018, 22:12

Γεια σας παιδια και παλι!!Θα ηθελα να ρωτησω το φιλο Τονυ θα εχουμε καμια εξελιξη σε καποιο τροχαιο υλικο οσον αφορα στο Aeg και στο μανακι??Η αληθεια ειναι γουσταρω περισσoτερο τα Αeg!! Και κατι αλλο τονυ προσπαθησα μια φορα να κανω μια ηχογραφηση το ηχο που κανουν οταν κλεινουν οι πορτες και ηταν αρκετα καλος!!Υστερα πηρα το αρχειο της ηχογραφησης και το τοποθετησα στο φακελο απο τα βαγονια αλλα ματαια τπτ!!Μαλλον δν ειναι σωστος τροπος ε;
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 452
Τοποθεσία: Βέροια

23 Μάιος 2018, 23:37

Δημήτρη δεν φτάνει μονο να έχεις την ηχογράφηση... πρεπει να την περάσεις μεσα στο μοντέλο σου μεσω του sound blueprint (για νεό μοντέλο / ήχο) ή σε υφιστάμενο να κάνεις αλλαγές στο
αρχείο sound blueprint.

https://www.christrains.com/ts_faq_sounds.html

Ρίξε μια ματία στο παραπάνω τεχνικό σχετικό άρθρο... μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις
τον τρόπο λειτουργίας των ήχων στα μοντέλα του game...
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 24
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

24 Μάιος 2018, 00:55

μικρο δειγμα της γαλλιδας μας με νεο....φορεμα! ευχαριστω τα παιδια εδω για την τοσο καλη δουλεια τους μου αρεσε επισις η ρεαλιστικη καμπινα μπραβο σας απλα εγω τρελαθηκα λιγο με την κορνα :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

24 Μάιος 2018, 09:14

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις κανονικές Γαλλίδες που έχει φτιάξει ο Χρήστος; Αυτή που έχεις βάλει είναι ένα repaint που είχε φτιάξει ο Αντώνης όταν ακόμα μάθαινε πως να επεξεργάζεται τα αρχεία του παιχνιδιού. Καμία σχέση με τις άλλες και τώρα κατάλαβα γιατί κόλλησες με τους ήχους και το λες συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 24
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

24 Μάιος 2018, 10:23

με συχωρεις δεν το ηξερα....μπορεις να μου τις δωσεις να τις δοκιμασω? α και με ολο τον σεβασμο απο τι πεθανε ο χρηστος? :shock: ειμαι καινουριος εδω
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

24 Μάιος 2018, 11:15

Υπάρχουν όλα στα downloads. Εδώ: viewtopic.php?f=66&t=230704

Σχετικά με τον Χρήστο, υπάρχει σχετική συζήτηση, εδώ: viewtopic.php?f=66&t=230736
Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

24 Μάιος 2018, 16:12

Γειά σας.Εχω ένα προβλημα.Παω στο Build για να φτιάξω ενα free roam scenario στο τμήμα Τιθορέα-Θήβα και όταν βάζω ένα τρένο δεν μπορώ να το οδηγήσω. :help:
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

25 Μάιος 2018, 00:28

Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν αρκούν. Πες μας ποιο πολλές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.

Το τραίνο που τοποθετείς το έχεις ορίσει να είναι Playable; Αλλιώς το παίρνει ως στατικό.
Άβαταρ μέλους
Tha96plus
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 14 Μαρ 2018, 17:28
Reputation: 5

25 Μάιος 2018, 17:25

Tsako έγραψε:Οι πληροφορίες που μας δίνεις δεν αρκούν. Πες μας ποιο πολλές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.

Το τραίνο που τοποθετείς το έχεις ορίσει να είναι Playable; Αλλιώς το παίρνει ως στατικό.
Τελικά βρήκα μόνος μου την λύση
Subscribe στο κανάλι μου --> https://www.youtube.com/channel/UCUNlEV ... DMHVQIezgQ :-) :mrgreen: :wink:
Άβαταρ μέλους
miltospag
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 24
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 18

25 Μάιος 2018, 18:14

Διασταύρωση στις Αγγείες
20180525180334_1.jpg
Η εμπορική εμπνευσμένη από το παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=cxld05T_hfU
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 181
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 452
Τοποθεσία: Βέροια

25 Μάιος 2018, 20:24

Tsako έγραψε:Αυτή που έχεις βάλει είναι ένα repaint που είχε φτιάξει ο Αντώνης όταν ακόμα μάθαινε πως να επεξεργάζεται τα αρχεία του παιχνιδιού. Καμία σχέση με τις άλλες και τώρα κατάλαβα γιατί κόλλησες με τους ήχους και το λες συνέχεια.
Μάλλον θα πρέπει να πάει "μόρτα" το repaint διότι απο οτι φαίνεται προκαλειται σύγχυση!!
Γιώργη... εχουμε να μάθουμε ακόμη....
Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 69
Τοποθεσία: Τρίκαλα

25 Μάιος 2018, 22:13

:bring: :bring: Γεια σας παδια!!Μετα απο λιγο πεδεμα γτ ειμαι και λιγο ασχετος και τωρα μαθαινω σας παραθετω μερικες φωτο απο ενα απλο σεναριακι που εφτιαξα με το 1510 και το 885 μερικες λεπτομερειες ακομα με τις χρονικες περιοδους (ωρες) και ανεβαινει οποτε λιγο υπομονη!!Απλως οπως ειπα επειδη ειμαι ασχετος αν μπορει καποιος να μ στειλει ενα πμ για το τροπο που ανεβαζουμε τα σεναρια!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
χρυσανθος
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 17 Μάιος 2018, 21:08
Reputation: 24
Τοποθεσία: Ναουσσα Ημαθια

25 Μάιος 2018, 22:50

tony μαλλον εγω φταιω γιατι βλεπω με νευρα τον τσακο....καλως δικο μου το λαθος....
Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 878
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 676

26 Μάιος 2018, 01:50

Ποιος έχει νεύρα? Όχι Χρύσανθε καμία σχέση φίλε, παρεξήγησες.
Άβαταρ μέλους
ChrisS
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 21 Μάιος 2017, 22:03
Reputation: 60

27 Μάιος 2018, 14:16

Γεια σας! Θελω να ρωτησω που μπορω να βρω ολα τα σεναρια που υπαρχουν για την ελληνικη διαδρομη. Επισης ενα προβλημα,οταν πηγα να οδηγησω το ic55 μου λεει missing driver και τετοια. Το ειχα ξαναοδηγησει το σεναριο αυτο κανονικα χωρις προβλημα. Τι μπορει να φταιει?
Απάντηση