To TS2014 πάει Ελλάδα...

Οτι έχει σχέση με το Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
dimpaik
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 19 Μαρ 2015, 01:29
Reputation: 13

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimpaik » 20 Μάιος 2018, 05:02

Toni εδωσες παλι τα ρεστα σου ... I respect φιλε :geiasas: Ελληνική διαδρομή χωρίς καναδέζα δεν γίνεται !!! Και οι ήχοι καταπληκτικοί ... Ποιός είπε ότι οι Έλληνες τρενοβλαβείς δεν ειναι οι καλυτεροι ???

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 652

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 20 Μάιος 2018, 11:15

Τι παιχταράς είσαι ρε Tonic! :occasion:

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 20

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 20 Μάιος 2018, 14:23

Kαλημερα στην ομαδα και καλη κυριακη σε ολους!!Ρε παιδια εχω ενα προβλημα!!Φτιαχνω ενα σεναριο με το 884 και εφοσον ολα καλα ξεκιναω απο Θηβα με ακριβης ωρα κανονικη 9.31 συνεχιζω ολους τους ενδιαμεσους σταθμους κανονικα που σταθμευει με αποβιβαση κανονικη και οταν φτανω ΛΙΑΝΟ μου βγαζει αυτο!!Με εχει τρελανει!!
20180520_140613.jpg

20180520_140627.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3625
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1063

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό alsthom » 20 Μάιος 2018, 14:36

Στο Λιανοκλάδι θέλεις να τερματίσεις?
----------
Αυτό το κάνει συνήθως όταν δεν έχεις δώσει τερματικό σταθμό. Βάλε το Λιανοκλάδι σαν τερματικό (με εκείνο το μπλε κουτάκι με το βελάκι) και δες...
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3625
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1063

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό alsthom » 20 Μάιος 2018, 14:51

Στο μεταξύ σε μένα δεν το κάνει αυτό που κάνει σε σένα , ασχέτως τερματικού σταθμού. :shock:
884.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 20

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 20 Μάιος 2018, 15:12

alsthom έγραψε:Στο Λιανοκλάδι θέλεις να τερματίσεις?
----------
Αυτό το κάνει συνήθως όταν δεν έχεις δώσει τερματικό σταθμό. Βάλε το Λιανοκλάδι σαν τερματικό (με εκείνο το μπλε κουτάκι με το βελάκι) και δες...

Τπτ alsthom το δοκιμασα και τερματικο Λιανοκλαδι παλι τα ιδια!!Δν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει!!Με τερματικο Μπραλο ολα καλα!! Μολις παταω Λιανοκλαδι μου το βγαζει προφανως καποιο κλειδι εχει προβλημα πιστευω!!

Άβαταρ μέλους
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 23
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό jdogos » 20 Μάιος 2018, 21:45

tutorial

Μια πολύ καλή βοήθεια για σενάρια, προσωπικά με έχει βοηθήσει πολύ. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Άβαταρ μέλους
miltospag
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: 15 Αύγ 2016, 15:57
Reputation: 11

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό miltospag » 21 Μάιος 2018, 01:19

Έχεις ορίσει την αμαξοστοιχία σαν special? Δυστυχώς όλες οι αμαξοστοιχίες πρέπει να ορίζονται έτσι γιατί σε πολλά σημεία η γραμμή δέχεται μόνο αυτές και όχι express, freight κλπ. (Και λέω δυστυχώς γιατί τα special δημιουργούν πολλά προβλήματα στις διασταυρώσεις).

@ΤοniIC71, ξέρω ότι η γραμμή ήταν έτσι εξαρχής από τον Χρήστο, αλλά θεωρείς με την εμπειρία που έχεις ότι είναι δύσκολο να αλλαχθεί αυτό ώστε να έχουμε πιο εύκολες διασταυρώσεις?

Άβαταρ μέλους
zisis1
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 157
Εγγραφή: 21 Μαρ 2014, 08:21
Reputation: 106
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό zisis1 » 21 Μάιος 2018, 07:54

Καλημέρα στην παρέα..Λόγω υποχρεώσεων είμαι εκτός Αθήνας.μολις επιστρεψω θα ασχοληθώ με τα σενάρια.Αν θες στείλε το αρχείο να το δω.. Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 652

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 21 Μάιος 2018, 09:34

To TS από τη φύση του είναι κατασκευασμένο για ρούτες διπλής γραμμής. Κατά συνέπεια πολλές φορές στις διασταυρώσεις αδυνατεί να επεξεργαστεί το path και κολλάει. Υπάρχουν δύο tricks για να σας πετυχαίνουν οι διασταυρώσεις. Το πρώτο είναι όλα τα τραίνα να είναι πάντα "Special" και σε περίπτωση που η διασταύρωση δεν μπορεί να βγει, το αντίθετο σε σας τραίνο θα το γυρνάτε σε "Stopping Passenger". Αν επιμένει και πάλι δεν το χαράζει, θα το βάλετε να ξεκινάει έξω από ελεγχόμενο μπλοκ φωτοσημάτων (όχι δηλαδή μέσα σε σταθμό).

Στην περίπτωση του dimitris99, παρατηρώ ότι δεν μπορεί να χαράξει path. Δεν έχεις βάλει Final Destination. Είναι απαραίτητο στο συρμό του παίκτη. Επίσης, χάραξε την πορεία σου όλη από σταθμό σε σταθμό, χρησιμοποιώντας waypoints για να του ορίσεις από ποιες γραμμές θα περάσεις και βεβαιώσου ότι χαράζει την πορεία σου (κόκκινη γραμμή που σου δείχνει το path). Με τα κλειδιά πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα for sure. Σου παραθέτω screenshot με στο οποίο έχω χαραγμένη διαδρομή από Θήβα μέχρι Δομοκό με τρεις διασταυρώσεις.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
dimitris99
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 110
Εγγραφή: 05 Μάιος 2016, 18:39
Reputation: 20

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό dimitris99 » 21 Μάιος 2018, 12:54

Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας ολους μαλλον φταιει επειδη το εχω stopping passenger!!Το μεσημερι που σχολαω θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω!!

Άβαταρ μέλους
psaltis
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 30 Δεκ 2015, 04:15
Reputation: 3
Επικοινωνία:

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό psaltis » 21 Μάιος 2018, 21:40

Θα ήθελα να ρωτησω κατι πανω σε αυτο: φτιαχνω και εγω ενα σεναριο οχι ομως επιβατικο αλλά εμπορικο. Να μεταφερω απο Θηβα προς Λκλαδι. Θα ηθελα ομως να κανω σταση στην τριτη γραμμη της Λειβαδιάς για να περασει απο μπροστά μου διερχόμενη αμαξοστοιχεια επιβατική στην δευτερη γραμμή. Δεν μπορω ομως να το καταφερω διοτι πισω το φαναρι δειχνει κόκκινο για να περασει η επιβατικη και εμενα παραμενει παραμενη ακόμη πρασινο. Υπαρχει κάποια λύση σε αυτο?

Άβαταρ μέλους
Tsako
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 876
Εγγραφή: 24 Ιούλ 2006, 23:53
Reputation: 652

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό Tsako » 21 Μάιος 2018, 21:45

Εννοείς υπέρβαση. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να γίνει υπέρβαση από άλλο τραίνο με την ίδια κατεύθυνση προς εσένα. Χρειάζεται προγραμματισμός σε LUA Script (πολύ εξειδικευμένη γλώσσα προγραμματισμού) για να κάνει το σενάριο κατ' εντολή χειρισμό των φωτοσημάτων και τον κλειδιών.

Μην το προσπαθείς άδικα. Μόνο διασταυρώσεις σε αντιθέτως κινούμενα προς εσένα τραίνα μπορείς να κάνεις.

Άβαταρ μέλους
psaltis
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 30 Δεκ 2015, 04:15
Reputation: 3
Επικοινωνία:

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό psaltis » 21 Μάιος 2018, 21:49

ΜΜΜΜ. Σε ευχαριστω πάρα πολύ γιατι εχω παιδευτει αρκετες εβδομαδες.

Άβαταρ μέλους
ToniIC71
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 30 Αύγ 2014, 00:43
Reputation: 288
Τοποθεσία: Βέροια

Re: To TS2014 πάει Ελλάδα...

Δημοσίευσηαπό ToniIC71 » 21 Μάιος 2018, 23:52

Οι παραγγελίες στην ΓΕΕΠ ...πέφτουν βροχή φίλοι μου....
Κάτι πήρε το αυτί μου πως σύντομα θα μας παραδοθούν οι ADtranz που υπολοίπονται...
απο την Α487 έως την Α496....
Screenshot_Thiva-Lianokladi-Domokos '90s_38.32980-23.31729_12-01-14.jpg

Screenshot_Thiva-Lianokladi-Domokos '90s_38.32953-23.31516_12-01-28.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Train Simulator (Railworks)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

ypomnhma