Trainz Crashes

Ότι έχει σχέση με το Trainz Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
denkoul
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 16 Αύγ 2012, 16:13
Reputation: 228
Επικοινωνία:

14 Αύγ 2013, 13:42

Δημιουρηγσα αυτο το θεμα, στο οποιο μπορειτε να ποσταρετε διαφορα προβληματα του παιχνιδιου, αλλα και λυσεις, αν ξερετε...
http://trainzgr.webs.com/" onclick="window.open(this.href);return false; - freeware trainz content
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2365
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1162
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

10 Σεπ 2013, 13:42

Την βοήθεια σας παρακαλώ...


Καταγραφή.JPG



Μου το έχει ξαναβγάλει και πάντα το κάνω απεγκατάσταση και μετά το κάνω ξανά εγκατάσταση.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1053
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1204
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

10 Σεπ 2013, 15:19

Ψαξε για το υλικολογισμικό της κάρτας γραφικών, δες αν έχεις DirectX 9 (ή μεγαλύτερο) ή απεγκατέστησε το πρόγραμμα ή παρε καινούριο υπολογιστή (iMac κατά προτίμηση, όλοι τρέχουν και Windows) :xythumbs:
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
Άβαταρ μέλους
Aristides
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1357
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 517

10 Σεπ 2013, 16:23

Δεν ειναι προβλημα αυτο φωτη,κλεισε το παιχνιδι και ξαναξεκινα το,εαν συνεχιστει τσεκαρισε απο τις επιλογες να τρεχει σε direct x και μολις ξεκινησει ξανατσεκαρισε το να τρεχει με open gl
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2365
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1162
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

10 Σεπ 2013, 19:56

Πως το κάνω αυτό Αριστείδη;;;
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Aristides
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1357
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 517

10 Σεπ 2013, 20:09

μολις ανοιξει το πλαισιο του παιχνιδιου πατα options και πηγαινε display settings
καλο θα ειναι να εχεις και τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων σου ενημερωμενους και ακομα πιο καλο θα ειναι να κανεις upgrade την build εκδοση του παιχνιδιου ,εγω εχω την Build 49933
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2365
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1162
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

10 Σεπ 2013, 20:24

Οκ, τώρα τρέχει. Σας ευχαριστώ όλους.


Steroumel έγραψε: ή παρε καινούριο υπολογιστή (iMac κατά προτίμηση, όλοι τρέχουν και Windows)


:bash: :bash: :bash:
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Steroumel
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1053
Εγγραφή: 04 Σεπ 2012, 10:06
Reputation: 1204
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

10 Σεπ 2013, 22:23

:bring: (Όλους εκτός από τον Steroumel)
YouTube
Με το τρένο δεν μεταφέρεσαι...
Με το τρένο ταξιδεύεις
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2365
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1162
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

01 Μάιος 2014, 00:48

Καλησπέρα στην παρέα,

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Trainz (πάλι). Σήμερα μου έκανε ένα είδος update;;; (έβγαλε μία μπάρα στο μενού έναρξης) και μόλις τελείωσε και μπήκε στο παιχνίδι, είχε εξαφανιστεί η κατηγορία Tutorials και πολλά από τα κατεβασμένα οχήματα, ενώ βρισκόντουσαν κανονικά στην λίστα, δεν τα εμφάνιζε. Καμία ιδέα;
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
denkoul
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 16 Αύγ 2012, 16:13
Reputation: 228
Επικοινωνία:

01 Μάιος 2014, 23:52

Απλο. Πας μεσα στο πακχνιδι, μπαινεις στα options και στα surveyor settings ξεκλικαρεις την επιλογη only dislpay favourite content. Μετα πας στα game settings και επιλεγεις το τελευταιο: enable comparabilify mode. Αυτα. :-)
http://trainzgr.webs.com/" onclick="window.open(this.href);return false; - freeware trainz content
Άβαταρ μέλους
Φώτης Κορομηλάς
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 2365
Εγγραφή: 06 Απρ 2012, 20:26
Reputation: 1162
Τοποθεσία: Νεάπολη-Νίκαια

02 Μάιος 2014, 00:48

Ωχ, σωστά βρε Ντέννη, το είχα ξεχάσει τελείως το Compability Mode... :doh: Με έσωσες. :kiss: Αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι εξαφανίστηκε τελειώς η κατηγορία των Tutorials.
https://www.flickr.com/photos/138958596@N03/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/user/1998FotisK" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
denkoul
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 427
Εγγραφή: 16 Αύγ 2012, 16:13
Reputation: 228
Επικοινωνία:

03 Μάιος 2014, 23:10

αυτη η κατηγορια ειναι περασμενη απο το content τοθ trs2006...
http://trainzgr.webs.com/" onclick="window.open(this.href);return false; - freeware trainz content
Άβαταρ μέλους
HliasXardas112
Συνοδός
Συνοδός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 234
Εγγραφή: 20 Απρ 2017, 12:31
Reputation: 92
Επικοινωνία:

06 Νοέμ 2017, 18:02

καλυτερη απαντηση παρε καλυτερο pc ;DDDDDD
Απάντηση