Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
Akis Dionisis
Μηχανοστασιάρχης
Μηχανοστασιάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3440
Εγγραφή: 26 Απρ 2007, 03:46
Reputation: 294

22 Ιαν 2011, 13:05

Πάντως εμένα παιδιά ότι ρούτα και να του βάλω, δεν την δέχεται και δεν την εμφανίζει μαζί με τις άλλες ρούτες...
Οπότε.... :-?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

24 Ιαν 2011, 09:05

Ακη, για θυμήσου:

1. Οταν έστησες τις extra routes, μήπως σου είπε να τρέξεις το install.bat και το ξέχασες; Αυτό αντιγράφει οτι χρειάζεται από τις βασικές routes του παιχνιδιού (κτήρια, δρόμους κλπ).
2. Μήπως αυτές οι extra routes που έστησες είναι τελευταίας γενιάς και χρειάζονται xtracks (σίγουρα) και newroads (πιθανό) ? Αν συμβαίνει αυτό, ξεστήνεις τις routes, βάζεις xtracks και newroads, βάλε και mstsbin και μετά ξανά την route.
3. Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και το πρόβλημα συνεχίζει, δες αν στη route έχει έτοιμα paths. Θα τα βρεις σε συνώνυμο φάκελλο μέσα στη route. Πρέπει να υπάρχει ένα τουλάχιστον path (*.pat) ώστε να δεις τη route στη βασική εικόνα του MSTS.

Οτι άλλο θες, ξαναρωτάς.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

24 Ιαν 2011, 09:50

Επίσης, πρέπει η ρούτα να έχει μία τουλάχιστον activity. Αν δεν εχει, δεν την εμφανίζει καθόλου στις διαθέσιμες.
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3665
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1128

24 Ιαν 2011, 10:47

[quote=""Nikos":3btztnhh"]Επίσης, πρέπει η ρούτα να έχει μία τουλάχιστον activity. Αν δεν εχει, δεν την εμφανίζει καθόλου στις διαθέσιμες.[/quote]

Όντως. Ούτε καν το explore route δε βγάζει (λογικό).
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

24 Ιαν 2011, 11:36

Νομίζω οτι έχετε δίκιο. Πίστευα οτι αρκεί μόνο ένα path.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:
Άβαταρ μέλους
Akis Dionisis
Μηχανοστασιάρχης
Μηχανοστασιάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 3440
Εγγραφή: 26 Απρ 2007, 03:46
Reputation: 294

24 Ιαν 2011, 12:06

Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου...
Θα το ξανακοιτάξω και αν μου σπάσει τα νεύρα, θα το παρατήσω... :rant: :bash:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Georgesiro
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 740
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2006, 10:16
Reputation: 64

08 Απρ 2012, 14:56

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πουθενά το Ελληνικό Desiro EMU?
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

16 Ιουν 2012, 13:18

Παλληκάρια τη βοήθειά σας.

Σε μια ρούτα, ξαφνικά, το έδαφος έγινε λευκό. Όλα τα άλλα φαίνονται κανονικά εκτός από το έδαφος που άσπρισε.

Το Σφάλμα είναι σίγουρα στο global. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς, καμιά ιδέα ?
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kkostas2
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

18 Ιουν 2012, 21:43

εδω-MSTS-Triebwagen-Griechenland The-Train.de
http://www.thetrain.de/de/downloadarea/" onclick="window.open(this.href);return false; ... n-msts-de/
Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 4747
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

18 Ιουν 2012, 21:59

Ποια είναι ακριβώς η απορία σου. Δεν την κατάλαβα.
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Άρθρα: 8
Δημοσιεύσεις: 3665
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1128

06 Ιούλ 2012, 10:22

Ούτε εγώ. Θες μήπως να κατεβάσεις τις αυτοκινητάμαξες και δε μπορείς?
Ηλίας
No alsthom...No Party!
Άβαταρ μέλους
kkostas2
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

08 Ιούλ 2012, 10:24

Εχω ρουτες protrain και german railroads πολλες, πως μπαινουν στο forum? Ευχαριστω.
chantikasv
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 30 Αύγ 2016, 14:37
Reputation: 0

15 Σεπ 2016, 20:20

καλημερα σας κυριε τι κανετε; εγω ειμαι καινιουργιο μελος θα σας παρακαλουσα να με βοηθησετε σε κατι εαν γινοταν προσπαθω να βαλω την διαδρομη του διακοφτου-καλαβρυτα αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο παιχνιδι τι μπορω να κανω για να την βαλω; σας ευχαριστω ππολυ.
εννοω για το train simulator 2002.
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 1971
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 994

16 Σεπ 2016, 01:44

chantikasv έγραψε:καλημερα σας κυριε τι κανετε; εγω ειμαι καινιουργιο μελος θα σας παρακαλουσα να με βοηθησετε σε κατι εαν γινοταν προσπαθω να βαλω την διαδρομη του διακοφτου-καλαβρυτα αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο παιχνιδι τι μπορω να κανω για να την βαλω; σας ευχαριστω ππολυ.
εννοω για το train simulator 2002.
Πρεπει να εγκατασταθουν τα xtracks ytracks και κατι αλλο το οποιο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη γιατι εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το msts..
chantikasv
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Άρθρα: 0
Δημοσιεύσεις: 7
Εγγραφή: 30 Αύγ 2016, 14:37
Reputation: 0

16 Σεπ 2016, 12:38

αυτα πως μπορω να τα βρω;
Απάντηση