Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό GiannisG » 11 Νοέμ 2006, 13:30

Σε κάποια τρένα ο νεκρός άνθρωπος λειτουργεί ακόμα και όταν είσαι σταματημένος και πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρύγορση.

Πως γίνεται να βγεί αυτό;

Άβαταρ μέλους
JohnnyB
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 848
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 15:25
Reputation: 3

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό JohnnyB » 11 Νοέμ 2006, 13:49

"john":2xa7hx51 έγραψε:Σε κάποια τρένα ο νεκρός άνθρωπος λειτουργεί ακόμα και όταν είσαι σταματημένος και πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρύγορση.
Πως γίνεται να βγεί αυτό;

Συγγνώμη βρε John αλλά δεν κατάλαβα καν την ερώτηση. Τι σημαίνει "νεκρός άνθρωπος"; Πού υπάρχει κάτι τέτοιο στο MSTS;
..................................................................... (πολλές τελίτσες...)

Άβαταρ μέλους
Manos T.
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 2609
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 17:24
Reputation: 1233
Τοποθεσία: Coventry - Αθηνα

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό Manos T. » 11 Νοέμ 2006, 14:35

"JohnnyB":1ttt9nd0 έγραψε:
"john":1ttt9nd0 έγραψε:Σε κάποια τρένα ο νεκρός άνθρωπος λειτουργεί ακόμα και όταν είσαι σταματημένος και πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρύγορση.
Πως γίνεται να βγεί αυτό;

Συγγνώμη βρε John αλλά δεν κατάλαβα καν την ερώτηση. Τι σημαίνει "νεκρός άνθρωπος"; Πού υπάρχει κάτι τέτοιο στο MSTS;


Αν δεν κανω λαθος ο νεκρος ανθρωπος βγαινει απο τα options...
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι εχω καμποσο καιρο να παιξω MSTS...
Οι πιο διαβασμενοι ισως ξερουν...

Άβαταρ μέλους
GiannisG
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 363
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 11:00
Reputation: 4

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό GiannisG » 11 Νοέμ 2006, 15:19

"JohnnyB":21nwetji έγραψε:
"john":21nwetji έγραψε:Σε κάποια τρένα ο νεκρός άνθρωπος λειτουργεί ακόμα και όταν είσαι σταματημένος και πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρύγορση.
Πως γίνεται να βγεί αυτό;

Συγγνώμη βρε John αλλά δεν κατάλαβα καν την ερώτηση. Τι σημαίνει "νεκρός άνθρωπος"; Πού υπάρχει κάτι τέτοιο στο MSTS;



Νεκρός άνθρωπος είναι το alerter στο ΜSTS.

Άβαταρ μέλους
Subcouds
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1074
Εγγραφή: 02 Οκτ 2006, 23:06
Reputation: 1306

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό Subcouds » 13 Νοέμ 2006, 23:01

Ο νεκρός ανθρώπος απενεργοποιείται πολύ εύκολα
απο τα options του παιχνιδιού, απλως εκεί εχει ενα check box με την ονομασία ALERTER .
Στην πράξη τσεκάρωντας το κουτακι ενεργοποιείται ο
νεκρός ανθρωπος (ALERTER όπως το έχει το παιχνίδι), ξετσεκάρωντας το κουτάκι λογικά θα απενεργοποιηθεί και ο νεκρός άνθρωπος(ALERTER) :!:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris96
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό dimitris96 » 19 Δεκ 2008, 11:32

Ψάξε το alert στα options. Θα το βρεις σίγουρα! Εκεί απενεργοποίησε το :mrgreen: :allrightman:

Ελπίζω να βοήθησα
Εικόνα Τίποτα καινούριο...

Άβαταρ μέλους
PanosN
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 1332
Εγγραφή: 13 Μαρ 2007, 21:16
Reputation: 6

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό PanosN » 19 Δεκ 2008, 13:42

Αν και το ποστ ειναι παλιό... Απαντώ γιατι κάποιο άλλο μέλος μπορεί να έχει την ίδια απορία...

Πηγαίνετε στο OPTIONS και μετα στο πρώτο μενού GENERAL - - REALISM θα βρείτε την επιλογή ALERTER... Βγάζετε το X και όλα οκ! :wink:
ante geiaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................

Άβαταρ μέλους
nikolasbyron
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 30 Μαρ 2012, 06:38
Reputation: 0

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό nikolasbyron » 28 Δεκ 2008, 22:23

πως μπορω να σχεδιασω τραινο για το msts? ποια προγραμματα πρεπει να εχω? ξερω αρκετα καλη 3d σχεδιαση, θα ηθελα να φτιαξω το μετρικο ic που το λατρεβω.
αν καποιος το εχει σχεδιασει η ξερει που μπορω να το βρω ας μου πει . ευχαρηστω

Άβαταρ μέλους
karaiskakis
Προϊστάμενος
Προϊστάμενος
Δημοσιεύσεις: 727
Εγγραφή: 22 Ιαν 2007, 01:53
Reputation: 4

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό karaiskakis » 28 Δεκ 2008, 22:47

"nikolasbyron":3qsxc1s2 έγραψε:πως μπορω να σχεδιασω τραινο για το Microsoft Train Simulator? ποια προγραμματα πρεπει να εχω? ξερω αρκετα καλη 3d σχεδιαση, θα ηθελα να φτιαξω το μετρικο ic που το λατρεβω.
αν καποιος το εχει σχεδιασει η ξερει που μπορω να το βρω ας μου πει . ευχαρηστω


Yπάρχει είδη.Άν θές και έχεις ΜSN πές το μου να στο στείλω :wink:

Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4748
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό Nikos » 10 Μάιος 2010, 22:19

Βασικά, δεν είναι απορία αλλά ένα πρόβλημα για πολύ μεγάλους λύτες.

Μερικές φορές, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Χάνω το έδαφος από κάτω. Ενώ βλέπω όλα τα αντικείμενα στο χώρο, δε βλέπω το έδαφος. Αυτό δε συμβαίνει σε όλη τη ρούτα αλλά, σε κάποια τμήματά της. Το έχετε συναντήσει αυτό το πρόβλημα, το έχετε αντιμετωπίσει ?

Βάζω και ενα screenshot. για να καταλάβετε τι λέω.

Έλα, για να σας δω ...

Εικόνα
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
nfotis
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 7834
Εγγραφή: 28 Αύγ 2006, 20:57
Reputation: 494

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό nfotis » 10 Μάιος 2010, 23:27

Μου φαίνεται ως όριο μνήμης της κάρτας γραφικών το πρόβλημα, ή κάτι ανάλογο.

Κάπου θυμάμαι ότι υπάρχει μια παράμετρος για τα πολύγωνα που παίρνει η μηχανή γραφικών του MSTS, ίσως να μπορείς να το λύσεις από εκεί;

Άλλο ενδεχόμενο: να έχει γίνει κάτι σαλάτα στα αρχεία με το terrain, και να 'βλέπεις' τα πολύγωνα του εδάφους από κάτω;
(αυτό μπορείς να το τσεκάρεις αν κοιτάς από τον αέρα - αν εκεί φαίνεται σωστά ενώ από τα χειριστήρια όχι...)

Τώρα βέβαια, μιλάμε για μια δεκαετία πίσω, μπορεί να τα έχω κάνει και σαλάτα στο μυαλό μου.

Ν.Φ.
High speed, high quality, low cost - select any two.

Up hill slow, down hill fast, tonnage first, safety last.

The optimist sees the light at the tunnel. Pessimist sees the darkness. Realist sees the train. Train driver sees three idiots on the track

Άβαταρ μέλους
BasilisG
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 2536
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007, 14:20
Reputation: 202
Τοποθεσία: Νικαια/Πειραιας-Χαλκιδα

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό BasilisG » 10 Μάιος 2010, 23:48

Mπορει να ειναι το white void....Κατασκευαστικο λαθος της ρουτας δηλαδη...Δοκιμασε το εξης: Moλις φτασεις στο κενο τερεν κανε ενα save και βγες στο μενου το κεντρικο...Φόρτωσε το save που εκανες και λογικα αμα ειναι αυτο που λεω θα ειναι ολα μια χαρα...(σχετικο το ολα μια χαρα δηλαδη γιατι απλως παρακαμτει αυτο το ασπρο κενο)
Ποια ρουτα ειναι?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4748
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό Nikos » 11 Μάιος 2010, 09:20

Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος. Κάτι γίνεται με τα αρχεία global. Η ρούτα είναι η Τσέχικη Trat 321, αλλά το έχει κάνει και σε άλλες.

Στις μικρές ρούτες, κάνω εγκατάσταση από την αρχή και λύνεται το πρόβλημα, στις Τσέχικες όμως που είναι τέρατα (σχεδόν 1800 Km :shock: ) η επανεγκατάσταση, δεν είναι εύκολο πράγμα...

Νίκο, μέσα και έξω από την καμπίνα είναι το ίδιο πράγμα. Είναι σα να αιωρούνται τα αντικείμενα. :roll:
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3623
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1060

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό alsthom » 11 Μάιος 2010, 09:47

1.Νίκο δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους?

2.Με ότι ταχύτητα κι αν πας σου εμφανίζει αυτήν την ασπρίλα?

3.Έχεις βάλει το m s t s bin ?
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
Nikos
Σταθμάρχης
Σταθμάρχης
Δημοσιεύσεις: 4748
Εγγραφή: 27 Αύγ 2006, 22:49
Reputation: 609
Επικοινωνία:

Απορίες για το Microsoft Train Simulator

Δημοσίευσηαπό Nikos » 11 Μάιος 2010, 09:57

"alsthom":3i7k7hf6 έγραψε:1.Νίκο δεν σου βγάζει κανένα μήνυμα λάθους?

2.Με ότι ταχύτητα κι αν πας σου εμφανίζει αυτήν την ασπρίλα?

3.Έχεις βάλει το m s t s bin ?


Ηλία, όχι. Κανένα μήνυμα λάθους και γίνεται σε όλες τις ταχύτητες και οπτικές γωνίες.
Το m s t s bin , είναι κανονικά εγκατεστημένο. Χωρίς αυτό, δεν παίζουν οι Τσέχικες ρούτες.
My pictures at Railpictures, Flickr and Railscapes.NET
Εικόνα


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Microsoft Train Simulator (MSTS)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

ypomnhma