Greek Route

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 1876
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 851

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό patrinos » 24 Οκτ 2014, 14:11

JOHNT7 έγραψε:εγκατέστησα σε ενα μηχανημα winxpsp3 την διαδρομη εκανα οτι λεει στις οδηγιες μολις παω να τρεξω μου βγαζει error continue και μου βγαζει δυο μηνηματα λαθους και με πεταει εξω απο το παιχνιδι
no extended shape data for dirtroad2lo5deg.s
failed to open shepe file glodal\shapes\dr2l151_5r05d.s
δεν ξερω τι να κανω εχω περασει ξανα και ξανα το παιχνιδι απο την αρχη και παλι το ιδιο συνβαινει ολες οι αλλες διαδρομες λειτουργουνε κανονικα τι συνβαινει και μου τα βγαζει αυτα κανω κατι λαθως γιατι τον καθε φακελο τον βαζω εκει που πρεπει
οποιος γνωριζει για αυτο το προβλημα ας δοσει τα φωτα του τι να κανω για να παιξει σωστα η διαδρομη


Χρειάζεται να τρέξεις επιπλεόν προγραμμάτα όπως το xtracks σίγουρα, το newroads μπορεί να μην χρειλάζεται, το ytracks αν δεν κάνω λάθος. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ..

Άβαταρ μέλους
JOHNT7
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: 13 Σεπ 2012, 18:52
Reputation: 0

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό JOHNT7 » 24 Οκτ 2014, 16:49

κατεβασα xtracks kai newroads τωρα λειτουργει κανονικα η διαδρομη

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό alsthom » 30 Οκτ 2014, 18:07

Σε πρώτη φάση δες αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα αρχεία.
Αν υπάρχουν,τσέκαρε την διαδρομή τους αν είναι σωστή.

Αν δε σε πειράζει, γράψτην εδώ να το τσεκάρουμε. C:/Program Files/ktl/ktl/....
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό vaio969 » 30 Ιαν 2015, 09:19

Παιδια γεια σας! Ειμαι νέο μελος στο Amnizia.
Καπου από εδώ μεσα ειχε παρει το ματι μου την διαδρομή Διακοφτο - Καλάβρυτα.
Μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ για να την κατεβασω? Ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 23
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό jdogos » 30 Ιαν 2015, 13:50


Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό vaio969 » 30 Ιαν 2015, 19:23

Σ'ευχαριστω παρα πολύ φιλε μου! Την κατεβασα αλλα δεν ξερω να την εγκαταστήσω. :-( :-(
Μηπως ξερεις εσυ ή καποιος άλλος να μου πει λιγο αναλυτικα πως μπορω να την περασω μεσα στο TS?
Ευχαριστω προκαταβολικα!!

Άβαταρ μέλους
jdogos
Κλειδούχος
Κλειδούχος
Δημοσιεύσεις: 56
Εγγραφή: 22 Σεπ 2006, 19:11
Reputation: 23
Τοποθεσία: Κεφαλονιά

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό jdogos » 31 Ιαν 2015, 10:40

Αποσυμπιέζεις το αρχειο σε ένα προσωρινο φακελο, οπου σε βολευει. Ο φάκελος "Diakofto-Kalavryta" θα πρεπει να τοποθετηθεί στον φακελο "routes"
εκει που εχεις εγκαταστησεις το Microsoft train Simulator. Αν το εχεις εγκαταστησει εκει που εχει ορισει το πρόγραμμα <<c:\ program files\Microsoft games\ train Simulator\ routes>> .
Aν εχεις 64μπιτο λειτουργικο C:\Program Files (x86) <- αυτό να το προσεξεις μιας και εκει θα εχει εγκατασταθεί το MSTS.

Πιστευω να σε βοηθησα... καπως.....
Να μην ξεχασεις να κατεβασεις τα τραινα στο δευτερο λινκ που σου εστειλα όπως επισης να δεις και αυτό το σαητ -> http://msts.steam4me.net/tutorials/index.html
Καλη επιτυχια...

Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό vaio969 » 31 Ιαν 2015, 19:48

Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ακρη... :-( :-(
Αφου αποσυμπιεσα το αρχειο εβαλα τον φακελο Διακοφτο - Καλαβρυτα μεσα στον φακελο route όπως μου ειπες, αλλα τιποτα.
Βεβαια κατεβασα και το τρενακι (οδοντοτο) από το δευτερο link που μου εδωσες,αλλα που θα βαλω αυτόν τον φακελο με το τρενο?
Δεν μπορω να καταλαβω ποια είναι ολη η διαδικασια. Εχω το TS 2015 & WINDOWS 8.1 64 BIT
Δεν ξερω δεν ξερω.... εχω κατεβασει τοσο υλικο και δεν μπορω να το περασω μεσα να λειτουργησει... :-( :-(
Β O Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑ.... :wink: :wink:

Άβαταρ μέλους
patrinos
Μηχανοδηγός
Μηχανοδηγός
Δημοσιεύσεις: 1876
Εγγραφή: 29 Αύγ 2006, 00:52
Reputation: 851

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό patrinos » 31 Ιαν 2015, 20:12

Εγκατεστησε το Xtracks new roads και ytracks

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό alsthom » 31 Ιαν 2015, 20:46

vaio969 έγραψε:Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω ακρη... :-( :-(
Εχω το TS 2015 & WINDOWS 8.1 64 BIT
Δεν ξερω δεν ξερω.... εχω κατεβασει τοσο υλικο και δεν μπορω να το περασω μεσα να λειτουργησει... :-( :-(
Β O Η Θ Ε Ι ΑΑΑΑ.... :wink: :wink:


Κάτσε γιατί μάλλον μιλάς για άλλο παιχνίδι εσύ. :shock:
Ποιο παιχνίδι έχεις?
Το TS 2015 και το MSTS (Microsoft Train Simulator) είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.
Να τα πάρουμε με την σειρά:
1.Τους φακέλους που σου είπε πιο πάνω ο jdogos τους βρήκες?
2.Μπορείς να μας γράψεις εδώ ποιους φακέλους έχεις που ανήκουν στο παιχνίδι? Πχ C/Program Files/Train Simulator/ ΚΤΛ /ΚΤΛ /ΚΤΛ

Θα τη βγάλουμε την άκρη μην αγχώνεσαι.
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό vaio969 » 31 Ιαν 2015, 21:21

Microsoft Train Simulator 2015 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! Εάν το βρει καπου καποιος να μου δωσει ενα link
Tο παιχνιδι που εχω είναι αυτο:
http://www.public.gr/product/gaming/games/pc-games/train-simulator-2015-pc-game/prod6760156pp/

Η ληψη εγινε αναγκαστικα μεσα από το Steam γιατι εκει με παρεπεμψε το CD εγκαταστασης,απλα εβαλα τον κοδικο ενεργοποιησης που ειχε μεσα το κουτακι.
Τελευταία επεξεργασία από vaio969 σε 31 Ιαν 2015, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Hellas-Expressz
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 367
Εγγραφή: 28 Δεκ 2013, 21:15
Reputation: 816

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό Hellas-Expressz » 31 Ιαν 2015, 21:29

Απλα εσύ έχεις μπει στους γείτονες ενώ ψάχνεις το διπλα φορουμ Train simulator (Railworks) γιαυτο σου δινονται κατ'εσενα "λαθος" απαντήσεις. Περνα διπλα να τα πούμε! :wink:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό alsthom » 31 Ιαν 2015, 21:30

Εννοείται πως δεν υπάρχει πουθενά.
Μακάρι να υπήρχε, αλλά το Microsoft Train Simulator είναι του 2001. Kαι δυστυχώς δεν έχει αναβαθμιστεί από τότε.

Οπότε μην το ψάχνεις άλλο. Η διαδρομή του οδοντωτού είναι για το MICROSOFT TRAIN SIMULATOR ενώ εσύ έχεις το TRAIN SIMULATOR.
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
vaio969
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 11
Εγγραφή: 22 Ιαν 2015, 19:23
Reputation: 3

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό vaio969 » 31 Ιαν 2015, 21:32

sorry για το λαθος παιδια είμαι νεος στο αθλημα και τωρα μαθαινω. Τα λεμε διπλα λοιπον... :-) :-)
Και να φανταστείς ότι εχω το Microsoft train simulator 2001 αυθεντικοτατο αλλα δεν το υποστιριζει το λειτουργiκο μου συστημα
Windows 8.1
Τελευταία επεξεργασία από vaio969 σε 31 Ιαν 2015, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Re: Greek Route

Δημοσίευσηαπό alsthom » 31 Ιαν 2015, 21:35

Μην ανησυχείς.
Όπως έχει πει και η Λαίδη (μια είναι η Λαίδη) ...ουδείς ΑΣΦΑΛΤΟΣ! :lol22:
Ηλίας
No alsthom...No Party!


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Microsoft Train Simulator (MSTS)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

ypomnhma