Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Οτι έχει σχέση με το Microsoft Train Simulator. Νέα, Tips & Tricks, Προτάσεις για download, Απορίες, Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.
Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 18 Σεπ 2012, 09:01

Παιδιά καλημέρα. Αν και ασχολούμαι χρόνια με το microsoft train sim, σχεδόν από την αρχή, δεν είχα ασχοληθεί με greek add-ons και φυσικά δεν γνώριζα το υπέροχο forum σας. Τώρα τελευταία το ψάχνω εντατικά και έχω βρεί καταπληκτικά add-ons τραίνα και greek scenery. Βρήκα λοιπόν από εδώ
http://www.thetrain.de/de/downloadarea/" onclick="window.open(this.href);return false; ... echenland/ και κατέβασα το εν λόγω μεντέλο που γράφω παρακάτω.
DMU 650 AEG IC-2000N. Καταπληκτική η δουλειά δεν το συζητώ και υπέροχο τρένο το Ελληνικό intercity. Δεν καταφέρνω μόνο να απεικονίσω σωστά το cabview του τρένου. Ενώ υπάρχει στο αρχείο, το τρένο φορτώνει σωστά, ο ήχος σωστά και όταν μπαίνεις στην καμπίνα του οδηγού, δεν μπορεί να την δημιουργήσει και βγάζει μια από τις default cab των amtrac που έχει ούτως η άλλως μέσα το παιχνίδι. Μήπως ξέρει κανείς παιδιά που μπορώ να βρώ την αυθεντική cab του intercity μας; Εσείς που ασχολείστε χρόνια, σίγουρα θα ξέρετε κάτι παραπάνω να με διαφωτίσετε. Σας ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα στο forum.

Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό DimitrisG » 18 Σεπ 2012, 09:19

.... όταν μπαίνεις στην καμπίνα του οδηγού, δεν μπορεί να την δημιουργήσει και βγάζει μια από τις default cab των amtrac που έχει ούτως η άλλως μέσα το παιχνίδι ....


Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχει κατασκευάσει ένα πρώην μέλος μας και ΔΕΝ έχει φτιάξει καμπίνα. Η μηχανή είναι στημένη έτσι ώστε να παίρνει την καμπίνα της Acela και δεν το κάνει από μόνο του.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:

Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 18 Σεπ 2012, 09:32

Κατάλαβα φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ. Πάντως το μοντέλο είναι τέλειο και μπράβο στο παλικάρι που το έφτιαξε. Αν βρώ δηλαδή καμπίνα και την βάλω, πάλι θα βάζει της acela;

Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό DimitrisG » 18 Σεπ 2012, 09:56

Θέλει επέμβαση.

Θα βγάλεις τον υφιστάμενο φάκελο της καμπίνας και θα τον κάνεις κάπου backup.
Θα περάσεις όποια καμπίνα βρεις και σου αρέσει σε ένα φάκελλο με το ίδιο όνομα
Θα ανοίξεις το αρχείο της μηχανής (χχχχχ.eng) με notepad και θα δεις ποιό eng διαβάζει για να το μετονομάσεις.

Πιό σίγουρη πληροφορία θα σου δώσει ο Alsthom γιατί έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:

Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 18 Σεπ 2012, 10:35

"DimitrisG" post=235460 έγραψε:Θέλει επέμβαση.

Θα βγάλεις τον υφιστάμενο φάκελο της καμπίνας και θα τον κάνεις κάπου backup.
Θα περάσεις όποια καμπίνα βρεις και σου αρέσει σε ένα φάκελλο με το ίδιο όνομα
Θα ανοίξεις το αρχείο της μηχανής (χχχχχ.eng) με notepad και θα δεις ποιό eng διαβάζει για να το μετονομάσεις.

Πιό σίγουρη πληροφορία θα σου δώσει ο Alsthom γιατί έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.


Η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα. Μέσα στο cabview έχει ένα αρχείο rar και ένα αρχείο cvf. Τίποτε άλλο. Μάλλον θέλει εξειδικευμένες γνώσεις και φοβάμαι να το πειράξω. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, θα το εκτιμούσα. Και πάλι χωρίς να σπαταλάω το χρόνο σας.

Άβαταρ μέλους
DimitrisG
Staff
Staff
Δημοσιεύσεις: 3294
Εγγραφή: 26 Αύγ 2006, 18:22
Reputation: 433

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό DimitrisG » 18 Σεπ 2012, 11:41

Αν δεν εμφανιστεί ο Alsthom μέχρι αύριο, θα σου απαντήσω εγώ αυριο το απόγευμα πως γίνεται.
Θέλω λίγο να σκαλίσω τα κιτάπια μου γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ.
"Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε" Μένιος Κουτσόγιωργας
"Δεν δικαιούσθε δια να γράφετε" Σπύρος Νικολόπουλος

:master:

Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 18 Σεπ 2012, 15:25

"DimitrisG" post=235475 έγραψε:Αν δεν εμφανιστεί ο Alsthom μέχρι αύριο, θα σου απαντήσω εγώ αυριο το απόγευμα πως γίνεται.
Θέλω λίγο να σκαλίσω τα κιτάπια μου γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ.


Φίλε μου χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό alsthom » 18 Σεπ 2012, 21:34

Δυστυχώς δεν έχω το παιχνίδι εγκατεστημένο αυτή την περίοδο. Μπορώ να δω τα αρχεία του όμως από ένα backup.
[ul][*]Λοιπόν, ανοίγεις τον φάκελο που έχει εγκατασταθεί το παιχνίδι. Συνήθως είναι στο C/Program files/Microsoft games/Train Simulator. Εκεί θα ανοίξεις με τη σειρά TRAINS>TRAINSET>OSE_650>CABVIEW[/ul]
[ul][*]Εκεί μέσα έχει δύο αρχεία: το "hhl.cvf" και το "accabfrn.ace" (Σε μένα δεν έχει κανένα rar!) Κάνε ένα backup σ'αυτά και βγάλτα από κει. Βάλτα όπου θέλεις, αρκεί να τα σώσεις , ίσως σου χρειαστούν αν πάει κάτι λάθος.[/ul]
[ul][*]Βρες το cabview που θέλεις και ρίξε τα αρχεία του στο φάκελο -παραπάνω- που άδειασες. Να ξέρεις ότι το βασικό αρχείο που διαβάζει το παιχνίδι ως cabview έχει κατάληξη *cvf[/ul]
[ul][*]Βγες από κει τώρα και πήγαινε στον φάκελο OSE_650 και βρες τα αρχεία " IC.eng " και "ic2.eng". Αυτά ανοίγουν με το wordpad ή το notepad. Άνοιξέ τα και ψάξε για "Cabview ("hhl.cvf") " (λίγο πιο κάτω από τη μέση)[/ul]

Κώδικας: Επιλογή όλων

MaxOilPressure ( 90 )
   CabView ( ic.cvf )
   HeadOut ( 1.62 3.12  7.64 )

          CabView ( "hhl.cvf" )

       AirBrakesAirCompressorPowerRating( 3 )
   AirBrakesMainMinResAirPressure( 125 )
   AirBrakesMainMaxAirPressure( 140 )
   AirBrakesMainResVolume( 10 )


[ul][*]Αντικατέστησε το όνομα εντός της παρένθεσης , με το όνομα του αρχείου που βρήκες (cvf). Μη ξεχάσεις τα εισαγωγικά και μη ξεχάσεις να κάνεις το ίδιο και για το ic2.eng. Κάνε αποθήκευση και λογικά είσαι έτοιμος![/ul]

Για ότι άλλο χρειαστείς, πες μας.
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 19 Σεπ 2012, 16:16

Φίλε μου ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω.

Άβαταρ μέλους
alsthom
Webmaster
Webmaster
Δημοσιεύσεις: 3624
Εγγραφή: 25 Αύγ 2006, 23:18
Reputation: 1062

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό alsthom » 19 Σεπ 2012, 18:39

Διόρθωσα λίγο το πεδίο. Είχα κατά λάθος βάλει στην αρχή και στο τέλος και . Το λέω μη τυχόν και ψάχνεις να βρείς κατι τέτοιο! :-)
Ηλίας
No alsthom...No Party!

Άβαταρ μέλους
aeroporos
Φύλακας Ι.Δ.
Φύλακας Ι.Δ.
Δημοσιεύσεις: 6
Εγγραφή: 18 Σεπ 2012, 07:47
Reputation: 0

Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό aeroporos » 21 Σεπ 2012, 13:05

"alsthom" post=235587 έγραψε:Διόρθωσα λίγο το πεδίο. Είχα κατά λάθος βάλει στην αρχή και στο τέλος και . Το λέω μη τυχόν και ψάχνεις να βρείς κατι τέτοιο! :-)


Λειτουργεί τέλεια φίλε μου. Έβαλα την καμπίνα που ήθελα. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Άβαταρ μέλους
δημητρης τσα
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 33
Τοποθεσία: Βολος

Re: Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό δημητρης τσα » 12 Απρ 2015, 15:41

Σκεφτομαι να αγορασω το msts κ εχω τις εξης αποριες.
1)Θα παιζει στα windows 7?
2)Oι ηχοι απο το ιντερσιτι(κορνες,κινητηρες)ειναι σαν τους πραγματικους?
Πραγματικα αυτη τη στιγμη καιγομαι :help: :help:

Άβαταρ μέλους
δημητρης τσα
Συνοδός
Συνοδός
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: 05 Οκτ 2014, 17:33
Reputation: 33
Τοποθεσία: Βολος

Re: Ελληνικό INTERCITY DMU 650 IC-2000N

Δημοσίευσηαπό δημητρης τσα » 12 Απρ 2015, 19:39

Αληθώς ο κύριος και Ευχαριστώ patrinos. Ο λόγος που θέλω το msts είναι λόγο της πληθώρας ελληνικού τροχαίου υλικού που κυκλοφορεί. Για αυτό άμα μπορεί κάποιος να μου λύσει τις απορίες μου θα του είμαι ευγνώμων


Επιστροφή στο ευρετήριο

Επιστροφή σε “Microsoft Train Simulator (MSTS)”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

ypomnhma